Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Август 27, 2018
Intel Technology Provider помага на Вашия бизнес! Спечелете награди, обогатете ...
Август 16, 2018
Intel въвежда нови NUC модели и NUC мини компютри в семейството Intel NUC, ...
Targus отново е част от портфолиото на ASBIS

Ноември 22, 2010

Targus отново е част от портфолиото на ASBIS

ASBIS отново включва марката Targus в продуктовата си листа. Британската компания предлага чанти за лаптоп, раници и компютърни аксесоари за широк спектър от клиенти, започвайки от тийнейджъри и стигайки до бизнесмени. Със своята глобална структура и представителства в над 45 държави, Targus се фокусира върху намирането на лоялни партньори във всички 145 страни, където се предлагат продуктите на марката.

ASBIS подновява дистрибуцията на Targus със селекция от чанти и раници, които покриват голям ценови диапазон от 39лв. до 119лв. и могат да задоволят всички нужди на потребителите. Независимо от ценовия клас на продукта, марката залага на високо качество и първокласно сервизно обслужване.
Продуктите са в продажба ефективно още от днес.

Купете Сега

CN31