Февруари 14, 2019
Лимитирана серия само 3 000 броя в целия свят
Февруари 12, 2019
Cloudfest е най-голямото събитие в индустрията на облачните технологии и ...
Февруари 07, 2019
AMD, GPU
16GB HBM2 памет и 1TB / сек пропускателна способност на паметта. Изключителна ...
Януари 23, 2019
Тихо охлаждане от висок клас с новите Shadow Wings 2 и отлично съотношение цена ...
Януари 22, 2019
Участниците могат да спечелят над 1000 награди, сред които 3 страхотни дрона
Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
ASBIS става официален дистрибутор на Ubiquiti Networks

Януари 16, 2019

Ubiquiti Networks

ASBIS става официален дистрибутор на Ubiquiti Networks

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър

АСБИС подписа договор с Ubiquiti Networks и започва да доставя пълнoто портфолио във всички страни от ОНД (Казахстан, Украйна, Беларус, Молдова, Армения, Грузия, Азербайджан, Туркменистан, Узбекистан, Таджикистан, Киргизстан), Балканите (Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Румъния, Сърбия, Словения), Балтика (Естония, Литва, Латвия), Кипър, Чешката република, Гърция, Унгария, Малта, Словакия. В MEA региона ASBIS вече работи като дистрибутор на продукти на Ubiquiti.

Продуктовото портфолио включва вътрешни и външни Wi-Fi решения, аксесоари, свичове и рутери, осигуряващо пълно покритие на пазара.

„Подписването на споразумение за разширяване на бизнеса води до нашето сътрудничество с Ubiquiti. Продуктите на Ubiquiti позволяват да се изграждат надеждни и високоскоростни безжични решения от корпоративния клас за вътрешно ползване, както и да се осигурява връзка между офисите. Тези предимства, наред с конкурентната цена, предлагат уникални възможности за използване на решения на Ubiquiti в проекти с максимално съотношение цена-производителност ”, каза Георги Саприкин, директор„ Продукция и маркетинг ”, ASBISc Enterprises.

За ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) е водещ дистрибутор на OEM и решения за ИТ, интернет, интелектуална собственост в Централна и Източна Европа, FSU, MEA. Компанията е специализирана в дистрибуция на добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и дистрибуция на ИКТ продукти от световни доставчици. Сътрудничеството с лидерите в ИТ индустрията, експертни екипи на групата конфигурират хардуерни продукти и софтуерни елементи, базирани на облак услуги и технологии, за да създадат икономически изгодни решения. За повече информация посетете уебсайта на компанията на адрес www.asbis.com

За Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks  се фокусира върху демократизирането на мрежовите технологии в световен мащаб - общите доставки на близо 85 милиона устройства играят ключова роля в създаването на мрежова инфраструктура в над 200 страни и територии по света. Нашите професионални мрежови продукти се захранват от нашите UNMS и UniFi софтуерни платформи, за да осигуряват висок капацитет, разпределен достъп до интернет и унифицирано управление на информационните технологии.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, the U logo, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi and UFiber са регистрирани търговски марки или търговски марки на Ubiquiti Networks, Inc. в САЩ и други страни. За повече информация, моля, посетете www.ubnt.com.