Юни 28, 2019
Каталогът съдържа информация за основните продукти и осигурява лесен начин за ...
Юни 14, 2019
Minsk, Belarus. 13-ти юни, 2019 Prestigio и Clevetura представиха първата в ...
Юни 12, 2019
Фамилията графични карти Radeon™ предствя продукти, базирани на новата гейминг ...
Юни 04, 2019
AMD обяви продукти от ново поколение на Computex 2019
Май 30, 2019
В партньорство с индустрията, което гарантира революционна производителност, ...
Май 13, 2019
Infortrend Europe анонсират EonStor GSi - сторидж решение с изкуствен интелект
Май 03, 2019
AMD
AMD проектира, интегрира и развива високопроизводителни изчислителни и графични ...
Април 22, 2019
INFINIDAT анонсира наскоро решението Metro Cluster InfiniBox Always On, ...
Април 12, 2019
Intel и Google Cloud ще разработват Anthos референтен дизайн, който да улесни ...
Април 11, 2019
През април 2019 Intel анонсира Intel Optane memory H10 при SSD устройства. Те ...
Български опит ще бъде усвоен в централата на Asbis Enterprises

Юни 01, 2011

Български опит ще бъде усвоен в централата на Asbis Enterprises

След 13-годишна професионална кариера на позициите Търговски директор в Асбис България, в последствие и Регионален Мениджър за България, Румъния и Сърбия, Митко Топалов е избран да сподели своя опит и професионални умения в AsbisEnterprisesPlc. и ще заема по-висока позиция в централата на компанията.

Тази промяна е начин опитът, разработен на местно и регионално ниво, да бъде усвоен от централата на AsbisEnterpricesPlc. и да бъде приложен на всички пазари в Европа, Близкия Изток и Африка, където компанията оперира.  Българският офис винаги е бил едно от най-успешните подразделения в Асбис. Опитът и знанията на екипа са високо ценени от ръководството на компанията и с тази промяна те ще бъдат използвани за глобалното развитие на AsbisEnterprises.

Асбис България запазва търговската си политика до момента и ще продължи да предлага на своите клиенти продукти и обслужване от най-високо качество.

За Асбис България

Асбис България e с сред водещите дистрибутори в България в областта на информационните технологии – компютри, компютърни компоненти, софтуер. Над 10-годишният опит на компанията, екипът от професионалисти и индивидуалният подход към всеки клиент, я правят предпочитан партньор за всеки бизнес. Нашата мисия е да предлагаме висококачествени решения, като отговаряме на непрекъснато променящите се нужди на бизнеса и пазара. Нашата цел е да установим трайни и основаващи се на взаимно доверие отношения с клиентите, като опознаем техните нужди и изисквания, за да им предложим най-доброто решение за тях