Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Станете рали пилот този уикенд в Мултирама в The Mall

Юни 24, 2011

Станете рали пилот този уикенд в Мултирама в The Mall

Уникален симулатор ще ви пренесе в света на най-новата рали игра - Dirt3, а технологията на ATI “Eyefinity” ще ви пренесе на рали седалката.

Тази събота и неделя, 25ти и 26ти Юни АСБИС България ви кани в Мултирама в The Mall да влезете в света на бързите скорости, високите обороти и адреналина. На специално изграден симулатор ще имате възможността да играете последния хит сред игрите Dirt 3 на резолюция от 5760х1080 пиксела, която се постига посредством AMD “Eyefinity” технологията, която позволява включването на 3 монитора в една видео карта.

Симулатора е изграден от удобна рейсинг седалка, волан, скоростен лост и педали , всичко необходимо за да можете да добиете пълна представа за емоциите, които изпитва един рали пилот!

По време на промоцията всеки закупил видео карта на AMD от 6-та серия, чиито цени варират от 83 до 1400 лева ще получи безплатно копие на Dirt 3 за компютър (играта се продава и отделно на цена от 70 лева).

Очакваме ви!