Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Targus отново е част от портфолиото на ASBIS

Ноември 22, 2010

Targus отново е част от портфолиото на ASBIS

ASBIS отново включва марката Targus в продуктовата си листа. Британската компания предлага чанти за лаптоп, раници и компютърни аксесоари за широк спектър от клиенти, започвайки от тийнейджъри и стигайки до бизнесмени. Със своята глобална структура и представителства в над 45 държави, Targus се фокусира върху намирането на лоялни партньори във всички 145 страни, където се предлагат продуктите на марката.

ASBIS подновява дистрибуцията на Targus със селекция от чанти и раници, които покриват голям ценови диапазон от 39лв. до 119лв. и могат да задоволят всички нужди на потребителите. Независимо от ценовия клас на продукта, марката залага на високо качество и първокласно сервизно обслужване.
Продуктите са в продажба ефективно още от днес.

Купете Сега

CN31