Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Февруари 23, 2024
Ubiquiti aнонсира две нови утройства - UniFi Cloud Gateway Ultra (UCG-Ultra) и ...
ASBIS става официален дистрибутор на TYAN!

Август 07, 2018

ASBIS става официален дистрибутор на TYAN!

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 7 август, Лимасол, Кипър.

 ASBIS става официален дистрибутор на TYAN в развиващите се пазари на EMEA: Централна и Източна Европа, Балтийските държави, бившия Съветски съюз, Близкия изток и Африка.

"Ние сме развълнувани от партньорството си с ASBIS и привеждането на TYAN сървърните решения на пазарите на EMEA, което ще укрепи нашата мрежа за продажби и ще подобри обслужването на клиентите на пазарите на EMEA", - каза Роби Лин, старши директор на TYAN Business Unit на MiTAC Computing Technology Corporation. 

"Водещото портфолио от платформи HPC, storage и cloud сървъри на TYAN е базирано на процесори Intel® Xeon® Scalable Processors и AMD EPYC ™ и е предназначено за адресиране на пазарите HPC, центрове за данни, съхранение на сървъри и устройства за сигурност. Очакваме с нетърпение да осигурим мащабност, високо интегрирани и надеждни продукти и да получим нови бизнес възможности чрез каналите за разпространение на ASBIS".

Георги Саприкин, продуктов мениджър, ASBISc Enterprises plc каза:

"Партньорството с TYAN разширява линията на сървърните предложения на ASBIS и осигурява на нашите клиенти надеждни платформи за създаване на мащабируеми и лесно управляеми решения за облачните инфраструктури, Big Data и Deep Learning. Със сървърните платформи и решения за съхранение на данни на TYAN нашите клиенти могат да се съсредоточат върху разширяването на техните операции и обхвата на предоставените услуги, минимизиране на времето и разходите за внедряване на инфраструктурата."

За TYAN:

TYAN е водеща сървърна марка на MiTAC Computing Technology Corporation от Групата MiTAC ( TSE: 3706), проектира, произвежда и предлага на пазара разширени x86 и x86-64 сървърни / работни станции, платформи и сървърни решения. Неговите продукти се продават на OEMs, VARs, системни интегратори и дистрибутори по целия свят за широк спектър от приложения. TYAN позволява на клиентите си да бъдат водещи в областта на технологиите като предлагат мащабни, високо интегрирани и надеждни продукти за широка гама от приложения, като например сървърни уреди и решения за HPC, хипер мащаб / център за данни, пазари за съхранение на сървъри и устройства за сигурност. За повече информация посетете уеб сайта на MiTAC на адрес: http://www.mic-holdings.com или уебсайта на TYAN на адрес: http://www.tyan.com

За ASBIS:

ASBIS е водещ IT дистрибутор. Компанията е специализирана в дистрибуция на добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и разпространение на ИТ продукти от световни доставчици. Сътрудничеството с лидерите в областта на ИТ индустрията,  предоставя възможността за конфигуриране на хардуерни продукти и софтуерни елементи, услуги и технологии, базирани на клауд, за да се създадат търговски решения, които могат да бъдат избрани. За повече информация посетете уеб сайта на компанията на адрес www.asbis.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.