Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Станете рали пилот този уикенд в Мултирама в The Mall

Юни 24, 2011

Станете рали пилот този уикенд в Мултирама в The Mall

Уникален симулатор ще ви пренесе в света на най-новата рали игра - Dirt3, а технологията на ATI “Eyefinity” ще ви пренесе на рали седалката.

Тази събота и неделя, 25ти и 26ти Юни АСБИС България ви кани в Мултирама в The Mall да влезете в света на бързите скорости, високите обороти и адреналина. На специално изграден симулатор ще имате възможността да играете последния хит сред игрите Dirt 3 на резолюция от 5760х1080 пиксела, която се постига посредством AMD “Eyefinity” технологията, която позволява включването на 3 монитора в една видео карта.

Симулатора е изграден от удобна рейсинг седалка, волан, скоростен лост и педали , всичко необходимо за да можете да добиете пълна представа за емоциите, които изпитва един рали пилот!

По време на промоцията всеки закупил видео карта на AMD от 6-та серия, чиито цени варират от 83 до 1400 лева ще получи безплатно копие на Dirt 3 за компютър (играта се продава и отделно на цена от 70 лева).

Очакваме ви!