Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Август 16, 2018
Intel въвежда нови NUC модели и NUC мини компютри в семейството Intel NUC, ...
Август 13, 2018
Изпълнявай, проектирай, смесвай, редактирай, моделирай и играй. Всичко това ...
Август 13, 2018
Intel очертава визията за създаване на памет и съхранение с Optane + QLC.
ASBIS доставя външни дискове с марката Hitachi

Февруари 18, 2010

ASBIS доставя външни дискове с марката Hitachi

Прес-релийз : ASBIS и Hitachi постигнаха споразумение за доставката на външни дискове с марката Hitachi

ASBIS Прес-релийз

Лимасол, Кипър, 16 Февруари 2010 – ASBISC Enterprises PLC, един от най-големите доставчици на компютърни компоненти на пазарите в Европа, Средния Изток и Африка (EMEA),  и Hitachi Global Storage Technologies (Hitachi GST) постигнаха споразумение за дистрибуцията на твърди дискове с марката Hitachi.

ASBIS вече е оторизиран дистрибутор и за външни дискове с марката Hitachi GST за региона на EMEA, чрез центровете за дистрибуция и офиси в над 26 страни.

Един от първите модели в новата продуктова линия на Asbis ще бъде Hitachi Portable  - идеалното устройство за потребители с мобилни и настолни компютри, които търсят начин да съхраняват, пренасят и работят с дигиталните си документи. Asbis ще предложи Hitachi Portable в два варианта Blue Dusk 320GB и Carbon Fibre 500GB.

Hitachi Portable разполага с уникален дизайн, компактен размер, и се отличава с кадифена и гладка повърхност. Комплектът включва: диск високоскоростен USB 2.0 кабел, и Hitachi Local BackupTM софтуер.

Hitachi Portable Blue Dusk 320GB и Hitachi Portable Carbon Fibre 500GB могат да бъдат закупени от ASBIS.

Hitachi Rugged Portable, Hitachi Simpledrive сериите и G-Technology, са най-достъпните външни твърди дискове на пазара и могат да бъдат закупени от ASBIS в края на първото тримесечие на 2010.

За Асбис

ASBIS Enterprises PLC (WSE: ASBIS) е базирана в Кипър и специализирана в дистрибуцията на ИТ продукти на световни лидери в областта, като Intel, Seagate, Hitachi, Microsoft, Samsung, AMD, Toshiba и DELL. Асбис има подразделения в 26 страни с повече от 1000 служители, 30 000 активни клиенти и годишен оборот от 1,5 милиарда долара за 2008г. За повече информация посетете сайтана компанията: www.asbis.com

За Hitachi Global Storage Technologies

Hitachi Global Storage Technologies (Hitachi GST) разработва съвременни дискови устройства, както и в търговския клас, новаторски външни решения и услуги за съхранение на дигитални данни. Основана от едни от първите в областта на твърдите дискове, Hitachi GST предоставя устройства с висок капацитет за различните пазарни дялове, промишлени, настолни и мобилни компютри. Hitachi GST е основана през 2003 с централен офис базиран в Сан Хосе, САЩ, Калифорния. За повече информация посетете сайта на компанията на  http://www.hitachigst.com.

За Hitachi, Ltd.

Hitachi, Ltd., (NYSE: HIT / TSE: 6501), базирана в Токио, Япония, е водеща световна компания за електроника с около 400,000 служители по света. С годишен оборот от 10 000 милиарда йени (102.0 милиарда долара) за финансовата 2008 (приключена на 31 Март 2009). Компанията предлага широка гама системи, продукти и услуги на пазара като информационни системи, електроника, захранващи и промишлени системи, потребителски продукти, материали, логистика и финансови услуги. За повече информация посетете сайта на компанията на http://www.hitachi.com.