Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Асбис България ЕООД засили позициите на подразделението си, управляващо продуктовото портфолио на Майкрософт

Юни 02, 2011

Асбис България ЕООД, водещ дистрибутор на IT продукти в страната, засили позициите на подразделението си, управляващо продуктовото портфолио на Майкрософт, на което компанията е официален дистрибутор. Компанията назначи г-жа Теодора Василева на позицията Продуктов Мениджър Майкрософт. Теодора ще бъде отговорна за управлението на бранда и за изготвянето на стратегии, с които се цели увеличаване на пазарните дялове на продуктитена Майкрософт.

„Назначаването на Теодора на позицията Продуктов Мениджър Майкрософт в Асбис България е част от нашия план за сериозен ръст на продажбите на продуктите на Майкрософт. Нейният голям опит, квалификация и дълбоки познания върху продуктите и отношенията с клиентите ще допринесе за позиционирането на Асбис като водещ доставчик на продуктите на Майкрософт и ще даде нови възможности за успехи в продажбите. Ние смятаме, че нейният опит ще добави нова стойност, както за нас, така и за нашите клиенти” – каза Мартин Караколев, Търговски Директор в Асбис България.

Последните 13 години Г-жа Теодора Василева е заемала позицията Продуктов Мениджър/Търговец за всички направления на Майкрософт в компанията БиЕмДжи ЕООД.

За повече информация:

Teodora Vassileva,