Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
ASBIS с награда на ежегодната партньорска конференция на Seagate в Португалия

Октомври 16, 2018

ASBIS, Seagate, AWARD

ASBIS с награда на ежегодната партньорска конференция на Seagate в Португалия

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари в региона на EMEA, получи награда за ръст в продажбите на дискове за видеонаблюдение “Seagate Surveillance Growth FY18” в Лисабон по време на ежегодната партньорска конференция на Seagate, September, 17, 2018.

Обединените Арабски Емирства, Украйна, Русия, Беларус, Румъния, Латвия, Република Чехия, България и Словакия са страните с най-голям принос за постигнатите резултати в продажбите на Seagate дискове за видеонаблюдение.

Наблюдаваме много бърз ръст на пазара за видеонаблюдение. Фокусираме се заедно със Seagate, водещ производител на устройства за съхранение на данни", каза Георгий Саприкин, Търговски и маркетинг директор в ASBISc Enterprises.

За ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) има офиси в 24 страни, с централен офис в Кипър, и е водещ дистрибутор на продукти от сферата на Комуникационните и Информациони технологии. Сред дистрибутираните продукти са тези на Apple, AMD, Dell EMC, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba  Western Digital и др. Компанията притежава филиали в целия регион на ЕМЕА, с повече от 1300 служители и над 30 000 активни клиенти в 30 страни по целия свят. За повече информация посетете уебсайта на компанията на  www.asbis.com.

За Seagate

Seagate Technology plc (NASDAQ: STX) е в индустрията за съхранение на данни повече от 30 години. За повече информация вижте www.seagate.com