Февруари 19, 2019
Logitech и АСБИС България създадоха нов уебсайт за видеоконферентните решения, ...
Февруари 14, 2019
Лимитирана серия само 3 000 броя в целия свят
Февруари 12, 2019
Cloudfest е най-голямото събитие в индустрията на облачните технологии и ...
Февруари 07, 2019
AMD, GPU
16GB HBM2 памет и 1TB / сек пропускателна способност на паметта. Изключителна ...
Януари 23, 2019
Тихо охлаждане от висок клас с новите Shadow Wings 2 и отлично съотношение цена ...
Януари 22, 2019
Участниците могат да спечелят над 1000 награди, сред които 3 страхотни дрона
Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Be quiet! на склад в Асбис България

Август 21, 2015

Be quiet! на склад в Асбис България

Be quiet! е висококачествена марка и производител на захранвания и охладители за настолни компютри. Марката е на водеща позиция в Германия и носител на множество награди за качество на продуктите, което е и причината за убедителното и представяне на немския пазар.

Be quiet! за поредна девета година е носител на наградата "Производител на годината" в категорията за захранвания по мнения на читателите на най-известното немско списание за хардуер PC Games Hardware.

Самото име на марката подсказва и насочеността на производителя. Повече от десет години те работят в областта на намаляване на шума при изработка на продуктите си, които са едни от най- безшумните на пазара.

Използват специално разработена технополгия SilentWings в почти всички продукти от гамата си. Те са оборудвани с различни шумови изолатори. Благодарение на това гарантират, наистина тиха работа и доброто равновесие при охлаждане по време на различни операции.

Купете онлайн

Охладители Be quiet