Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Февруари 19, 2019
Logitech и АСБИС България създадоха нов уебсайт за видеоконферентните решения, ...
Февруари 14, 2019
Лимитирана серия само 3 000 броя в целия свят
Февруари 12, 2019
Cloudfest е най-голямото събитие в индустрията на облачните технологии и ...
Февруари 07, 2019
AMD, GPU
16GB HBM2 памет и 1TB / сек пропускателна способност на паметта. Изключителна ...
Януари 23, 2019
Тихо охлаждане от висок клас с новите Shadow Wings 2 и отлично съотношение цена ...
Януари 22, 2019
Участниците могат да спечелят над 1000 награди, сред които 3 страхотни дрона
Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
ASBIS става официален дистрибутор на TYAN!

Август 07, 2018

ASBIS става официален дистрибутор на TYAN!

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 7 август, Лимасол, Кипър.

 ASBIS става официален дистрибутор на TYAN в развиващите се пазари на EMEA: Централна и Източна Европа, Балтийските държави, бившия Съветски съюз, Близкия изток и Африка.

"Ние сме развълнувани от партньорството си с ASBIS и привеждането на TYAN сървърните решения на пазарите на EMEA, което ще укрепи нашата мрежа за продажби и ще подобри обслужването на клиентите на пазарите на EMEA", - каза Роби Лин, старши директор на TYAN Business Unit на MiTAC Computing Technology Corporation. 

"Водещото портфолио от платформи HPC, storage и cloud сървъри на TYAN е базирано на процесори Intel® Xeon® Scalable Processors и AMD EPYC ™ и е предназначено за адресиране на пазарите HPC, центрове за данни, съхранение на сървъри и устройства за сигурност. Очакваме с нетърпение да осигурим мащабност, високо интегрирани и надеждни продукти и да получим нови бизнес възможности чрез каналите за разпространение на ASBIS".

Георги Саприкин, продуктов мениджър, ASBISc Enterprises plc каза:

"Партньорството с TYAN разширява линията на сървърните предложения на ASBIS и осигурява на нашите клиенти надеждни платформи за създаване на мащабируеми и лесно управляеми решения за облачните инфраструктури, Big Data и Deep Learning. Със сървърните платформи и решения за съхранение на данни на TYAN нашите клиенти могат да се съсредоточат върху разширяването на техните операции и обхвата на предоставените услуги, минимизиране на времето и разходите за внедряване на инфраструктурата."

За TYAN:

TYAN е водеща сървърна марка на MiTAC Computing Technology Corporation от Групата MiTAC ( TSE: 3706), проектира, произвежда и предлага на пазара разширени x86 и x86-64 сървърни / работни станции, платформи и сървърни решения. Неговите продукти се продават на OEMs, VARs, системни интегратори и дистрибутори по целия свят за широк спектър от приложения. TYAN позволява на клиентите си да бъдат водещи в областта на технологиите като предлагат мащабни, високо интегрирани и надеждни продукти за широка гама от приложения, като например сървърни уреди и решения за HPC, хипер мащаб / център за данни, пазари за съхранение на сървъри и устройства за сигурност. За повече информация посетете уеб сайта на MiTAC на адрес: http://www.mic-holdings.com или уебсайта на TYAN на адрес: http://www.tyan.com

За ASBIS:

ASBIS е водещ IT дистрибутор. Компанията е специализирана в дистрибуция на добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и разпространение на ИТ продукти от световни доставчици. Сътрудничеството с лидерите в областта на ИТ индустрията,  предоставя възможността за конфигуриране на хардуерни продукти и софтуерни елементи, услуги и технологии, базирани на клауд, за да се създадат търговски решения, които могат да бъдат избрани. За повече информация посетете уеб сайта на компанията на адрес www.asbis.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.