Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...

Юли 13, 2007

АСБИС подписа дистрибуторски договор с производителя на графични карти SAPPHIRE Technology., водещият производител на ATI-базирани графични карти.

Водещият доставчик на компютърни компоненти в региона ЕМЕА сключи споразумение за дистрибуция с реномирания производител на ATI-базирани видеокарти. Съгласно договора, SAPPHIRE Technology Ltd. оторизира АСБИС да предлага пълната гама ATI Radeon™ графични решения в страните от Централа и Източна Европа, Средния Изток, и Северна Африка.

SAPPHIRE LOGO
Базираната в Хонконг SAPPHIRE Technology е един от най-големите световни доставчици на VGA карти, която използва графичните процесори и технологии собственост на AMD. SAPPHIRE разработва, произвежда и предлага на пазара ATI Radeon™ графични решения, както и дънни платки базирани на AMD чипсети. Продуктите на компанията се радват на популярност сред потребителите заради високото им качество, производствените мощности на фирмата са сертифицирани по ISO9001 и ISO4001.

SAPPHIRE ATI RADEON GRAPHICS CARD“За нас АСБИС е важен партньор със своето ефективно и широко присъствие на пазарите в Централа и Източна Европа. С вече многогодишен опит и позиции в бизнеса, АСБИС се радва на нарастващ успех и има отличен потенциал за развитие. Дистробуторът е перфектното допълненние към нашите съществуващи партньори ”, каза Адриан Томсън , вицепрезидент маркетинг в SAPPHIRE Technology Ltd.

The new partnership will promote the distribution of SAPPHIRE products throughout the countries of ASBIS’ presence in the EMEA region and will enable system builders and resellers to obtain SAPPHIRE products locally via its distribution centres located in Prague (Czech Republic) and Dubai (United Arab Emirates).

От своя страна, Лоран Журну, вицепрезидент маркетинг и продажби в АСБИС, коментира споразумението по следния начин: “- Видеокартите на SAPPHIRE предлагат отлична производителност и са същевременно ценово-ефективно решение за съвременните компютърни системи. Благодарение на договора с този производител, ние значително ще усилим гамата предлагани от нас графични продукти и ще можем гъвкаво и ефикасно да реагираме на динамично променящите се изисквания на нашите клиенти.”

За Sapphire Technology Ltd.
Sapphire Technology Ltd проектира, произвежда и дистрибутира най-пълната гама ATI  Radeon™ базирани графични решения в цял свят. Освен това, Sapphire произвежда и дънни платки на базата на AMD чипсети. Компанията е базирана в Хонконг, с две производствени мощности в Донгуан, Китай, сертифицирани по ISO9001 и ISO14001. Фабриките инат общ капацитет от 1,8 милиона графични карти на месец. За Sapphire в момента работят над 3000 служители в цял свят, с местни представителства в Северна Америка, Европа, Южна Африка и Тихоокеанския регион. За повече информация, моля посетете www.sapphiretech.com.

За АСБИС
ASBISc Enterprises PLC (LSE: ASB.L) се специализира в дистрибуцията на IT продукти от водещи световни производители като Intel, Seagate, Hitachi, Microsoft, Samsung, AMD, и Toshiba. АСБИС разполага с 4 дистрибуторски центрове, от които се снабдяват локалните офиси на компанията в страните от ЕМЕА. Централизираните доставки, признатата със своите качества онлайн В2В платформа, международнният опит на корпоративния мениджмънт и опитът на местно ниво във всяка страна, където присъства дистрибуторът, позволяват на АСБИС да завоюва водещи позиции в региона. АСБИС е един от най-големите дистрибутори в ЕМЕА, с над 700 служители, над 14 000 клиенти и годишен оборот над 1 милиард щатски долара (2006). За допълнителна информация, моля посетете www.asbis.com.