Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Infortrend увеличава производителността на системите от ново поколение

Септември 10, 2019

Infortrend

Infortrend увеличава производителността на системите от ново поколение

Infortrend® Technology, Inc. анонсира глобално своите сторидж системи от ново поколение, EonStor GS Gen2, EonStor GSa Gen2, както и наличието на 32G FC и 25GbE свързаност.

Новото поколение се характеризира с отлично съотношение цена/производителност, поддържайки новите процесорни платформи на Intel, като в резултат гарантира по-висока пропускателна способност, по-голям капацитет и по-висока производителност на ядро. В сравнение с първото поколение, EonStor GS/GSa Gen2 може да увеличи продуктивността с до 80%, отговаряйки на нуждите на съвременните центрове за данни, HPC, и облачни изчисления. Въвеждането на 32G FC and 25GbE хост бордове допълнително улеснява корпоративните клиенти в миграцията им към новите мрежови стандарти за ускоряване на достъпа до данните. 

Фамилията EonStor GS Gen2 и EonStor GSa Gen2 включва решения, интегриращи SAN, NAS и съхранение на обекти, както и облачните Gateway функции, които предлагат мощна хибридна облачна среда. В допълнение, GSa е all-flash сторидж система, проектирана да предложи оптимална SSD производителност с ниска латентност. Системата Gen 2 е идеална за обичайните NAS и SAN инфраструктури и приложения, като бази данни, виртуализация, редактиране на видео, споделяне на файлове и интеграция на данни в облака.

С нарастване на обема на данните и сложността на изчислителните процеси, изискванията към изчислителните възможности във всяка една точка на работния процес също се увеличават. Infortrend се базира на най-новия Xeon процесор за Gen2, включително 4-ядрен GS/GSa 3000 Gen2 и 8-ядрен GS/GSa 4000 Gen2. Подобренията включват и памет с двойно по-голям капацитет и четири 10GbE порта. По отношение на производителността, Gen2 достига до 10,000/5,500 MB/s скорост на четене/запис, гарантирайки по-бъро време за реакция, независимо от процеса - онлайн транзакция, търсене на данни или виртуална машина.

Въвеждането на 32G FC и 25GbE хост свързаност води до двойно по-голям честотен обхват на единична лента. В резултат сторидж инфраструктурата е още по-гъвкава за внедряване, скалируема и заема по-малко място. Което е и още по-важно, тя е съвместима и с предишните стандарти, като в същото време е готова и за бъдещата 100G инфраструктура. EonStor GS/GSa Gen2 предлага модулни 32G FC и 25GbE хост бордове. Корпоративните клиенти могат да избират оптималното решение за своите нужди и да се ъпгрейдват до новите мрежови стандарти с лесни за инсталиране и достъпни като цена решения.

Основното предимство на Gen2 е това, че клиентите получават по-висока производителност и готова за бъдещето инфраструктура на достъпна цена. Анонсирането на сторидж системите от ново поколение показва амбицията ни да позволим на корпоративните клиенти да се възползват от иновациите,” каза Thomas Kao, Директор Планиране на Производството.

За повече информация пишете на storage@asbis.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.