Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Декември 20, 2017
Get the most out of Purley with Kingston server memory
Декември 20, 2017
15-ти декември 2017 – SAPPHIRE Technology обяви два нови очаквани модела висок ...
Ноември 29, 2017
Kingston KC1000 NVMe PCIe SSD
Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Тъжна вест

Февруари 07, 2008

Тъжна вест

С дълбока скръб съобщаваме за загубата на нашия любим колега и приятел Георги Богачев. Нелепа случайност отне неговия живот по време на излет в планината на 3 февруари 2008 г. Трудно е да повярваме, че енергичният и жизнен Жоро не е вече между нас.

С дълбока скръб съобщаваме за загубата на нашия любим колега и приятел Георги Богачев. Нелепа случайност отне неговия живот по време на излет в планината на 3 февруари 2008 г. Трудно е да повярваме, че енергичният и жизнен Жоро не е вече между нас.

Георги Богачев се присъедини към колектива на АСБИС през април 1999 г., само няколко месеца след началото на активната дейност на фирмата в България. Като специалист по решения от висок клас, той бързо зае ключова позиция в работата на българския офис с високото ниво на своите познания и технически умения. Георги в голяма степен помогна да се утвърди реномето на АСБИС като дистрибутор, който предлага решения и високо ниво на поддръжка на своите партньори.

Георги непрекъснато се развиваше и усъвършенстваше като един от най-сериозните ИТ специалисти в страната. Той не жалеше усилия за провеждането на многобройни технически обучения и семинари по изграждане на сървърни решения и системи за съхранение на данни. Сигурни сме, че конкретно нему са благодарни много от системните интегратори, на които той е предал своите знания.

Жоро не се боеше да се заеме с ежедневното решаване на най-различни задачи за високата работоспособност и развитие на ИТ инфраструктурата на АСБИС България.
На неговата техническа помощ разчитаха всички колеги, с твърдата убеденост, че няма технически проблем, който той да не може да разреши. В личния си живот Жоро беше опора и стълб на своето семейство, към което се отнасяше с огромна грижа и любов.

Колективът на АСБИС България губи един голям специалист и един добър човек и приятел. Изказваме най-искрени съболезнования за огромната загуба на неговото семейство и близки.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.