Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Seagate с нови NAS сторидж решения

Април 13, 2009

Seagate с нови NAS сторидж решения

Новите семейства BlackArmor NAS 440 и BlackArmor NAS 420 ще предлагат до 8TB капацитет, както и високо ниво на защита надеждност и сигурност за фирми и офиси с до 50 работни места.

Към средата на май у нас се очакват първите устройства от новата продуктова линия BlackArmor, която Seagate обяви официално в край на март. Фамилията обхваща семейство от мрежови, портативни и настолни сторидж решения за управление на информацията на малкия бизнес. Те са проектирани като прости и лесни за инсталиране и управление системи за съхранение на данни, които почти не се нуждаят от ИТ поддръжка, така че според компанията са отлично решение за сравнително малки офиси (до 50 служители), както и за професионалисти на свободна практика. Разбира се, линията BlackArmor се комплектова и с подходящи софтуерни инструменти за управление, съвместими за цялата гама системи, които потребителите лесно могат да усвоят и използват с минимално обучение и без по-нататъшна нужда от допълнителна поддръжка.

Първите два продукта обявени в новата фамилия са файловите сървъри Seagate BlackArmor NAS 440 и BlackArmor NAS 420, които предоставят централизиран и защитен начин на управление за критичната за бизнеса информация. Всеки от тях представлява NAS устройство с 4 гнезда за дискове. BlackArmor NAS 420 идва с два диска Seagate, a BlackArmor NAS 440 е изцяло оборудван с 4 диска. Капацитетите варират от 2TB в BlackArmor NAS 420 до максимално възможните 8TB в BlackArmor NAS 440.
 

Мрежовите сървъри Seagate BlackArmor NAS 440 и Seagate BlackArmor NAS 420 са лесни за употреба, тъй като представляват самостоятелни, напълно окомплектовани готови решения с LCD екрани, на които се извежда информация за статуса и настройките, включително съобщения за аларми. Според официалната информация, те позволяват също високо ниво на защита с непрекъснато и автоматично архивиране на критичната за бизнеса информация, съдържаща се на до 50 компютъра в мрежата (Б.Р. продуктите се доставят с лицензи за до 10 компютъра, но допълнителни могат да се закупят чрез официалния сайт на Seagate) с пълен системен бекъп и RAID опции за защита и резервираност на данните. Предвидени са и механизми за криптиране на данните, а предимство е и възможността за отдалечен достъп до информацията през обикновен Интернет браузър.
 

Новите BlackArmor NAS устройства се предлагат с три години гаранция и се очакват в Асбис към средата на май. Първите достъпни конфигурации ще са от модела BlackArmor 440 с капацитети 2, 4 и 6ТВ, които ще се предлагат по заявка на клиентите.
 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.