Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 04, 2018
За 38 години, Computex се развива в съответствие с глобалните ICT тенденции във ...
Юни 03, 2018
Базирани върху най-новите процесори Xeon Scalable, обновената гама PowerEdge ...
Април 25, 2018
ASBIS ще вземе участие във второто по големина IT изложение Computex в Taipei, ...
Април 02, 2018
Новият каталог на Canyon за 2018 година отразява последните тенденции в света ...
Март 01, 2018
Кипър, 27 февруари 2018 г.
Февруари 23, 2018
CANYON отбелязва 15 години на пазара с нови опаковки и ярка визуална идентичност
Февруари 14, 2018
CloudFest 2018 е събитие за облачни решения в Руст, Германия
Февруари 09, 2018
Какво се случва когато комбинираш някои от най-модерните процесори с ...
Януари 29, 2018
ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за ...
Prestigio открива сезона на художествените конкурси

Февруари 19, 2007

Prestigio открива сезона на художествените конкурси

Prestigio организира поредица художествени конкурси през 2007 г., обединени от обща тема – лозунга на компанията “Изкуството на високите технологии” (“The Art of Hi-Tech”). Съревнованията ще се фокусират в областите фотография, компютърен дизайн на теми и тапети, и карикатура.

Prestigio Cartoon Contest

 

 

 

 

 

Лимасол (Кипър), 7 февруари, 2007 -- Prestigio организира поредица художествени конкурси през 2007 г., обединени от обща тема – лозунга на компанията “Изкуството на високите технологии” (“The Art of Hi-Tech”). Съревнованията ще се фокусират в областите фотография, компютърен дизайн на теми и тапети, и карикатура.
 
Първият конкурс от поредицата ще се проведе през Февруари-Март 2007 г. Той ще бъде под надслов “Смешните високи технологии в изкуството”, и ще бъде открит за всички карикатуристи по света, независимо от образование, възраст или опит. Професионално жури ще преглежда постъпилите работи, които се очаква да бъдат изпълнени на високо артистично ниво и да третират по хумористичен начин лозунга на Prestigio, или да са свързани с компютърните технологии и продукти, и смешната страна на тяхното приложение в съвременния живот. Подробна информация за правилата на конкурса ще бъде публикувана на уебсайта art.prestigio.com.
 
Интересни награди в парично изражение и хай-тек продукти очакват победителите в предстоящия конкурс на карикатурата. Отличеният с Голямата награда участник ще получи чудесен портативен плейър-рекордер Prestigio PMR-701 и сума от $600. Още четирима участници ще получат награди – високотехнологични подаръци Prestigio и парични суми. Победителите в конкурса на карикатурата “Смешните високи технологии в изкуството” ще бъдат обявени на 1 април 2007 г.
 
Миналогодишният конкурс на карикатурата предизвика огромен интерес от страна на художници от цял свят. Бяха подадени 358 работи от карикатуристи от Русия, Украйна, България, Сърбия, Франция, Германия, Испания, Иран, Китай, Куба и Съединените Щати.
 
От 2004 г насам Prestigio традиционно провежда няколко конкурса на изобразителното изкуство в годината с цел промотиране на бренда Prestigio и откриване и насърчаване на талантливи художници и дизайнери от цял свят.
 
 
За Prestigio
 
Prestigio Technologies Ltd. е високо динамична ИТ компания, която предлага на пазара технологични решения за Офиса и Цифровия дом. Започнала като малко развойно поделение на АСБИС Груп, през последните години Prestigio се превърна в доставчик на уникални хай-тек решения и продукти за потребителския пазар. Цифровият дом и Цифровият офис са основните области, върху които компанията се фокусира. Инвестирайки в съчетанието “Изкуството на високите технологии” (решения, в които високотехнологичните продукти се превръщат в произведения на изкуството) компанията се позиционира по един уникален начин на пазара. С централен офис в Кипър, Prestigio активно оперира в областта EMEA чрез представителства и бизнес партньорства разположени в ключови бизнес центрове на региона, и предлага на своите клиенти богато портфолио от най-съвременни ИТ продукти и услуги с добавена стойност.
 
За  допълнителна информация, моля посетете www.prestigio.com.
 
 
За контакт с медиите: Viktoria Kletskova art@prestigio.com


Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.