Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Вторниците сега са синоними на CANYON!

Ноември 27, 2008

Вторниците сега са синоними на CANYON!

CANYON с удоволствие обявява специалните промоционни дни за своите клиенти от цял свят. Новата инициатива бе успешно стартирана на 25 ноември 2008 г., и ще продължи през цялата 2009 г.

Ритейлърите и дилърите, които продават CANYON, сега могат да очакват съобщения всеки вторник, представящи по няколко продукта от портфейла на компанията, техните характеристики и препоръчителни цени. Но това не е всичко! Клиентите могат да се възползват от специалните промоции всяка седмица. Както гласи и името на кампанията, тези специални оферти от продукти на CANYON важат само във Вторник!

Ние разполагаме с атрактивен портфейл с практични, лесни за употреба съвременни продукти. Гордеем се, че можем да предложим едно от най-добрите съотношения цена/качество на пазара. CANYON е достъпен за всеки бюджет: конкурентните цени са особено привлекателни за крайните потребители, особено в сегашните по-трудни времена на финансова криза.

От своето основаване през 2003, CANYON култивира положителна репутация, предлагайки на своите клиенти отлични маржове за печалба. CANYON определено предлага печеливши възможности за бизнес - зависи от вас да се възползвате от тях!

Помнете: От сега нататък Вторниците са дните на CANYON!
Не се колебайте да се обадите в офиса на АСБИС България за повече информация за кампанията ‘Вторник - ден на CANYON’.

Разгледайте продуктовия портфейл на Canyon в B2B системата на АСБИС!

За CANYON
CANYON е весел, млад и динамичен лайфстайл бренд, който се стреми да направи живота по-удобен като предлага широка гама от практични, лесни и ценово достъпни продукти в областта на потребителската електроника и компютърната периферия. Нашата цел е да доставяме красиви и стилни устройства на конкурентни цени, без компромис с качеството. Основана през 2003, CANYON е един от най-бързо растящите брендове в индустрията в региона EMEA, за допълнителна информация, пишете на  press@canyoncorporate.com или посетете www.canyon-tech.com