Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Август 27, 2018
Intel Technology Provider помага на Вашия бизнес! Спечелете награди, обогатете ...
Август 16, 2018
Intel въвежда нови NUC модели и NUC мини компютри в семейството Intel NUC, ...
Подготвен за всяка битка с новата Gaming серия на Canyon

Март 13, 2015

Подготвен за всяка битка с новата Gaming серия на Canyon

Запалените геймъри в България вече могат да се възползват от всички предимства на новата Canyon Gaming серия.

Това е поредното „оръжие“, което ще Ви помогне да влизате във всяка една битка по-подготвен и по-опасен!

Canyon Gaming серията предлага богато разнообразие от мишки и клавиатури предназначени, както за професионални, така и за начинаещи гейминг маниаци. Не бива да се пренебрегват комфортът и ергономичността на дизайна на цялата гейминг серия. Функциалността и високото качество гарантират продължителната им употреба. Продуктите от Canyon Gaming серията са отличен избор на достъпна цена.

ГЕЙМИНГ МИШКА CND-SGM5

Благодарение на ергономичния си дизайн, гейминг мишката е еднакво удобна за използване, както за дясна ръка, така и за лява. По-добре проектираната форма на корпуса позволява да се прилагат различни видове захват. Докато държите контролера в ръцете си, можете да усетите баланса на масата и размера на устройството. Основните бутони са много удобни и натискането е лесно. Освен основните бутони, грйминг мишката има четири допълнителни, които могат да се препрограмират допълнително.

ГЕЙМИНГ МИШКА CND-SGM7

Това е много удобна за използване гейминг мишка със стилен ергономичен дизайн. Има добър набор от функции и в същото време, остава достъпна за потребителите. Теглото и размерите са така добре съчетани, че само след 2-3 часа активно използване ще забравите за мишката в ръката си. За максимално мултимедийно преживяване тя е със среден размер на ръката.

 

«PAINTbALL» ГЕЙМИНГ МИШКА CND-SGM8

CANYON SGM8 въпреки класическата си форма без много копчета и сложни форми, показва фантастично изпълнение и ергономичен дизайн като по този начин пасва естествено в ръката на потребителя. Тя е универсална и позволява да се използва, както в ежедневната работа, така и за игри. Интересният дизайн я прави отличителна и в същото време много удобна и предпочитана.

ГЕЙМИНГ КЛАВИАТУРА «HAzARd» CNS-SKB7

Серия «Hazard» съчетава универсалност и минималистичен дизайн, тя е проектирана, така че да включва всички необходими функции. Клавиатурата има два цвята на LED подсветка, гумирана основа, което гарантира устойчивост на клавиатурата на повърхността на масата. Писането с механични клавиши е изключително лесно и удоно както за текстообработка, така и по време на игри. Клавиатурата има режим „game“, което блокира бутона Windows. Клавиатура е изработена от алуминиева сплав, която се използва в самолетостроенето. «Hazard» клавиатура е с отлична функционалност.

ГЕЙМИНГ КЛАВИАТУРА CNS-SKB6

CANYON SKB6 е „мембранен” тип клавиатура т.е. под всеки бутон има малка гумена мембрана, осигуряваща движението на клавиша. Високото качество на изработка и дизай ще Ви помогнат да влизате във всяка една битка по-подготвен и по-опасен! Клавиатурата е снабдена с уникална синя подсветка и всички необходими функции, което прави възможно да се освети тъмната стая и ще Ви е от помощ винаги, когато се изправите срещу вашите опоненти! CANYON SKB6 е отличен избор за начинаещи играчи на достъпна цена. Ако не сте готови да похарчите пари за скъпа професионална клавиатура с голяма и сложна функционалност, CANYON SKB6 е Вашето решение.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.