Юни 04, 2018
За 38 години, Computex се развива в съответствие с глобалните ICT тенденции във ...
Юни 03, 2018
Базирани върху най-новите процесори Xeon Scalable, обновената гама PowerEdge ...
Април 25, 2018
ASBIS ще вземе участие във второто по големина IT изложение Computex в Taipei, ...
Април 02, 2018
Новият каталог на Canyon за 2018 година отразява последните тенденции в света ...
Март 01, 2018
Кипър, 27 февруари 2018 г.
Февруари 23, 2018
CANYON отбелязва 15 години на пазара с нови опаковки и ярка визуална идентичност
Февруари 14, 2018
CloudFest 2018 е събитие за облачни решения в Руст, Германия
Февруари 09, 2018
Какво се случва когато комбинираш някои от най-модерните процесори с ...
Януари 29, 2018
ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за ...
Тъжна вест

Февруари 07, 2008

Тъжна вест

С дълбока скръб съобщаваме за загубата на нашия любим колега и приятел Георги Богачев. Нелепа случайност отне неговия живот по време на излет в планината на 3 февруари 2008 г. Трудно е да повярваме, че енергичният и жизнен Жоро не е вече между нас.

Георги Богачев се присъедини към колектива на АСБИС през април 1999 г., само няколко месеца след началото на активната дейност на фирмата в България. Като специалист по решения от висок клас, той бързо зае ключова позиция в работата на българския офис с високото ниво на своите познания и технически умения. Георги в голяма степен помогна да се утвърди реномето на АСБИС като дистрибутор, който предлага решения и високо ниво на поддръжка на своите партньори.

Георги непрекъснато се развиваше и усъвършенстваше като един от най-сериозните ИТ специалисти в страната. Той не жалеше усилия за провеждането на многобройни технически обучения и семинари по изграждане на сървърни решения и системи за съхранение на данни. Сигурни сме, че конкретно нему са благодарни много от системните интегратори, на които той е предал своите знания.

Жоро не се боеше да се заеме с ежедневното решаване на най-различни задачи за високата работоспособност и развитие на ИТ инфраструктурата на АСБИС България.
На неговата техническа помощ разчитаха всички колеги, с твърдата убеденост, че няма технически проблем, който той да не може да разреши. В личния си живот Жоро беше опора и стълб на своето семейство, към което се отнасяше с огромна грижа и любов.

Колективът на АСБИС България губи един голям специалист и един добър човек и приятел. Изказваме най-искрени съболезнования за огромната загуба на неговото семейство и близки.