Февруари 23, 2018
CANYON отбелязва 15 години на пазара с нови опаковки и ярка визуална идентичност
Февруари 14, 2018
CloudFest 2018 е събитие за облачни решения в Руст, Германия
Февруари 09, 2018
Какво се случва когато комбинираш някои от най-модерните процесори с ...
Януари 29, 2018
ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за ...
Декември 20, 2017
Get the most out of Purley with Kingston server memory
Декември 20, 2017
15-ти декември 2017 – SAPPHIRE Technology обяви два нови очаквани модела висок ...
Ноември 29, 2017
Kingston KC1000 NVMe PCIe SSD
Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Български опит ще бъде усвоен в централата на Asbis Enterprises

Юни 01, 2011

Български опит ще бъде усвоен в централата на Asbis Enterprises

След 13-годишна професионална кариера на позициите Търговски директор в Асбис България, в последствие и Регионален Мениджър за България, Румъния и Сърбия, Митко Топалов е избран да сподели своя опит и професионални умения в AsbisEnterprisesPlc. и ще заема по-висока позиция в централата на компанията.

Тази промяна е начин опитът, разработен на местно и регионално ниво, да бъде усвоен от централата на AsbisEnterpricesPlc. и да бъде приложен на всички пазари в Европа, Близкия Изток и Африка, където компанията оперира.  Българският офис винаги е бил едно от най-успешните подразделения в Асбис. Опитът и знанията на екипа са високо ценени от ръководството на компанията и с тази промяна те ще бъдат използвани за глобалното развитие на AsbisEnterprises.

Асбис България запазва търговската си политика до момента и ще продължи да предлага на своите клиенти продукти и обслужване от най-високо качество.

За Асбис България

Асбис България e с сред водещите дистрибутори в България в областта на информационните технологии – компютри, компютърни компоненти, софтуер. Над 10-годишният опит на компанията, екипът от професионалисти и индивидуалният подход към всеки клиент, я правят предпочитан партньор за всеки бизнес. Нашата мисия е да предлагаме висококачествени решения, като отговаряме на непрекъснато променящите се нужди на бизнеса и пазара. Нашата цел е да установим трайни и основаващи се на взаимно доверие отношения с клиентите, като опознаем техните нужди и изисквания, за да им предложим най-доброто решение за тях