Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
АСБИС Ентерпрайсис подписа споразумение за дистрибуция на Microlab

Април 20, 2012

АСБИС Ентерпрайсис подписа споразумение за дистрибуция на Microlab

АСБИС Ентерпрайсис, водещ дистрибутор на IT продукти в развиващите се пазари на Европа, Близкия изток и Африка, подписа споразумение за дистрибуция на Microlab - една от динамично развиващите се марки, предлагаща високо качество на звука чрез своите тонколони за домашно кино и персонални компютри.

Питър Ларсен, световно известен експерт по високоговорители и озвучителни системи, е главен консултант акустични технологии в Microlab. В продължение на много години е бил главен инженер в известните датски компании Vifa и Dynaudio. В момента работи като независим консултант. Сега подписът на Питър Ларсен се поставя върху всички продукти на Microlab като гаранция за високо качество на продуктите.

Повече информация за модели и наличности можете да намерите на следния линк.