Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 01, 2018
Кипър, 27 февруари 2018 г.
Февруари 23, 2018
CANYON отбелязва 15 години на пазара с нови опаковки и ярка визуална идентичност
Февруари 14, 2018
CloudFest 2018 е събитие за облачни решения в Руст, Германия
Февруари 09, 2018
Какво се случва когато комбинираш някои от най-модерните процесори с ...
Януари 29, 2018
ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за ...
Декември 20, 2017
Get the most out of Purley with Kingston server memory
Декември 20, 2017
15-ти декември 2017 – SAPPHIRE Technology обяви два нови очаквани модела висок ...
Ноември 29, 2017
Kingston KC1000 NVMe PCIe SSD
Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
АСБИС добави Western Digital към своя портфейл

Февруари 04, 2009

АСБИС добави Western Digital към своя портфейл

ASBIS Enterprises PLC, водещ доставчик на компютърен хардуер и софтуер за бързорастящите пазари в региона ЕМЕА, допълва своята линия продукти за съхранение на данни с подписването на дистрибуторски договор с Western Digital (WD), един от пионерите и лидерите в сторидж индустрията.

ASBIS Enterprises PLC, водещ доставчик на компютърен хардуер и софтуер за бързорастящите пазари в региона ЕМЕА, допълва своята линия продукти за съхранение на данни с подписването на дистрибуторски договор с Western Digital (WD), един от пионерите и лидерите в сторидж индустрията

Съгласно условията на сключеното споразумение, АСБИС е оторизиран да дистрибутира широка гама решения на WD, която включва твърди дискове за настолни, мобилни, аудио-видео и корпоративни приложения, чрез своите дистрибуторски центрове и локални офиси в 26 страни.

“Стратегическото партньорство с АСБИС подчертава ангажираността на Western Digital към региона на Централна и Източна Европа. Сега ще бъдем в още по-добра позиция да обслужваме този растящ пазар с помощта на авторитетен и добре позициониран партньор, който ще предлага на нашите клиенти не само най-добрите продукти и технологии, но и възможно най-добрия опит в обслужването на клиентите”, каза Петер Едингер, WD вице-президент продажби в ЕМЕА.

“Ние силно вярваме, че нашето сътрудничество с Western Digital ще бъде изключително ползотворно за вендора, за нас, и особено за крайните потребители на сторидж продукти в Централна и Източна Европа и страните от бившия Съветски съюз,” каза Лоран Журну, изпълнителен вицепрезидент продажби и маркетинг в АСБИС. “- Ние ще обединим нашите знания за пазара и непрекъснато разширяващата се база клиенти с опита и технологиите на втория по пазарен дял производител на твърди дискове в света, за да предложим на партньорите си добре-балансиран продуктов портфейл и пълна поддръжка”.

„Очакваме първите количества продукти на WD в нашия склад до 10 дни,” каза Таня Янева, търговски директор на АСБИС България. „- Асбис винаги е бил лидер в продажбите на твърди дискове, добавянето на WD е логична крачка в разширяването на богатия ни сторидж портфейл. Тази стъпка ще доведе до уникалната възможност на нашите клиенти да избират между най-доброто от топ 3-те световни производители,” допълни тя.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.