Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Тъжна вест

Февруари 07, 2008

Тъжна вест

С дълбока скръб съобщаваме за загубата на нашия любим колега и приятел Георги Богачев. Нелепа случайност отне неговия живот по време на излет в планината на 3 февруари 2008 г. Трудно е да повярваме, че енергичният и жизнен Жоро не е вече между нас.

Георги Богачев се присъедини към колектива на АСБИС през април 1999 г., само няколко месеца след началото на активната дейност на фирмата в България. Като специалист по решения от висок клас, той бързо зае ключова позиция в работата на българския офис с високото ниво на своите познания и технически умения. Георги в голяма степен помогна да се утвърди реномето на АСБИС като дистрибутор, който предлага решения и високо ниво на поддръжка на своите партньори.

Георги непрекъснато се развиваше и усъвършенстваше като един от най-сериозните ИТ специалисти в страната. Той не жалеше усилия за провеждането на многобройни технически обучения и семинари по изграждане на сървърни решения и системи за съхранение на данни. Сигурни сме, че конкретно нему са благодарни много от системните интегратори, на които той е предал своите знания.

Жоро не се боеше да се заеме с ежедневното решаване на най-различни задачи за високата работоспособност и развитие на ИТ инфраструктурата на АСБИС България.
На неговата техническа помощ разчитаха всички колеги, с твърдата убеденост, че няма технически проблем, който той да не може да разреши. В личния си живот Жоро беше опора и стълб на своето семейство, към което се отнасяше с огромна грижа и любов.

Колективът на АСБИС България губи един голям специалист и един добър човек и приятел. Изказваме най-искрени съболезнования за огромната загуба на неговото семейство и близки.