Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 04, 2018
За 38 години, Computex се развива в съответствие с глобалните ICT тенденции във ...
Юни 03, 2018
Базирани върху най-новите процесори Xeon Scalable, обновената гама PowerEdge ...
Април 25, 2018
ASBIS ще вземе участие във второто по големина IT изложение Computex в Taipei, ...
Април 02, 2018
Новият каталог на Canyon за 2018 година отразява последните тенденции в света ...
Март 01, 2018
Кипър, 27 февруари 2018 г.
Февруари 23, 2018
CANYON отбелязва 15 години на пазара с нови опаковки и ярка визуална идентичност
Февруари 14, 2018
CloudFest 2018 е събитие за облачни решения в Руст, Германия
Февруари 09, 2018
Какво се случва когато комбинираш някои от най-модерните процесори с ...
Януари 29, 2018
ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за ...
Програмата на Intel® за риселъри

Януари 14, 2007

Програмата на Intel® за риселъри

Intel® Reseller Program е предназначена за фирми, които искат да бъдат информирани за най-новите продуктии технологии на Intel, но закупуват по-малко от 10 box-продукти на тримесечие от оторизираните дистрибутори на Intel.

 


Intel® Reseller Program е предназначена за фирми, които искат да бъдат информирани за най-новите продуктии технологии на Intel, но закупуват по-малко от 10 box-продукти на тримесечие от оторизираните дистрибутори на  Intel.


Ползи от IRP програмата 


Програмата има за цел да информира редовно Вас и Вашата фирма за най-новите продукти и технологии на Intel.

Intel Channel Conference

Предлагаме възможност на всички членове на програмата да посещават 2 пъти годишно нашите семинари. Целта е Вие да бъдете една стъпка напред на бързо развиващия се технологичен пазар, като имате на по-ранен стадий достъп до продуктови пътни карти и технологични инициативи.

Защитена web-страница

За да могат участниците да имат цялата информация, която им е нужна за продуктите на Intel, пътни карти и програми, съществува защитена web-страница. Това дава възможност на Intel да споделя "доверителна" информация, която не е широко оповестена и до която може да се стигне само когаато станете член на програмата и притежавате съответната парола.

Информационен бюлетин по e-mail

За да могат членовете на програмата да получават навременен достъп до Intel новини и разработки, информация за нови продукти, предварителни уведомления за движения на цените и специалнипромоции, ние предлагаме информационен бюлетин, който получавате по електронна поща веднъж на две седмици.

 

Повече информация за  IRP програмата ще получите на web-сайта на Intel  
 


 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.