Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Buffalo Technology разширява своето присъствие на европейския пазар чрез подписването на дистрибуторски договор с  ASBIS Enterprises Plc.

Март 11, 2010

Buffalo Technology разширява своето присъствие на европейския пазар чрез подписването на дистрибуторски договор с ASBIS Enterprises Plc.

EMEA, 10 Март, 2010 - Buffalo Technology, световен лидер в производство, дизайн и разработка на устройства за съхранение на данни, мултимедийни устройства, кабелни и безжични решения, разширява своето присъствие на европейския пазар чрез подписването на дистрибуторски договор с  ASBIS Enterprises Plc. Това партньорство ще има за цел да привлече фокуса на потребителите върху продуктите с марка Buffalo в Европа и да увеличи нейното влияние.

ASBIS Enterprises Plc е един от най-големите доставчици на ИТ компютърни компоненти и периферия с 36 офиса в 25 страни и играе важна на пазарите в Европа, Средния Изток и Африка (EMEA).

 “Buffalo е търговска марка позната на потребителите със своите новаторски решения и SMB продукти. Водещите пазарни позиции на компанията и широката гама от продукти за съхранение на данни и безжични устройства, в съчетание с нашата собствена стратегия ни дава сигурност, че ще постигнем съвместен растеж на пазара. ” , каза Лорън Жорно, изпълнителен вицепрезидент продажби и маркетинг в ASBIS


Кевин Вине, вицепрезидент продажби и маркетинг EMEA, Buffalo Technology, каза:

 „Използването от страна на малкия и среден бизнес, както и от крайните потребители  на устройства и решения за съхранение на данни ( Мрежови или Директни),  нарасна изключително много през последните няколко години. . Нашата цел е да  покрием по-голяма част от пазара в EMEA; ASBIS Enterprises ще осигури  растеж и водеща позиция на пазара”.

За Buffalo Technology

Buffalo е световен производител на продукти за съхранение на данни, мултимедия, и безжични мрежови устройства за дома и малкия бизнес. Компанията е водеща в производството на компютърна периферия в Япония, и лидер в продажбите на NAS Storage продукти в глобален мащаб за 2005,2006,2007 и 2008 (In-Stat).
 
Продуктите на компанията срещат нуждите на потребителите, предлагайки ценово изгодни: мрежови storage (NAS), външни и desktop твърди дискове, мултимедийни плеъри и безжични LAN рутери. Продуктовата линия на Buffalo включва TeraStation NAS устройства, които са специално създадени, за да преобразят Enterprise Storage в SMB. Сериите LinkStation NAS, доставят мултимедиен NAS в дома и позволяват създаването на място за съхранение на данни, снимки и музика, лесно и удобно. AirStation™ сериите са безжични мрежови устройства, които са лесни за употреба, с висока производителност, за потребители и SMB/SoHo. Тези устройства са с водещата технология AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System), която позволява изграждане и работа с сигурна безжична мрежа в дома и офиса с натискането на един бутон.

Договорените сигурни отношения на Buffalo с водещи компании като Intel, Broadcom™, Nintendo и Microsoft допринасят за лидерство на пазара и създаване на тенденции в технологиите. Централният офис на Buffalo е в Япония, компанията разполага също с офиси в Англия, Франция, Холандия, Германия, САЩ и Тайван. За повече информация посетете www.buffalo-technology.com.

© Buffalo Inc. 2010. BUFFALO лого, AirStation, Nfiniti, AOSS, TeraStation, LinkStation, DriveStation, DriveStation 2Share, MiniStation, и LinkTheater са търговски марки или регистрирани марки на Melco Holdings Inc. или Buffalo Inc. Microsoft Windows и  Microsoft лого са търговски марки на Microsoft corporation САЩ и други държави. Имена и лога на други споменати компании са собственост на техните притежатели. 
 
За ASBISC Enterprises PLC

АСБИС е един от най-големите доставчици на компютърни компоненти на пазарите в Европа, Средния Изток и Африка (EMEA). Частната компания с главен офис в Кипър и 36 офиса в 25 страни играе важна роля в глобалната верига на ИТ доставки, с около 15 000 стоки в своя продуктов портфейл и годишен оборот от 755 милиона щ. долара за 2004 г.

Днес компанията обслужва над 12 500 активни клиенти в 70 страни чрез 4 дистрибуторски центъра и 33 локални склада. АСБИС съчетава отлично познаване на местните пазари със силен международен екип от над 800 служители. АСБИС предлага на своите клиенти не само пълен набор компоненти и системи за производство на PC, сървъри и ноутбуци, но и уникално пред- и следпродажбено обслужване.

През 15-те си години на безпрецедентен растеж, АСБИС успя да заеме позицията на най-големия или най-бързо развиващ се дистрибутор за региона ЕМЕА за продуктите на Intel, Hitachi Global Storage Technologies, Seagate, Kingston Technology, A-Data, Lite-ON, NEC, Toshiba, Prestigio, Canyon и мнogo други.

Всички процеси на вътрешно управление на продуктите са поставени в Интернет, включвайки управление на заявките, обновяване на доставки, цени и наличности. През 2001 г. АСБИС стана платинен член на  IT4profit.com B2B e-Борса, създавайки своя собствена общност клиенти и доставчици.

АСБИС активно разработва и интегрира Интернет решения в цялата верига на своя бизнес. Новите бизнес модели - комбиниращи традицинните дистрибуторски канали с онлайн B2B операции - позволяват на АСБИС да извършва над 70% от своите транзакции по Интернет, като предлага на партньорите си реална 24x7 бизнес комуникация.

Допълнителна информация за АСБИС и възможностите за съвместна работа можете да получите чрез  директен контакт с нас.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.