Ноември 29, 2017
Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
Асбис България дистрибутор на Lenovo

Юни 09, 2009

Асбис България дистрибутор на Lenovo

Асбис България, водещ дистрибутор на информационни технологии и продукти в EMEA, подписа договор с Lenovo за дистрибуторство. Новото споразумение лицензира Асбис България като дистрибутор на Lenovo и добавя още един световен производител в продуктовото портфолио на компанията.

Споразумението разширява портфолиото на Асбис България, като добавя продуктите на Lenovo в качеството на оторизиран дистрибутор на компанията.

“Ние сме изключително доволни от споразумението,” коментира Митко Топалов, регионален директор на Асбис за България, Сърбия, Румъния и Македония. “То е доказателство за високия професионализъм на Асбис и ще даде възможност на нашите клиенти да купуват от нас пълната продуктова гама на утвърден производител като Lenovo. С нетърпение очакваме новото ползотворно сътрудничество.”

Това споразумение допълва сегашните партньорски отношения между Lenovo и Асбис, което вече покрива Русия, Украйна, Словакия и Румъния, а сега вече и България.

„Lenovo продължава развитието и оптимизирането на дистрибуторската и партньорската мрежа в България”, каза по повод споразумението Радослав Воденичаров, представител на Lenovo за България. „Посредством новото партньорско споразумение с Асбис България, иновативните решения на Lenovo - PC продукти, мощни графични работни станции, сървъри и съпътстващ софтуер - да бъдат достояние и интегрираща част от цялостните предложения на по-голям брой IT фирми на българския пазар”.

Това споразумение е доказателство за високия професионализъм на Асбис в сферата на хардуерната дистрибуция в България.