Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Февруари 23, 2024
Ubiquiti aнонсира две нови утройства - UniFi Cloud Gateway Ultra (UCG-Ultra) и ...
20 години успешно сътрудничество

Юни 19, 2017

Intel, ASBIS, distribution, agreement

20 години успешно сътрудничество

Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор между двете компании

2017 отбелязва 20-годишнината от успешното партньорство между ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), експерт в дистрибуцията на Информационни и Комуникационни Технологии и Решения, и Intel Corporation (NASDAQ: INTC), световен иновативен лидер в областта на Информационните Технологии. 

От 8-ми май 1997, когато бе подписан договорът за дистрибуция с Intel, компаниите се радват на успешна съвместна работа, разработват нови канали за продажба, изпълняват общи проекти и работят в тясно сътрудниество. ASBIS активно участва в инициативите на Intel и е един от дистрибуторите, които първи предлагат новите продукти и технологии на пазара.

“В ASBIS сме горди да допринесем със своята експертиза на дистрибутор при налагане на нови продукти по нашите канали. Партньорството ни стана още по-силно с течение на годините и продължава да се развива. Може да се каже, че сме с Intel  още от появата на Intel Pentium II (анонсиран през май 1997) дo серията Intel® Core™ X процесор (през май 2017) и съм сигурен, че ни очакват още много иновации занапред,” сподели Игор Хлебутин, Intel MPLM в ASBIS Enterprises PLC, който е на тази позиция вече 19 години.

Заедно с Intel, ASBIS разработва и влияе върху дистрибуторските канали в EMEA. Като признание за постиженията на ASBIS в дистрибуцията на продукти на Intel, ASBIS получи поредица от награди. За да отпразнуваме повода, сме подготвили уникална викторина с атрактивни награди.   

За ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) оперира в 24 страни, като централата на групата е в Кипър. Специализира в дистрибуцията на ИКТ продукти и решения на световно признати доставчици, включително Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Компанията има клонове в целия ЕМЕА регион, повече от 1,100 служители и над 30,000 активни клиенти в около 60 страни по света. За повече информация посетете фирмения уебсайт www.asbis.com.      

За Intel
Intel (NASDAQ: INTC) е световен лидер в ИКТ иновациите. Компанията проектира и разработва важни технологии, които служат като основа на почти всички изчислителни устройства. Като лидер в корпоративната отговорност и стабилност, Intel произвежда и първите налични за продажба "свободни от конфликт" процесори. Допълнителна информация можете да намерите на www.intel.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.