Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Следващо поколение DDR4 памет вече е тук.

Октомври 20, 2014

Следващо поколение DDR4 памет вече е тук.

Купете онлайн

Crucial DDR4

ASBIS B2B e-Shop

Следващо поколение DDR4 памет вече е тук.

За да преодолеете едно от най-големите ограничения на вашата система, Crucial въведоха DDR4 памет. Високите изисквания на повечето приложения налагат повече плътност и производителност на паметта от предлаганите до сега с технологията DDR3.

 

 

2x скорост

Трафик и трансфер на данни с до 17 GB/s. Входните нива при DDR3 са 1066 MT/s, докато при Crucial DDR4 входните нива започват от 2133 MT/s, с тенденция да са още по-бързи, тъй като предстои развиването на технологията. Crucial DDR4 разполага с уникална архитектура за по-добра пропускателна способност чрез използване на технология с четири канала за трансфер.

 

2x капацитет

Увеличете производителността на системата си чрез удвояване капацитета на паметта. Тък като технологията DDR4 е още нова, тя ще ви позволи да удвоите капацитета и да получите повече с всеки добавен модул. Освен, че позволява повече гигабита в компонент, Crucial DDR4 е предназначена за оползотворяване паметта при два пъти по-висока плътност.

 

До 40% по-енергийно ефективни

Намалете разходите за мощност и охлаждане. Crucial DDR4 използва 20% по-малко напрежение, само 1.2V. Това в комбинация с допълнителните енергоспестяващи функции доставя 40% икономии на енергия, по-малко отделена топлина и по-лесна поддръжка.

 

Подобряване на изчислителната мощ при облаци, Big Data центрове, НРС, и др.

За сървърни приложения като виртуализация, изчислителни облаци и дата центрове, Crucial DDR4 е памет предназначена да увеличи честотната лента и капацитет на паметта като същевременно намаляви разходите за енергия. Тъй като паметта често функционира като фиксиран (не-споделен) компонент, това е една от най-големите пречки за ефективността на центровете за данни. Увеличете капацитета с DDR4 памет и постигнете следващото поколение производителност и ефективност. Crucial DDR4 памет е оптимизиран за процесори E5-2600 v3.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.