Април 12, 2019
Intel и Google Cloud ще разработват Anthos референтен дизайн, който да улесни ...
Април 11, 2019
През април 2019 Intel анонсира Intel Optane memory H10 при SSD устройства. Те ...
Април 04, 2019
С повече от 20 години лидерство с платформата Intel® Xeon®, Intel представя ...
Март 28, 2019
Разгърнете възможностите - нови подобрения в системите за дейта центрове
Март 19, 2019
Seagate осигурява надеждни решения за съхранение на данни. Всяко приложение ...
Март 15, 2019
АСБИС България сключи договор с чешката компания RealQ s.r.o. за дистрибуция на ...
Март 14, 2019
CloudFest е чудесна възможност за срещи лице в лице и разговори с нашия VAD ...
Март 11, 2019
Infinidat обяви InfiniBox Always On Cluster решение в своя DSP, добавяйки ...
Март 09, 2019
Успехите на INFINIDAT - производител на иновативни системи за съхранение, са ...
Март 06, 2019
Seagate продължава с производството на пълното портфолио дискове за ...
ASBIS става официален дистрибутор на Ubiquiti Networks

Януари 16, 2019

Ubiquiti Networks

ASBIS става официален дистрибутор на Ubiquiti Networks

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър

АСБИС подписа договор с Ubiquiti Networks и започва да доставя пълнoто портфолио във всички страни от ОНД (Казахстан, Украйна, Беларус, Молдова, Армения, Грузия, Азербайджан, Туркменистан, Узбекистан, Таджикистан, Киргизстан), Балканите (Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Румъния, Сърбия, Словения), Балтика (Естония, Литва, Латвия), Кипър, Чешката република, Гърция, Унгария, Малта, Словакия. В MEA региона ASBIS вече работи като дистрибутор на продукти на Ubiquiti.

Продуктовото портфолио включва вътрешни и външни Wi-Fi решения, аксесоари, свичове и рутери, осигуряващо пълно покритие на пазара.

„Подписването на споразумение за разширяване на бизнеса води до нашето сътрудничество с Ubiquiti. Продуктите на Ubiquiti позволяват да се изграждат надеждни и високоскоростни безжични решения от корпоративния клас за вътрешно ползване, както и да се осигурява връзка между офисите. Тези предимства, наред с конкурентната цена, предлагат уникални възможности за използване на решения на Ubiquiti в проекти с максимално съотношение цена-производителност ”, каза Георги Саприкин, директор„ Продукция и маркетинг ”, ASBISc Enterprises.

За ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) е водещ дистрибутор на OEM и решения за ИТ, интернет, интелектуална собственост в Централна и Източна Европа, FSU, MEA. Компанията е специализирана в дистрибуция на добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и дистрибуция на ИКТ продукти от световни доставчици. Сътрудничеството с лидерите в ИТ индустрията, експертни екипи на групата конфигурират хардуерни продукти и софтуерни елементи, базирани на облак услуги и технологии, за да създадат икономически изгодни решения. За повече информация посетете уебсайта на компанията на адрес www.asbis.com

За Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks  се фокусира върху демократизирането на мрежовите технологии в световен мащаб - общите доставки на близо 85 милиона устройства играят ключова роля в създаването на мрежова инфраструктура в над 200 страни и територии по света. Нашите професионални мрежови продукти се захранват от нашите UNMS и UniFi софтуерни платформи, за да осигуряват висок капацитет, разпределен достъп до интернет и унифицирано управление на информационните технологии.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, the U logo, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi and UFiber са регистрирани търговски марки или търговски марки на Ubiquiti Networks, Inc. в САЩ и други страни. За повече информация, моля, посетете www.ubnt.com.