Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Be quiet! на склад в Асбис България

Август 21, 2015

Be quiet! на склад в Асбис България

Be quiet! е висококачествена марка и производител на захранвания и охладители за настолни компютри. Марката е на водеща позиция в Германия и носител на множество награди за качество на продуктите, което е и причината за убедителното и представяне на немския пазар.

Be quiet! за поредна девета година е носител на наградата "Производител на годината" в категорията за захранвания по мнения на читателите на най-известното немско списание за хардуер PC Games Hardware.

Самото име на марката подсказва и насочеността на производителя. Повече от десет години те работят в областта на намаляване на шума при изработка на продуктите си, които са едни от най- безшумните на пазара.

Използват специално разработена технополгия SilentWings в почти всички продукти от гамата си. Те са оборудвани с различни шумови изолатори. Благодарение на това гарантират, наистина тиха работа и доброто равновесие при охлаждане по време на различни операции.

Купете онлайн

Охладители Be quiet