Юни 28, 2019
Каталогът съдържа информация за основните продукти и осигурява лесен начин за ...
Юни 14, 2019
Minsk, Belarus. 13-ти юни, 2019 Prestigio и Clevetura представиха първата в ...
Юни 12, 2019
Фамилията графични карти Radeon™ предствя продукти, базирани на новата гейминг ...
Юни 04, 2019
AMD обяви продукти от ново поколение на Computex 2019
Май 30, 2019
В партньорство с индустрията, което гарантира революционна производителност, ...
Май 13, 2019
Infortrend Europe анонсират EonStor GSi - сторидж решение с изкуствен интелект
Май 03, 2019
AMD
AMD проектира, интегрира и развива високопроизводителни изчислителни и графични ...
Април 22, 2019
INFINIDAT анонсира наскоро решението Metro Cluster InfiniBox Always On, ...
Април 12, 2019
Intel и Google Cloud ще разработват Anthos референтен дизайн, който да улесни ...
Април 11, 2019
През април 2019 Intel анонсира Intel Optane memory H10 при SSD устройства. Те ...
АСБИС подписа споразумение за дистрибуция на Symantec

Юли 05, 2011

АСБИС подписа споразумение за дистрибуция на Symantec

Лимасол (Кипър), юли 05, 2011 - АСБИС Ентерпрайсис, водещ дистрибутор на ИТ продукти в развиващите се пазари на Европа, Близкия изток и Африка, подписа споразумение за дистрибуция на Symantec, световния лидер в осигуряването на решения за сигурност, съхранение и системи за управление.

Съгласно условията на споразумението Асбис има права за разпространение на потребителските продукти на Symantec. Продуктите ще достигат до SMB, OEMs, вериги магазини, сервизи, доставчиците на интернет услуги, търговци и други подходящи канали в страните от Югоизточна Европа: Хърватска, Словения, България, Босна & Херцеговина и Сърбия.

"Търсенето на решения за сигурност става все по-голямо и ние сме горди да подпише сделка със световен лидер като Symantec. С тези продукти в нашето портфолио, ние можем да осигурим страхотни решения за сигурност, на на пазарите в тези страни. Готови сме да осигурим най-доброто на търговския канал и очакваме с нетърпение да добавим още страни и пазари в списъка за дистрибуция. ", заяви Лоран Жорно, изпълнителен вицепрезидент за маркетинг и продажби в АСБИС.

Асбис България e с сред водещите дистрибутори в България в областта на информационните технологии – компютри, компютърни компоненти, софтуер. Над 13-годишният опит на компанията, екипът от професионалисти и индивидуалният подход към всеки клиент, я правят предпочитан партньор за всеки бизнес. Асбис България е част от Asbis Enterprises PLC. Компанията с главен офис в Кипър и 36 офиса в 25 страни играе важна роля в глобалната верига на ИТ доставки, с около 15 000 стоки в своя продуктов портфейл и годишен оборот от 1,45 милиарда щ. долара през 2010 г.