Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Prestigio разширява гамата GPS навигатори

Ноември 16, 2007

Prestigio разширява гамата GPS навигатори

Набиращият все по-голяма популярност производител на съвременни продукти за Цифровия дом и Цифровия офис обяви нов GPS навигатор с 4,3-инчов чувствителен на допир TFT екран, меню на 30 езици, и вградена памет 1 GB/2 GB. Компактен и портативен, GeoVision 430 може да се използва с гласово или визуално насочване, с разнообразие от достъпни опции за карти.

 GeoVision 430 предлага по-голям екран, повече памет и разнообразие от режими на приложение

Набиращият все по-голяма популярност производител на съвременни продукти за Цифровия дом и Цифровия офис обяви нов GPS навигатор с 4,3-инчов чувствителен на допир TFT екран, меню на 30 езици, и вградена памет 1 GB/2 GB. Компактен и портативен, GeoVision 430 може да се използва с гласово или визуално насочване, с разнообразие от достъпни опции за карти.

GeoVision 430 улеснява и облекчава шофьорите при ежедневното използване на автомобила. Но неговото приложение не се ограничава само в колата. Има настройки и за използване от пешеходци. Уредът е базиран на най-съвременния SiRF III чипсет, и е зареден с подробни карти на Западна Европа, Източна Европа или Русия, в зависимост от региона, където се предлага на пазара.


Яркият и голям 4.3'' екран предлага максимална видимост и при недобро осветление. GPS навигаторът разполага с литиево-йонна батерия, която издържа до 3 часа без презареждане. Устройството е конфигурирано с 1GB или 2GB вградена памет и има слот за SD флаш карти.


В допълнение, Prestigio GeoVision 430 ще помогне на пътешествениците, като ги ориентира до най-близки до маршрута им точки на интерес (Points-of-interest - POI) – банкомати, бензиностанции, ресторанти и интересни места за посещение. Освен за навигация, устройството може да се използва за преглеждане на последните снимки от пътуването, или за слушане на музика.


 “Prestigio GeoVision 430 вече е достъпен на българския пазар. След успеха на неговия предшественик GeoVision 350 сме уверени, че той ще бъде още по-добре приет от съвременните автомобилисти и ИТ фенове,” коментира Никола Апостолов, продуктов мениджър навигационни устройства в Prestigio.


Технически спецификации:
- 4,3” чувствителен на допир TFT екран с висока резолюция
- Гласова навигация на 26 езици
- 30 езици на меню-то
- Подробни карти на Западна или Източна Европа, или Русия
- Пълна база с точки на интерес
- Интелигентно търсене на адреси и номера
- Запаметяване на изминати маршрути
- Приятен и удобен потребителски интерфейс
- Възможност за избор на превозно средство – камион, кола, велосипед, пешеходец, линейка, такси
- 400MHZ CPU
- SiRF III чипсет
- 1GB/2GB вградена памет
- Слот за SD карта
- Вградена антена
- USB порт
- Windshield гнездо
- Външна антена включена в комплекта

Снимки на продукта може да се заредят оттук:
http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/GPS/GeoVision_430/HR/

 

 

За Prestigio
 
Prestigio Technologies Ltd. е високо динамична ИТ компания, която предлага на пазара технологични решения за Офиса и Цифровия дом. Започнала като малко развойно поделение на АСБИС Груп, през последните години Prestigio се превърна в доставчик на уникални хай-тек решения и продукти за потребителския пазар. Цифровият дом и Цифровият офис са основните области, върху които компанията се фокусира. Инвестирайки в съчетанието “Изкуството на високите технологии” (решения, в които високотехнологичните продукти се превръщат в произведения на изкуството) компанията се позиционира по един уникален начин на пазара. С централен офис в Кипър, Prestigio активно оперира в областта EMEA чрез представителства и бизнес партньорства разположени в ключови бизнес центрове на региона, и предлага на своите клиенти богато портфолио от най-съвременни ИТ продукти и услуги с добавена стойност.
 
За  допълнителна информация, моля посетете www.prestigio.bg.

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.