Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 13, 2019
Infortrend Europe анонсират EonStor GSi - сторидж решение с изкуствен интелект
Май 03, 2019
AMD
AMD проектира, интегрира и развива високопроизводителни изчислителни и графични ...
Април 22, 2019
INFINIDAT анонсира наскоро решението Metro Cluster InfiniBox Always On, ...
Април 12, 2019
Intel и Google Cloud ще разработват Anthos референтен дизайн, който да улесни ...
Април 11, 2019
През април 2019 Intel анонсира Intel Optane memory H10 при SSD устройства. Те ...
Април 04, 2019
С повече от 20 години лидерство с платформата Intel® Xeon®, Intel представя ...
Март 28, 2019
Разгърнете възможностите - нови подобрения в системите за дейта центрове
Март 19, 2019
Seagate осигурява надеждни решения за съхранение на данни. Всяко приложение ...
Март 15, 2019
АСБИС България сключи договор с чешката компания RealQ s.r.o. за дистрибуция на ...
Март 14, 2019
CloudFest е чудесна възможност за срещи лице в лице и разговори с нашия VAD ...
Seagate с високоскоростен USB 3.0 външен твърд диск

Януари 15, 2010

Seagate с високоскоростен USB 3.0 външен твърд диск

7200RPM в преносим 2.5 –инчов твърд диск и до три пъти по висока скорост от USB 2.0.

BUY ONLINE

 BlackArmor PS110 USB 3.0 portable external hard drive

  7200RPM в преносим 2.5инчов твърд диск и до три пъти по-висока скорост от USB 2.0.

Seagate,световния лидер в производството на твърди дискове и решения за съхранение на данни, разкри BlackArmor® PS110 USB 3.0 външен преносим твърд. Като утвърден лидер на пазара, Seagate представя напреднал и лесен за употреба комплект всичко в едно USB 3.0 500GB 7200RPM 2.5–инчов външен твърд диск, захранващ кабел и PC express карта, за да достави скорости до три пъти по-бързи от предшественика USB 2.0 . USB 3.0 ускорява до 4.8 Gb/s  или това е десет минути преднина пред USB 2.0, правейки го един от най-бързите на пазара.

Кърт Шерф , Вицепрезидент и директор „Анализ на Parks Associates”  каза: “Хората продължават да трупат огромни количества от висококачествени дигитални снимки, филми, музика, и необходимостта от място за съхранение се увеличава драстично. Прогнозираме десетократно увеличение на търсенето между периода от 2009 до 2013, като средната необходимост на едно домакинство за съхранение на техните дигитални данни ще надхвърля един терабайт до 2013.”

За да отговори на  тази растяща нужда от запомнящи устройства, BlackArmor PS110 USB 3.0 комплекта прави  запазването на големи количества дигитални данни лесно и експедитивно. Този нов USB 3.0 високоскоростен интерфейс, позволява лесно прехвърляне на големи файлове към и от външния диск с постоянна скорост от 100MB/s, което е три пъти по-бързо от настоящите USB 2.0 устройства.  Добре познатото дълго чакане за прехвърляне на обемни данни е в миналото.

 С BlackArmor 25GB HD филм може да се трансферира в рамките на 4 минути срещу 14 минути, които са необходими за традиционното USB 2.0. Поставяте PC Adapter картата в преносимия компютър, свързвате единия край на адаптора с PC картата, а другия с BlackArmor PS110 и  вашето устройство е в готовност за експлоатация.

Дейв Мозли,  изпълнителен Вицепрезидент „Продажби и маркетинг”, както  и мениджър продуктова линия каза:” С растящото присъствие на обемни мултимедийни файлове в домакинствата означава, че свързването и скоростта са фактор за удовлетворителни резултати. Доставката на USB 3.0 допълнително подчертава отговорността ни да даваме на хората   ефикасни начини да съхраняват  и достигат дигиталните си творения.”

Свързване на  постижения със защита

Имайки предвид ценното лично съдържание и мобилност на външните дискове, днес е важно да сме убедени, че съдържанието на диска е защитено. Комплектът  разполага с всички мерки за сигурност налични в момента. Всеки диск има  Acronis практичен backup suite, автоматичен backup за пълната система и SafetyDrill+™ софтуер съвместими с Windows XP, Windows Vista и Windows 7, покрит с 5 години гаранция.

„До днес USB интерфейса е най-разпространен и ще продължи да доминира” каза Лиз Конър, водещ анализатор за IDC. Това ще продължи да се налага с представянето на USB 3.0, което предоставя осезаемо подобрение в боравенето и прехвърлянето на увеличаващия се брой мултимедийни файлове, които се съхраняват на външни твърди дискове

BlackArmor PS110 USB 3.0 комплектът разполага с всичко, от което имате нужда за да подобрите вашият преносим компютър и да се възползвате от скороста на USB 3.0.

 

More info about BlackArmor® PS110 USB 3.0 portable external hard drive

Download BlackArmor® PS110 USB 3.0 portable external hard drive datasheet

 

Related news about Seagate products

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.