Октомври 12, 2017
От 6-ти до 8-ми октомври в хотел Лъки Банско АСБИС България бе домакин на над ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Септември 25, 2017
ASBIS подписва договор за дистрибуция на INFINIDAT solutions в Русия, Беларус, ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
Май 30, 2017
Сега вече лесно можете да зарадвате вашите клиенти с идеалния баланс от ...
ASBISc засили позициите на подразделението си, управляващо собствените марки на фирмата

Януари 25, 2010

Компанията назначи г-н Петер Едингер на позицията Вицепрезидент Продажби и Маркетинг за Европа, Близкия Изток и Африка. Новия управляващ ще бъде отговорен за управлението на продажбите и маркетинга и за изготвянето на стратегии, с които се цели увеличаване на пазарните дялове на собствените марки на компанията Canyon и Prestigio.

ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор на IT продукти в разрастващите се пазари на Европа,Близкия Изток и Африка, засили позициите на подразделението си, управляващо собствените марки на фирмата. Компанията назначи г-н Петер Едингер на позицията Вицепрезидент Продажби и Маркетинг за Европа, Близкия Изток и Африка. Новия управляващ ще бъде отговорен за управлението на продажбите и маркетинга и за изготвянето на стратегии, с които се цели увеличаване на пазарните дялове на собствените марки на компанията Canyon и Prestigio

"Назначаването на Петер на позицията Вицепрезидент Ритейл Продажби и Маркетинг  за Европа е част от нашия план за сериозен ръст на продажбите на нашите собствени марки и като част от общата стратегия за диверсификация на приходите и увеличаване на печалбите. Една от основните роли на Петер ще бъде разширяване на присъствието в регионалните пазари с главен фокус Западна Европа. Неговият голям опит, квалификация и дълбоки познания върху отношенията с клиентите ще допринесе за позиционирането на Canyon и Prestigio като сериозен доставчик на широка гама от IT и потребителска електроника и ще даде нови възможности за успехи в продажбите и приходите. Ние смятаме, че неговият опит ще добави нова стойност към Асбис Ентърпрайсис” – каза Сергей Костевич, CEO ипредседател на борда на Асбис Ентърпрайсес.

" Това е точното време да се присъединя към екипа на Асбис Груп, тъй като компанията в момента е дори по-силна от преди световната финансова криза, а пазарът дава повече възможности за добрите доставчици. Нашата цел е да осигурим идеално съотношение между функционалност, дизайн и печалба за компанията. Като по-далечна цел ние бихме искали да увеличим приходите от продажбите на собствените ни брандове Canyon и Prestigio, така че след 2-3 години техният принос в общите приходи на Асбис да нарастне от сегашните 5 процента до 10 процента” – каза Петер Едингер, Вицепрезидент Продажби и Маркетинг за Европа в ASBISc Enterprises PLC.

Г-н. Петер Едингер е на 55 години. Той е заемал редица високопоставени позиции в технологични и ориентирани към бизнес с дистрибуторския канал компании, опериращи в световен мащаб. В продължение на две години той е заемал длъжността Вицепрезидент Продажби в ЕМЕА регион на компанията Western Digital. Преди това той е работил 11 години за компанията ATI Technologies (включително повече от 4 години като VP / MD EMEA). Също така е заемал управленски позиции в Sanyo, NEC и Media Vision

За повече информация се свържете със следните контакти:

Mr Daniel Kordel, ASBISc Enterprises PLC, Investor Relations
Tel. +00 357 99 633 793