Август 13, 2019
Intel официално пуска на пазара 11 нови, високоинтегрирани Intel® Core™ ...
Август 09, 2019
Intel анонсира следващо поколение Intel® Xeon® Scalable фамилия процесори ...
Август 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 процесори и платформи за тях: налични сега в ASBIS!
Август 02, 2019
Western Digital анонсира нови платформи и ъпдейти в портфолиото си за дейта ...
Юни 28, 2019
Каталогът съдържа информация за основните продукти и осигурява лесен начин за ...
Юни 14, 2019
Minsk, Belarus. 13-ти юни, 2019 Prestigio и Clevetura представиха първата в ...
Юни 12, 2019
Фамилията графични карти Radeon™ предствя продукти, базирани на новата гейминг ...
Юни 04, 2019
AMD обяви продукти от ново поколение на Computex 2019
Май 30, 2019
В партньорство с индустрията, което гарантира революционна производителност, ...
Май 13, 2019
Infortrend Europe анонсират EonStor GSi - сторидж решение с изкуствен интелект
ASBIS става официален дистрибутор на Ubiquiti Networks

Януари 16, 2019

Ubiquiti Networks

ASBIS става официален дистрибутор на Ubiquiti Networks

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър

АСБИС подписа договор с Ubiquiti Networks и започва да доставя пълнoто портфолио във всички страни от ОНД (Казахстан, Украйна, Беларус, Молдова, Армения, Грузия, Азербайджан, Туркменистан, Узбекистан, Таджикистан, Киргизстан), Балканите (Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Румъния, Сърбия, Словения), Балтика (Естония, Литва, Латвия), Кипър, Чешката република, Гърция, Унгария, Малта, Словакия. В MEA региона ASBIS вече работи като дистрибутор на продукти на Ubiquiti.

Продуктовото портфолио включва вътрешни и външни Wi-Fi решения, аксесоари, свичове и рутери, осигуряващо пълно покритие на пазара.

„Подписването на споразумение за разширяване на бизнеса води до нашето сътрудничество с Ubiquiti. Продуктите на Ubiquiti позволяват да се изграждат надеждни и високоскоростни безжични решения от корпоративния клас за вътрешно ползване, както и да се осигурява връзка между офисите. Тези предимства, наред с конкурентната цена, предлагат уникални възможности за използване на решения на Ubiquiti в проекти с максимално съотношение цена-производителност ”, каза Георги Саприкин, директор„ Продукция и маркетинг ”, ASBISc Enterprises.

За ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) е водещ дистрибутор на OEM и решения за ИТ, интернет, интелектуална собственост в Централна и Източна Европа, FSU, MEA. Компанията е специализирана в дистрибуция на добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и дистрибуция на ИКТ продукти от световни доставчици. Сътрудничеството с лидерите в ИТ индустрията, експертни екипи на групата конфигурират хардуерни продукти и софтуерни елементи, базирани на облак услуги и технологии, за да създадат икономически изгодни решения. За повече информация посетете уебсайта на компанията на адрес www.asbis.com

За Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks  се фокусира върху демократизирането на мрежовите технологии в световен мащаб - общите доставки на близо 85 милиона устройства играят ключова роля в създаването на мрежова инфраструктура в над 200 страни и територии по света. Нашите професионални мрежови продукти се захранват от нашите UNMS и UniFi софтуерни платформи, за да осигуряват висок капацитет, разпределен достъп до интернет и унифицирано управление на информационните технологии.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, the U logo, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi and UFiber са регистрирани търговски марки или търговски марки на Ubiquiti Networks, Inc. в САЩ и други страни. За повече информация, моля, посетете www.ubnt.com.