Юни 04, 2018
За 38 години, Computex се развива в съответствие с глобалните ICT тенденции във ...
Юни 03, 2018
Базирани върху най-новите процесори Xeon Scalable, обновената гама PowerEdge ...
Април 25, 2018
ASBIS ще вземе участие във второто по големина IT изложение Computex в Taipei, ...
Април 02, 2018
Новият каталог на Canyon за 2018 година отразява последните тенденции в света ...
Март 01, 2018
Кипър, 27 февруари 2018 г.
Февруари 23, 2018
CANYON отбелязва 15 години на пазара с нови опаковки и ярка визуална идентичност
Февруари 14, 2018
CloudFest 2018 е събитие за облачни решения в Руст, Германия
Февруари 09, 2018
Какво се случва когато комбинираш някои от най-модерните процесори с ...
Януари 29, 2018
ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за ...
Асбис България дистрибутор на Lenovo

Юни 09, 2009

Асбис България дистрибутор на Lenovo

Асбис България, водещ дистрибутор на информационни технологии и продукти в EMEA, подписа договор с Lenovo за дистрибуторство. Новото споразумение лицензира Асбис България като дистрибутор на Lenovo и добавя още един световен производител в продуктовото портфолио на компанията.

Споразумението разширява портфолиото на Асбис България, като добавя продуктите на Lenovo в качеството на оторизиран дистрибутор на компанията.

“Ние сме изключително доволни от споразумението,” коментира Митко Топалов, регионален директор на Асбис за България, Сърбия, Румъния и Македония. “То е доказателство за високия професионализъм на Асбис и ще даде възможност на нашите клиенти да купуват от нас пълната продуктова гама на утвърден производител като Lenovo. С нетърпение очакваме новото ползотворно сътрудничество.”

Това споразумение допълва сегашните партньорски отношения между Lenovo и Асбис, което вече покрива Русия, Украйна, Словакия и Румъния, а сега вече и България.

„Lenovo продължава развитието и оптимизирането на дистрибуторската и партньорската мрежа в България”, каза по повод споразумението Радослав Воденичаров, представител на Lenovo за България. „Посредством новото партньорско споразумение с Асбис България, иновативните решения на Lenovo - PC продукти, мощни графични работни станции, сървъри и съпътстващ софтуер - да бъдат достояние и интегрираща част от цялостните предложения на по-голям брой IT фирми на българския пазар”.

Това споразумение е доказателство за високия професионализъм на Асбис в сферата на хардуерната дистрибуция в България.