Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Асбис България дистрибутор на Lenovo

Юни 09, 2009

Асбис България дистрибутор на Lenovo

Асбис България, водещ дистрибутор на информационни технологии и продукти в EMEA, подписа договор с Lenovo за дистрибуторство. Новото споразумение лицензира Асбис България като дистрибутор на Lenovo и добавя още един световен производител в продуктовото портфолио на компанията.

Споразумението разширява портфолиото на Асбис България, като добавя продуктите на Lenovo в качеството на оторизиран дистрибутор на компанията.

“Ние сме изключително доволни от споразумението,” коментира Митко Топалов, регионален директор на Асбис за България, Сърбия, Румъния и Македония. “То е доказателство за високия професионализъм на Асбис и ще даде възможност на нашите клиенти да купуват от нас пълната продуктова гама на утвърден производител като Lenovo. С нетърпение очакваме новото ползотворно сътрудничество.”

Това споразумение допълва сегашните партньорски отношения между Lenovo и Асбис, което вече покрива Русия, Украйна, Словакия и Румъния, а сега вече и България.

„Lenovo продължава развитието и оптимизирането на дистрибуторската и партньорската мрежа в България”, каза по повод споразумението Радослав Воденичаров, представител на Lenovo за България. „Посредством новото партньорско споразумение с Асбис България, иновативните решения на Lenovo - PC продукти, мощни графични работни станции, сървъри и съпътстващ софтуер - да бъдат достояние и интегрираща част от цялостните предложения на по-голям брой IT фирми на българския пазар”.

Това споразумение е доказателство за високия професионализъм на Асбис в сферата на хардуерната дистрибуция в България.