Юни 22, 2018
Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) обяви днес, че EonStor GS ...
Юни 11, 2018
EPYC е проектиран за натоварвания - сега и за в бъдеще!
Юни 07, 2018
Intel празнува 40 години от първия 8086 процесор днес с обявяването на новия ...
Юни 04, 2018
За 38 години, Computex се развива в съответствие с глобалните ICT тенденции във ...
Юни 03, 2018
Базирани върху най-новите процесори Xeon Scalable, обновената гама PowerEdge ...
Асбис България ЕООД засили позициите на подразделението си, управляващо продуктовото портфолио на Майкрософт

Юни 02, 2011

Асбис България ЕООД, водещ дистрибутор на IT продукти в страната, засили позициите на подразделението си, управляващо продуктовото портфолио на Майкрософт, на което компанията е официален дистрибутор. Компанията назначи г-жа Теодора Василева на позицията Продуктов Мениджър Майкрософт. Теодора ще бъде отговорна за управлението на бранда и за изготвянето на стратегии, с които се цели увеличаване на пазарните дялове на продуктитена Майкрософт.

„Назначаването на Теодора на позицията Продуктов Мениджър Майкрософт в Асбис България е част от нашия план за сериозен ръст на продажбите на продуктите на Майкрософт. Нейният голям опит, квалификация и дълбоки познания върху продуктите и отношенията с клиентите ще допринесе за позиционирането на Асбис като водещ доставчик на продуктите на Майкрософт и ще даде нови възможности за успехи в продажбите. Ние смятаме, че нейният опит ще добави нова стойност, както за нас, така и за нашите клиенти” – каза Мартин Караколев, Търговски Директор в Асбис България.

Последните 13 години Г-жа Теодора Василева е заемала позицията Продуктов Мениджър/Търговец за всички направления на Майкрософт в компанията БиЕмДжи ЕООД.

За повече информация:

Teodora Vassileva,