Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 29, 2017
Kingston KC1000 NVMe PCIe SSD
Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
ASBISC Enterprises PLC получи изключителни права за разпространение на новия Dell Streak  5’’ таблет в 11 страни от региона на EMEA.

Август 09, 2010

ASBISC Enterprises PLC получи изключителни права за разпространение на новия Dell Streak 5’’ таблет в 11 страни от региона на EMEA.

/attach/get/20100810090017641472000000.gif

Лимасол (Кипър), Юли, 2010 - ASBISC Enterprises PLC, експерт в областта на дистрибуцията на ИТ продукти, за ЕМЕА развиващите се пазари, получи изключителни права за разпространение на новия Dell Streak  5’’ таблет в 11 страни от региона на EMEA. Първоначалното споразумение обхваща България, Кипър, Унгария, Словакия, Чехия, Литва, Латвия и Естония. След което се очаква споразумението да обхване Сърбия, Хърватия и Босна.
 

Dell Streak e 5-инчов таблет базиран на Android, предназначен да Ви осигури всичко необходимо когато сте в движение. Dell Streak предлага развлечение, комуникация в социалните мрежи, постоянен достъп до интернет и навигация. Широкият, устойчив на надраскване 5-инчов екран е идеален за сърфиране в интернет, четене и изпращане на електронна поща, гледане на филми, сваляне и слушане на музика, компютърни игри и много други. С 5MP камера имате възможност да правите снимки и клипове във висока резолюция. Dell Streak разполага и с вградени Wi-Fi и Bluetooth, като поддържа 3G/GSM свързаност и позволяват високоскоростен достъп до информация, което прави сърфирането в интернет напълно ново преживяване, много по-интерактивно и удобно. Dell Streak въвежда потребителите в света на хилядите Android възможности, игри и приложения променящи живота на хората. Естествено не пропускаме възможността да се използва като обикновен мобилен телефон за гласови разговори и изпращане на SMS / MMS съобщения. Интегрираният 1GHz процесор осигурява бърза работа с няколко приложения и ниска консумация на батерията. Dell Streak е по-мобилен от един лаптоп и разполага с изключително много удобства. Клиентите вярват, че DELL ще предостави технологични решения, които да подпомогнат потребителите в постигане на повече резултати, независимо дали те са у дома, на работа, на училище или където и да е по света.

Dell Streak ще бъде достъпeн през август на цена на дребно от € 599.
За ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) е базирана в Кипър и специализирана в дистрибуцията на ИТ продукти от водещи производители катоIntel, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer и Hitachi. Asbis разполага с подразделения в 26 страни, с повече от 1000 служители и 32 000 активни клиенти в над 70 страни по света. За повече информация посетете интернет страницата  www.asbis.com


За DELL
DELL Inc. е мултинационална корпорация със седалище в Раунд Рок, Тексас, САЩ, която развива, продава и поддържа компютри и свързани с тях продукти, услуги и информационни технологии. За повече от 26 години, Dell дава възможност на страни, общности, клиенти и хора, навсякъде да използват технологии, за да реализират своите мечти. Фирмата е една от най-големите технологични корпорации в света. За нея работят повече от 96 000 души по целия свят. За повече информация посетете сайта на компанията на
www.dell.com

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.