Април 12, 2019
Intel и Google Cloud ще разработват Anthos референтен дизайн, който да улесни ...
Април 11, 2019
През април 2019 Intel анонсира Intel Optane memory H10 при SSD устройства. Те ...
Април 04, 2019
С повече от 20 години лидерство с платформата Intel® Xeon®, Intel представя ...
Март 28, 2019
Разгърнете възможностите - нови подобрения в системите за дейта центрове
Март 19, 2019
Seagate осигурява надеждни решения за съхранение на данни. Всяко приложение ...
Март 15, 2019
АСБИС България сключи договор с чешката компания RealQ s.r.o. за дистрибуция на ...
Март 14, 2019
CloudFest е чудесна възможност за срещи лице в лице и разговори с нашия VAD ...
Март 11, 2019
Infinidat обяви InfiniBox Always On Cluster решение в своя DSP, добавяйки ...
Март 09, 2019
Успехите на INFINIDAT - производител на иновативни системи за съхранение, са ...
Март 06, 2019
Seagate продължава с производството на пълното портфолио дискове за ...
ASBIS с награда на ежегодната партньорска конференция на Seagate в Португалия

Октомври 16, 2018

ASBIS, Seagate, AWARD

ASBIS с награда на ежегодната партньорска конференция на Seagate в Португалия

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари в региона на EMEA, получи награда за ръст в продажбите на дискове за видеонаблюдение “Seagate Surveillance Growth FY18” в Лисабон по време на ежегодната партньорска конференция на Seagate, September, 17, 2018.

Обединените Арабски Емирства, Украйна, Русия, Беларус, Румъния, Латвия, Република Чехия, България и Словакия са страните с най-голям принос за постигнатите резултати в продажбите на Seagate дискове за видеонаблюдение.

Наблюдаваме много бърз ръст на пазара за видеонаблюдение. Фокусираме се заедно със Seagate, водещ производител на устройства за съхранение на данни", каза Георгий Саприкин, Търговски и маркетинг директор в ASBISc Enterprises.

За ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) има офиси в 24 страни, с централен офис в Кипър, и е водещ дистрибутор на продукти от сферата на Комуникационните и Информациони технологии. Сред дистрибутираните продукти са тези на Apple, AMD, Dell EMC, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba  Western Digital и др. Компанията притежава филиали в целия регион на ЕМЕА, с повече от 1300 служители и над 30 000 активни клиенти в 30 страни по целия свят. За повече информация посетете уебсайта на компанията на  www.asbis.com.

За Seagate

Seagate Technology plc (NASDAQ: STX) е в индустрията за съхранение на данни повече от 30 години. За повече информация вижте www.seagate.com