Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Февруари 14, 2019
Лимитирана серия само 3 000 броя в целия свят
Февруари 12, 2019
Cloudfest е най-голямото събитие в индустрията на облачните технологии и ...
Февруари 07, 2019
AMD, GPU
16GB HBM2 памет и 1TB / сек пропускателна способност на паметта. Изключителна ...
Януари 23, 2019
Тихо охлаждане от висок клас с новите Shadow Wings 2 и отлично съотношение цена ...
Януари 22, 2019
Участниците могат да спечелят над 1000 награди, сред които 3 страхотни дрона
Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Програмата на Intel® за риселъри

Януари 14, 2007

Програмата на Intel® за риселъри

Intel® Reseller Program е предназначена за фирми, които искат да бъдат информирани за най-новите продуктии технологии на Intel, но закупуват по-малко от 10 box-продукти на тримесечие от оторизираните дистрибутори на Intel.

 


Intel® Reseller Program е предназначена за фирми, които искат да бъдат информирани за най-новите продуктии технологии на Intel, но закупуват по-малко от 10 box-продукти на тримесечие от оторизираните дистрибутори на  Intel.


Ползи от IRP програмата 


Програмата има за цел да информира редовно Вас и Вашата фирма за най-новите продукти и технологии на Intel.

Intel Channel Conference

Предлагаме възможност на всички членове на програмата да посещават 2 пъти годишно нашите семинари. Целта е Вие да бъдете една стъпка напред на бързо развиващия се технологичен пазар, като имате на по-ранен стадий достъп до продуктови пътни карти и технологични инициативи.

Защитена web-страница

За да могат участниците да имат цялата информация, която им е нужна за продуктите на Intel, пътни карти и програми, съществува защитена web-страница. Това дава възможност на Intel да споделя "доверителна" информация, която не е широко оповестена и до която може да се стигне само когаато станете член на програмата и притежавате съответната парола.

Информационен бюлетин по e-mail

За да могат членовете на програмата да получават навременен достъп до Intel новини и разработки, информация за нови продукти, предварителни уведомления за движения на цените и специалнипромоции, ние предлагаме информационен бюлетин, който получавате по електронна поща веднъж на две седмици.

 

Повече информация за  IRP програмата ще получите на web-сайта на Intel  
 


 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.