Юни 04, 2018
За 38 години, Computex се развива в съответствие с глобалните ICT тенденции във ...
Юни 03, 2018
Базирани върху най-новите процесори Xeon Scalable, обновената гама PowerEdge ...
Април 25, 2018
ASBIS ще вземе участие във второто по големина IT изложение Computex в Taipei, ...
Април 02, 2018
Новият каталог на Canyon за 2018 година отразява последните тенденции в света ...
Март 01, 2018
Кипър, 27 февруари 2018 г.
Февруари 23, 2018
CANYON отбелязва 15 години на пазара с нови опаковки и ярка визуална идентичност
Февруари 14, 2018
CloudFest 2018 е събитие за облачни решения в Руст, Германия
Февруари 09, 2018
Какво се случва когато комбинираш някои от най-модерните процесори с ...
Януари 29, 2018
ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за ...
Prestigio обяви победителите в фотоконкурса "Summer in motion"

Август 13, 2008

Prestigio обяви победителите в фотоконкурса "Summer in motion"

Prestigio Technologies Ltd. обяви победителите в ежегодния конкурс за авторска фотография "Summer in motion". Журито и публиката избраха 4 предложения, който ще бъдат наградени от предложените над 500 фотографии от 35 държави по целия свят. Задачата да се избере победител беше изключително трудна.

Prestigio Technologies Ltd. обяви победителите в ежегодния конкурс за авторска фотография "Summer in motion". Журито и публиката избраха 4 предложения, който ще бъдат наградени от предложените над 500 фотографии от 35 държави по целия свят. Задачата да се избере победител беше изключително трудна, но в крайна сметка трябваше да има победител.

Голямата награда се присъжда на снимката озаглавена “Light Flight”

Автор е Шакир Зейранов от Русия. "Започнах да правя интересни фотографии от 18 годишен, като в последствие разбрах, че това е моето призвание. Все още не се имам за професионалист, по скоро за любител. Фотографията е като танц по начина, по който аз я разбирам - помага ти да изразиш себе си и да намериш общ език с хората. Предпочитам да снимам хора в различни ситуации, когато са най-непринудени. Предполагам това прави снимките ми толкова харесвани. - казва победителя.
Той ще получи голямата награда от $1000.

Второто място отива при Нимай Чандра Гош от Индия за нейната фотография “Winning team”:

Победителката получава Prestigio DVD player 710 и $300.

Третото място отива при Кван Цар от Бирма. Неговата фотография се казва Web master” :

Наградата е  Prestigio DVD player 585 и $200.

Наградата на публиката отиде при Катя Ивануша от Словения. Нейната снимка е озаглавена “Jump”

Наградата е Prestigio Power Bank 501. Устройството представлява външна батерия, която е съвместима с почти всички устройства на пазара.

Третият конкурс за авторска фотография приключи, но ние гледаме напред за следващия конкурс на Prestigio, а именно през Декември започва конкурса за карикатури, като победителя ще бъде показан в Дома на Хумора и Сатирата в Габрово по време на традиционния фестивал следващата година.