Октомври 12, 2017
От 6-ти до 8-ми октомври в хотел Лъки Банско АСБИС България бе домакин на над ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Септември 25, 2017
ASBIS подписва договор за дистрибуция на INFINIDAT solutions в Русия, Беларус, ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
Май 30, 2017
Сега вече лесно можете да зарадвате вашите клиенти с идеалния баланс от ...
Prestigio обяви победителите в фотоконкурса "Summer in motion"

Август 13, 2008

Prestigio обяви победителите в фотоконкурса "Summer in motion"

Prestigio Technologies Ltd. обяви победителите в ежегодния конкурс за авторска фотография "Summer in motion". Журито и публиката избраха 4 предложения, който ще бъдат наградени от предложените над 500 фотографии от 35 държави по целия свят. Задачата да се избере победител беше изключително трудна.

Prestigio Technologies Ltd. обяви победителите в ежегодния конкурс за авторска фотография "Summer in motion". Журито и публиката избраха 4 предложения, който ще бъдат наградени от предложените над 500 фотографии от 35 държави по целия свят. Задачата да се избере победител беше изключително трудна, но в крайна сметка трябваше да има победител.

Голямата награда се присъжда на снимката озаглавена “Light Flight”

Автор е Шакир Зейранов от Русия. "Започнах да правя интересни фотографии от 18 годишен, като в последствие разбрах, че това е моето призвание. Все още не се имам за професионалист, по скоро за любител. Фотографията е като танц по начина, по който аз я разбирам - помага ти да изразиш себе си и да намериш общ език с хората. Предпочитам да снимам хора в различни ситуации, когато са най-непринудени. Предполагам това прави снимките ми толкова харесвани. - казва победителя.
Той ще получи голямата награда от $1000.

Второто място отива при Нимай Чандра Гош от Индия за нейната фотография “Winning team”:

Победителката получава Prestigio DVD player 710 и $300.

Третото място отива при Кван Цар от Бирма. Неговата фотография се казва Web master” :

Наградата е  Prestigio DVD player 585 и $200.

Наградата на публиката отиде при Катя Ивануша от Словения. Нейната снимка е озаглавена “Jump”

Наградата е Prestigio Power Bank 501. Устройството представлява външна батерия, която е съвместима с почти всички устройства на пазара.

Третият конкурс за авторска фотография приключи, но ние гледаме напред за следващия конкурс на Prestigio, а именно през Декември започва конкурса за карикатури, като победителя ще бъде показан в Дома на Хумора и Сатирата в Габрово по време на традиционния фестивал следващата година.