Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Август 27, 2018
Intel Technology Provider помага на Вашия бизнес! Спечелете награди, обогатете ...
Август 16, 2018
Intel въвежда нови NUC модели и NUC мини компютри в семейството Intel NUC, ...
АСБИС подписа споразумение за дистрибуция на Symantec

Юли 05, 2011

АСБИС подписа споразумение за дистрибуция на Symantec

Лимасол (Кипър), юли 05, 2011 - АСБИС Ентерпрайсис, водещ дистрибутор на ИТ продукти в развиващите се пазари на Европа, Близкия изток и Африка, подписа споразумение за дистрибуция на Symantec, световния лидер в осигуряването на решения за сигурност, съхранение и системи за управление.

Съгласно условията на споразумението Асбис има права за разпространение на потребителските продукти на Symantec. Продуктите ще достигат до SMB, OEMs, вериги магазини, сервизи, доставчиците на интернет услуги, търговци и други подходящи канали в страните от Югоизточна Европа: Хърватска, Словения, България, Босна & Херцеговина и Сърбия.

"Търсенето на решения за сигурност става все по-голямо и ние сме горди да подпише сделка със световен лидер като Symantec. С тези продукти в нашето портфолио, ние можем да осигурим страхотни решения за сигурност, на на пазарите в тези страни. Готови сме да осигурим най-доброто на търговския канал и очакваме с нетърпение да добавим още страни и пазари в списъка за дистрибуция. ", заяви Лоран Жорно, изпълнителен вицепрезидент за маркетинг и продажби в АСБИС.

Асбис България e с сред водещите дистрибутори в България в областта на информационните технологии – компютри, компютърни компоненти, софтуер. Над 13-годишният опит на компанията, екипът от професионалисти и индивидуалният подход към всеки клиент, я правят предпочитан партньор за всеки бизнес. Асбис България е част от Asbis Enterprises PLC. Компанията с главен офис в Кипър и 36 офиса в 25 страни играе важна роля в глобалната верига на ИТ доставки, с около 15 000 стоки в своя продуктов портфейл и годишен оборот от 1,45 милиарда щ. долара през 2010 г.