Ноември 29, 2017
Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
АСБИС добави Western Digital към своя портфейл

Февруари 04, 2009

АСБИС добави Western Digital към своя портфейл

ASBIS Enterprises PLC, водещ доставчик на компютърен хардуер и софтуер за бързорастящите пазари в региона ЕМЕА, допълва своята линия продукти за съхранение на данни с подписването на дистрибуторски договор с Western Digital (WD), един от пионерите и лидерите в сторидж индустрията.

Съгласно условията на сключеното споразумение, АСБИС е оторизиран да дистрибутира широка гама решения на WD, която включва твърди дискове за настолни, мобилни, аудио-видео и корпоративни приложения, чрез своите дистрибуторски центрове и локални офиси в 26 страни.

“Стратегическото партньорство с АСБИС подчертава ангажираността на Western Digital към региона на Централна и Източна Европа. Сега ще бъдем в още по-добра позиция да обслужваме този растящ пазар с помощта на авторитетен и добре позициониран партньор, който ще предлага на нашите клиенти не само най-добрите продукти и технологии, но и възможно най-добрия опит в обслужването на клиентите”, каза Петер Едингер, WD вице-президент продажби в ЕМЕА.

“Ние силно вярваме, че нашето сътрудничество с Western Digital ще бъде изключително ползотворно за вендора, за нас, и особено за крайните потребители на сторидж продукти в Централна и Източна Европа и страните от бившия Съветски съюз,” каза Лоран Журну, изпълнителен вицепрезидент продажби и маркетинг в АСБИС. “- Ние ще обединим нашите знания за пазара и непрекъснато разширяващата се база клиенти с опита и технологиите на втория по пазарен дял производител на твърди дискове в света, за да предложим на партньорите си добре-балансиран продуктов портфейл и пълна поддръжка”.

„Очакваме първите количества продукти на WD в нашия склад до 10 дни,” каза Таня Янева, търговски директор на АСБИС България. „- Асбис винаги е бил лидер в продажбите на твърди дискове, добавянето на WD е логична крачка в разширяването на богатия ни сторидж портфейл. Тази стъпка ще доведе до уникалната възможност на нашите клиенти да избират между най-доброто от топ 3-те световни производители,” допълни тя.