Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Септември 25, 2017
ASBIS подписва договор за дистрибуция на INFINIDAT solutions в Русия, Беларус, ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
АСБИС подписа споразумение за дистрибуция на Symantec

Юли 05, 2011

АСБИС подписа споразумение за дистрибуция на Symantec

Лимасол (Кипър), юли 05, 2011 - АСБИС Ентерпрайсис, водещ дистрибутор на ИТ продукти в развиващите се пазари на Европа, Близкия изток и Африка, подписа споразумение за дистрибуция на Symantec, световния лидер в осигуряването на решения за сигурност, съхранение и системи за управление.

Съгласно условията на споразумението Асбис има права за разпространение на потребителските продукти на Symantec. Продуктите ще достигат до SMB, OEMs, вериги магазини, сервизи, доставчиците на интернет услуги, търговци и други подходящи канали в страните от Югоизточна Европа: Хърватска, Словения, България, Босна & Херцеговина и Сърбия.

"Търсенето на решения за сигурност става все по-голямо и ние сме горди да подпише сделка със световен лидер като Symantec. С тези продукти в нашето портфолио, ние можем да осигурим страхотни решения за сигурност, на на пазарите в тези страни. Готови сме да осигурим най-доброто на търговския канал и очакваме с нетърпение да добавим още страни и пазари в списъка за дистрибуция. ", заяви Лоран Жорно, изпълнителен вицепрезидент за маркетинг и продажби в АСБИС.

Асбис България e с сред водещите дистрибутори в България в областта на информационните технологии – компютри, компютърни компоненти, софтуер. Над 13-годишният опит на компанията, екипът от професионалисти и индивидуалният подход към всеки клиент, я правят предпочитан партньор за всеки бизнес. Асбис България е част от Asbis Enterprises PLC. Компанията с главен офис в Кипър и 36 офиса в 25 страни играе важна роля в глобалната верига на ИТ доставки, с около 15 000 стоки в своя продуктов портфейл и годишен оборот от 1,45 милиарда щ. долара през 2010 г.