Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Септември 25, 2017
ASBIS подписва договор за дистрибуция на INFINIDAT solutions в Русия, Беларус, ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
Български опит ще бъде усвоен в централата на Asbis Enterprises

Юни 01, 2011

Български опит ще бъде усвоен в централата на Asbis Enterprises

След 13-годишна професионална кариера на позициите Търговски директор в Асбис България, в последствие и Регионален Мениджър за България, Румъния и Сърбия, Митко Топалов е избран да сподели своя опит и професионални умения в AsbisEnterprisesPlc. и ще заема по-висока позиция в централата на компанията.

Тази промяна е начин опитът, разработен на местно и регионално ниво, да бъде усвоен от централата на AsbisEnterpricesPlc. и да бъде приложен на всички пазари в Европа, Близкия Изток и Африка, където компанията оперира.  Българският офис винаги е бил едно от най-успешните подразделения в Асбис. Опитът и знанията на екипа са високо ценени от ръководството на компанията и с тази промяна те ще бъдат използвани за глобалното развитие на AsbisEnterprises.

Асбис България запазва търговската си политика до момента и ще продължи да предлага на своите клиенти продукти и обслужване от най-високо качество.

За Асбис България

Асбис България e с сред водещите дистрибутори в България в областта на информационните технологии – компютри, компютърни компоненти, софтуер. Над 10-годишният опит на компанията, екипът от професионалисти и индивидуалният подход към всеки клиент, я правят предпочитан партньор за всеки бизнес. Нашата мисия е да предлагаме висококачествени решения, като отговаряме на непрекъснато променящите се нужди на бизнеса и пазара. Нашата цел е да установим трайни и основаващи се на взаимно доверие отношения с клиентите, като опознаем техните нужди и изисквания, за да им предложим най-доброто решение за тях