Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Октомври 12, 2017
От 6-ти до 8-ми октомври в хотел Лъки Банско АСБИС България бе домакин на над ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Септември 25, 2017
ASBIS подписва договор за дистрибуция на INFINIDAT solutions в Русия, Беларус, ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
Май 30, 2017
Сега вече лесно можете да зарадвате вашите клиенти с идеалния баланс от ...
АСБИС добави Western Digital към своя портфейл

Февруари 04, 2009

АСБИС добави Western Digital към своя портфейл

ASBIS Enterprises PLC, водещ доставчик на компютърен хардуер и софтуер за бързорастящите пазари в региона ЕМЕА, допълва своята линия продукти за съхранение на данни с подписването на дистрибуторски договор с Western Digital (WD), един от пионерите и лидерите в сторидж индустрията.

ASBIS Enterprises PLC, водещ доставчик на компютърен хардуер и софтуер за бързорастящите пазари в региона ЕМЕА, допълва своята линия продукти за съхранение на данни с подписването на дистрибуторски договор с Western Digital (WD), един от пионерите и лидерите в сторидж индустрията

Съгласно условията на сключеното споразумение, АСБИС е оторизиран да дистрибутира широка гама решения на WD, която включва твърди дискове за настолни, мобилни, аудио-видео и корпоративни приложения, чрез своите дистрибуторски центрове и локални офиси в 26 страни.

“Стратегическото партньорство с АСБИС подчертава ангажираността на Western Digital към региона на Централна и Източна Европа. Сега ще бъдем в още по-добра позиция да обслужваме този растящ пазар с помощта на авторитетен и добре позициониран партньор, който ще предлага на нашите клиенти не само най-добрите продукти и технологии, но и възможно най-добрия опит в обслужването на клиентите”, каза Петер Едингер, WD вице-президент продажби в ЕМЕА.

“Ние силно вярваме, че нашето сътрудничество с Western Digital ще бъде изключително ползотворно за вендора, за нас, и особено за крайните потребители на сторидж продукти в Централна и Източна Европа и страните от бившия Съветски съюз,” каза Лоран Журну, изпълнителен вицепрезидент продажби и маркетинг в АСБИС. “- Ние ще обединим нашите знания за пазара и непрекъснато разширяващата се база клиенти с опита и технологиите на втория по пазарен дял производител на твърди дискове в света, за да предложим на партньорите си добре-балансиран продуктов портфейл и пълна поддръжка”.

„Очакваме първите количества продукти на WD в нашия склад до 10 дни,” каза Таня Янева, търговски директор на АСБИС България. „- Асбис винаги е бил лидер в продажбите на твърди дискове, добавянето на WD е логична крачка в разширяването на богатия ни сторидж портфейл. Тази стъпка ще доведе до уникалната възможност на нашите клиенти да избират между най-доброто от топ 3-те световни производители,” допълни тя.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.