Февруари 19, 2019
Logitech и АСБИС България създадоха нов уебсайт за видеоконферентните решения, ...
Февруари 14, 2019
Лимитирана серия само 3 000 броя в целия свят
Февруари 12, 2019
Cloudfest е най-голямото събитие в индустрията на облачните технологии и ...
Февруари 07, 2019
AMD, GPU
16GB HBM2 памет и 1TB / сек пропускателна способност на паметта. Изключителна ...
Януари 23, 2019
Тихо охлаждане от висок клас с новите Shadow Wings 2 и отлично съотношение цена ...
Януари 22, 2019
Участниците могат да спечелят над 1000 награди, сред които 3 страхотни дрона
Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
АСБИС подписа споразумение за дистрибуция на Symantec

Юли 05, 2011

АСБИС подписа споразумение за дистрибуция на Symantec

Лимасол (Кипър), юли 05, 2011 - АСБИС Ентерпрайсис, водещ дистрибутор на ИТ продукти в развиващите се пазари на Европа, Близкия изток и Африка, подписа споразумение за дистрибуция на Symantec, световния лидер в осигуряването на решения за сигурност, съхранение и системи за управление.

Съгласно условията на споразумението Асбис има права за разпространение на потребителските продукти на Symantec. Продуктите ще достигат до SMB, OEMs, вериги магазини, сервизи, доставчиците на интернет услуги, търговци и други подходящи канали в страните от Югоизточна Европа: Хърватска, Словения, България, Босна & Херцеговина и Сърбия.

"Търсенето на решения за сигурност става все по-голямо и ние сме горди да подпише сделка със световен лидер като Symantec. С тези продукти в нашето портфолио, ние можем да осигурим страхотни решения за сигурност, на на пазарите в тези страни. Готови сме да осигурим най-доброто на търговския канал и очакваме с нетърпение да добавим още страни и пазари в списъка за дистрибуция. ", заяви Лоран Жорно, изпълнителен вицепрезидент за маркетинг и продажби в АСБИС.

Асбис България e с сред водещите дистрибутори в България в областта на информационните технологии – компютри, компютърни компоненти, софтуер. Над 13-годишният опит на компанията, екипът от професионалисти и индивидуалният подход към всеки клиент, я правят предпочитан партньор за всеки бизнес. Асбис България е част от Asbis Enterprises PLC. Компанията с главен офис в Кипър и 36 офиса в 25 страни играе важна роля в глобалната верига на ИТ доставки, с около 15 000 стоки в своя продуктов портфейл и годишен оборот от 1,45 милиарда щ. долара през 2010 г.