Октомври 12, 2017
От 6-ти до 8-ми октомври в хотел Лъки Банско АСБИС България бе домакин на над ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Септември 25, 2017
ASBIS подписва договор за дистрибуция на INFINIDAT solutions в Русия, Беларус, ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
Май 30, 2017
Сега вече лесно можете да зарадвате вашите клиенти с идеалния баланс от ...
Вторниците сега са синоними на CANYON!

Ноември 27, 2008

Вторниците сега са синоними на CANYON!

CANYON с удоволствие обявява специалните промоционни дни за своите клиенти от цял свят. Новата инициатива бе успешно стартирана на 25 ноември 2008 г., и ще продължи през цялата 2009 г.

Ритейлърите и дилърите, които продават CANYON, сега могат да очакват съобщения всеки вторник, представящи по няколко продукта от портфейла на компанията, техните характеристики и препоръчителни цени. Но това не е всичко! Клиентите могат да се възползват от специалните промоции всяка седмица. Както гласи и името на кампанията, тези специални оферти от продукти на CANYON важат само във Вторник!

Ние разполагаме с атрактивен портфейл с практични, лесни за употреба съвременни продукти. Гордеем се, че можем да предложим едно от най-добрите съотношения цена/качество на пазара. CANYON е достъпен за всеки бюджет: конкурентните цени са особено привлекателни за крайните потребители, особено в сегашните по-трудни времена на финансова криза.

От своето основаване през 2003, CANYON култивира положителна репутация, предлагайки на своите клиенти отлични маржове за печалба. CANYON определено предлага печеливши възможности за бизнес - зависи от вас да се възползвате от тях!

Помнете: От сега нататък Вторниците са дните на CANYON!
Не се колебайте да се обадите в офиса на АСБИС България за повече информация за кампанията ‘Вторник - ден на CANYON’.

Разгледайте продуктовия портфейл на Canyon в B2B системата на АСБИС!

За CANYON
CANYON е весел, млад и динамичен лайфстайл бренд, който се стреми да направи живота по-удобен като предлага широка гама от практични, лесни и ценово достъпни продукти в областта на потребителската електроника и компютърната периферия. Нашата цел е да доставяме красиви и стилни устройства на конкурентни цени, без компромис с качеството. Основана през 2003, CANYON е един от най-бързо растящите брендове в индустрията в региона EMEA, за допълнителна информация, пишете на  press@canyoncorporate.com или посетете www.canyon-tech.com