Юни 28, 2019
Каталогът съдържа информация за основните продукти и осигурява лесен начин за ...
Юни 14, 2019
Minsk, Belarus. 13-ти юни, 2019 Prestigio и Clevetura представиха първата в ...
Юни 12, 2019
Фамилията графични карти Radeon™ предствя продукти, базирани на новата гейминг ...
Юни 04, 2019
AMD обяви продукти от ново поколение на Computex 2019
Май 30, 2019
В партньорство с индустрията, което гарантира революционна производителност, ...
Май 13, 2019
Infortrend Europe анонсират EonStor GSi - сторидж решение с изкуствен интелект
Май 03, 2019
AMD
AMD проектира, интегрира и развива високопроизводителни изчислителни и графични ...
Април 22, 2019
INFINIDAT анонсира наскоро решението Metro Cluster InfiniBox Always On, ...
Април 12, 2019
Intel и Google Cloud ще разработват Anthos референтен дизайн, който да улесни ...
Април 11, 2019
През април 2019 Intel анонсира Intel Optane memory H10 при SSD устройства. Те ...
Асбис България ЕООД засили позициите на подразделението си, управляващо продуктовото портфолио на Майкрософт

Юни 02, 2011

Асбис България ЕООД, водещ дистрибутор на IT продукти в страната, засили позициите на подразделението си, управляващо продуктовото портфолио на Майкрософт, на което компанията е официален дистрибутор. Компанията назначи г-жа Теодора Василева на позицията Продуктов Мениджър Майкрософт. Теодора ще бъде отговорна за управлението на бранда и за изготвянето на стратегии, с които се цели увеличаване на пазарните дялове на продуктитена Майкрософт.

„Назначаването на Теодора на позицията Продуктов Мениджър Майкрософт в Асбис България е част от нашия план за сериозен ръст на продажбите на продуктите на Майкрософт. Нейният голям опит, квалификация и дълбоки познания върху продуктите и отношенията с клиентите ще допринесе за позиционирането на Асбис като водещ доставчик на продуктите на Майкрософт и ще даде нови възможности за успехи в продажбите. Ние смятаме, че нейният опит ще добави нова стойност, както за нас, така и за нашите клиенти” – каза Мартин Караколев, Търговски Директор в Асбис България.

Последните 13 години Г-жа Теодора Василева е заемала позицията Продуктов Мениджър/Търговец за всички направления на Майкрософт в компанията БиЕмДжи ЕООД.

За повече информация:

Teodora Vassileva,