Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Септември 25, 2017
ASBIS подписва договор за дистрибуция на INFINIDAT solutions в Русия, Беларус, ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
Асбис България ЕООД засили позициите на подразделението си, управляващо продуктовото портфолио на Майкрософт

Юни 02, 2011

Асбис България ЕООД, водещ дистрибутор на IT продукти в страната, засили позициите на подразделението си, управляващо продуктовото портфолио на Майкрософт, на което компанията е официален дистрибутор. Компанията назначи г-жа Теодора Василева на позицията Продуктов Мениджър Майкрософт. Теодора ще бъде отговорна за управлението на бранда и за изготвянето на стратегии, с които се цели увеличаване на пазарните дялове на продуктитена Майкрософт.

„Назначаването на Теодора на позицията Продуктов Мениджър Майкрософт в Асбис България е част от нашия план за сериозен ръст на продажбите на продуктите на Майкрософт. Нейният голям опит, квалификация и дълбоки познания върху продуктите и отношенията с клиентите ще допринесе за позиционирането на Асбис като водещ доставчик на продуктите на Майкрософт и ще даде нови възможности за успехи в продажбите. Ние смятаме, че нейният опит ще добави нова стойност, както за нас, така и за нашите клиенти” – каза Мартин Караколев, Търговски Директор в Асбис България.

Последните 13 години Г-жа Теодора Василева е заемала позицията Продуктов Мениджър/Търговец за всички направления на Майкрософт в компанията БиЕмДжи ЕООД.

За повече информация:

Teodora Vassileva,