Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 28, 2019
Каталогът съдържа информация за основните продукти и осигурява лесен начин за ...
Юни 14, 2019
Minsk, Belarus. 13-ти юни, 2019 Prestigio и Clevetura представиха първата в ...
Юни 12, 2019
Фамилията графични карти Radeon™ предствя продукти, базирани на новата гейминг ...
Юни 04, 2019
AMD обяви продукти от ново поколение на Computex 2019
Май 30, 2019
В партньорство с индустрията, което гарантира революционна производителност, ...
Май 13, 2019
Infortrend Europe анонсират EonStor GSi - сторидж решение с изкуствен интелект
Май 03, 2019
AMD
AMD проектира, интегрира и развива високопроизводителни изчислителни и графични ...
Април 22, 2019
INFINIDAT анонсира наскоро решението Metro Cluster InfiniBox Always On, ...
Април 12, 2019
Intel и Google Cloud ще разработват Anthos референтен дизайн, който да улесни ...
Април 11, 2019
През април 2019 Intel анонсира Intel Optane memory H10 при SSD устройства. Те ...
ASBIS става официален дистрибутор на TYAN!

Август 07, 2018

ASBIS става официален дистрибутор на TYAN!

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 7 август, Лимасол, Кипър.

 ASBIS става официален дистрибутор на TYAN в развиващите се пазари на EMEA: Централна и Източна Европа, Балтийските държави, бившия Съветски съюз, Близкия изток и Африка.

"Ние сме развълнувани от партньорството си с ASBIS и привеждането на TYAN сървърните решения на пазарите на EMEA, което ще укрепи нашата мрежа за продажби и ще подобри обслужването на клиентите на пазарите на EMEA", - каза Роби Лин, старши директор на TYAN Business Unit на MiTAC Computing Technology Corporation. 

"Водещото портфолио от платформи HPC, storage и cloud сървъри на TYAN е базирано на процесори Intel® Xeon® Scalable Processors и AMD EPYC ™ и е предназначено за адресиране на пазарите HPC, центрове за данни, съхранение на сървъри и устройства за сигурност. Очакваме с нетърпение да осигурим мащабност, високо интегрирани и надеждни продукти и да получим нови бизнес възможности чрез каналите за разпространение на ASBIS".

Георги Саприкин, продуктов мениджър, ASBISc Enterprises plc каза:

"Партньорството с TYAN разширява линията на сървърните предложения на ASBIS и осигурява на нашите клиенти надеждни платформи за създаване на мащабируеми и лесно управляеми решения за облачните инфраструктури, Big Data и Deep Learning. Със сървърните платформи и решения за съхранение на данни на TYAN нашите клиенти могат да се съсредоточат върху разширяването на техните операции и обхвата на предоставените услуги, минимизиране на времето и разходите за внедряване на инфраструктурата."

За TYAN:

TYAN е водеща сървърна марка на MiTAC Computing Technology Corporation от Групата MiTAC ( TSE: 3706), проектира, произвежда и предлага на пазара разширени x86 и x86-64 сървърни / работни станции, платформи и сървърни решения. Неговите продукти се продават на OEMs, VARs, системни интегратори и дистрибутори по целия свят за широк спектър от приложения. TYAN позволява на клиентите си да бъдат водещи в областта на технологиите като предлагат мащабни, високо интегрирани и надеждни продукти за широка гама от приложения, като например сървърни уреди и решения за HPC, хипер мащаб / център за данни, пазари за съхранение на сървъри и устройства за сигурност. За повече информация посетете уеб сайта на MiTAC на адрес: http://www.mic-holdings.com или уебсайта на TYAN на адрес: http://www.tyan.com

За ASBIS:

ASBIS е водещ IT дистрибутор. Компанията е специализирана в дистрибуция на добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и разпространение на ИТ продукти от световни доставчици. Сътрудничеството с лидерите в областта на ИТ индустрията,  предоставя възможността за конфигуриране на хардуерни продукти и софтуерни елементи, услуги и технологии, базирани на клауд, за да се създадат търговски решения, които могат да бъдат избрани. За повече информация посетете уеб сайта на компанията на адрес www.asbis.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.