Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Септември 25, 2017
ASBIS подписва договор за дистрибуция на INFINIDAT solutions в Русия, Беларус, ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
Тъжна вест

Февруари 07, 2008

Тъжна вест

С дълбока скръб съобщаваме за загубата на нашия любим колега и приятел Георги Богачев. Нелепа случайност отне неговия живот по време на излет в планината на 3 февруари 2008 г. Трудно е да повярваме, че енергичният и жизнен Жоро не е вече между нас.

Георги Богачев се присъедини към колектива на АСБИС през април 1999 г., само няколко месеца след началото на активната дейност на фирмата в България. Като специалист по решения от висок клас, той бързо зае ключова позиция в работата на българския офис с високото ниво на своите познания и технически умения. Георги в голяма степен помогна да се утвърди реномето на АСБИС като дистрибутор, който предлага решения и високо ниво на поддръжка на своите партньори.

Георги непрекъснато се развиваше и усъвършенстваше като един от най-сериозните ИТ специалисти в страната. Той не жалеше усилия за провеждането на многобройни технически обучения и семинари по изграждане на сървърни решения и системи за съхранение на данни. Сигурни сме, че конкретно нему са благодарни много от системните интегратори, на които той е предал своите знания.

Жоро не се боеше да се заеме с ежедневното решаване на най-различни задачи за високата работоспособност и развитие на ИТ инфраструктурата на АСБИС България.
На неговата техническа помощ разчитаха всички колеги, с твърдата убеденост, че няма технически проблем, който той да не може да разреши. В личния си живот Жоро беше опора и стълб на своето семейство, към което се отнасяше с огромна грижа и любов.

Колективът на АСБИС България губи един голям специалист и един добър човек и приятел. Изказваме най-искрени съболезнования за огромната загуба на неговото семейство и близки.