Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Август 27, 2018
Intel Technology Provider помага на Вашия бизнес! Спечелете награди, обогатете ...
Август 16, 2018
Intel въвежда нови NUC модели и NUC мини компютри в семейството Intel NUC, ...
Август 13, 2018
Изпълнявай, проектирай, смесвай, редактирай, моделирай и играй. Всичко това ...
Август 13, 2018
Intel очертава визията за създаване на памет и съхранение с Optane + QLC.
Български опит ще бъде усвоен в централата на Asbis Enterprises

Юни 01, 2011

Български опит ще бъде усвоен в централата на Asbis Enterprises

След 13-годишна професионална кариера на позициите Търговски директор в Асбис България, в последствие и Регионален Мениджър за България, Румъния и Сърбия, Митко Топалов е избран да сподели своя опит и професионални умения в AsbisEnterprisesPlc. и ще заема по-висока позиция в централата на компанията.

Тази промяна е начин опитът, разработен на местно и регионално ниво, да бъде усвоен от централата на AsbisEnterpricesPlc. и да бъде приложен на всички пазари в Европа, Близкия Изток и Африка, където компанията оперира.  Българският офис винаги е бил едно от най-успешните подразделения в Асбис. Опитът и знанията на екипа са високо ценени от ръководството на компанията и с тази промяна те ще бъдат използвани за глобалното развитие на AsbisEnterprises.

Асбис България запазва търговската си политика до момента и ще продължи да предлага на своите клиенти продукти и обслужване от най-високо качество.

За Асбис България

Асбис България e с сред водещите дистрибутори в България в областта на информационните технологии – компютри, компютърни компоненти, софтуер. Над 10-годишният опит на компанията, екипът от професионалисти и индивидуалният подход към всеки клиент, я правят предпочитан партньор за всеки бизнес. Нашата мисия е да предлагаме висококачествени решения, като отговаряме на непрекъснато променящите се нужди на бизнеса и пазара. Нашата цел е да установим трайни и основаващи се на взаимно доверие отношения с клиентите, като опознаем техните нужди и изисквания, за да им предложим най-доброто решение за тях