Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
RAZER™ СЪВМЕСТНО СЪС SIXENSE™ РАЗРАБОТВАТ КОНТРОЛЕРИ ЗА СЛЕДЕНЕ НА ДВИЖЕНИЕ ЗА КОМПЮТЪРЕН ГЕЙМИНГ

Януари 11, 2010

RAZER™ СЪВМЕСТНО СЪС SIXENSE™ РАЗРАБОТВАТ КОНТРОЛЕРИ ЗА СЛЕДЕНЕ НА ДВИЖЕНИЕ ЗА КОМПЮТЪРЕН ГЕЙМИНГ

Razer, Sixense и Valve® представят революционна технология за следене на движение с Left 4 Dead 2™ на CES

 

RAZER™ СЪВМЕСТНО СЪС SIXENSE™ РАЗРАБОТВАТ КОНТРОЛЕРИ ЗА СЛЕДЕНЕ НА ДВИЖЕНИЕ ЗА КОМПЮТЪРЕН ГЕЙМИНГ

Razer, Sixense и Valve® представят революционна технология за следене на движение сLeft 4 Dead 2™ на CES 

CES, Лас ВегасЯнуари. 7, 2009 - Razer™, световният водещ производител на гейминг периферия, обяви днес партньорство със Sixense Entertainment. Двете компании ще разработват съвместно революционни контролери за следене на движенията от ново поколение, специално за компютърен гейминг.

“Razer разширява визията си за десктоп гейминг, като си партнира със Sixense в това вълнуващо начинание” каза Робърт „Razerguy” Кракофф, президент на Razer. “Технологията за следене на движение чрез магнетизъм комбинира прецизност и скорост със свободата на този тип технология, за да запълни дупката между конзолите и компютрите, що се отнася до интерфейсни устройства”

Инженерите и учените на Razer и Sixense, заедно с избрани OEM партньори, правят следващата стъпка при компютърния гейминг, работейки върху ултра-прецизни „едно към едно” контролери за следене на движение. Контролерите следят движенията във всички 6 посоки, благодарение на електромагнетични полета. Позицията на контролера се отчита с точност до милиметъра.

Многогодишното технологично партньорство между двете компании е факт в центровете на Razer в Сан Франциско и Сингапур, където Razer наскоро обяви инвестиция в Razer-MDA IDM Lab от 20 милиона щатски долара. Там ще се развиват интерфейсни устройства от ново поколение

„Ние сме много развълнувани да работим с Razer, за да предоставим този тип гейминг на компютърният свят. Тази съвместна работа ще позволи компютърните геймъри да изживеят игрите в изцяло ново измерение,” каза Ави Арад, председател и съосновател на Sixense. „Това е едно силно партньорство, което няма само да подобри гейминг изживяването, но и наистина ще промени как се играят игрите на компютър

Работейки заедно, Valve, Razer и Sixense ще представят един първи поглед в бъдещето на компютърния гейминг с Left 4 Dead 2, тактическа отборна FPS игра, която се предлага в Steam. Това ще е технологична демонстрация на първото истинско решение за следене на движения за компютър, която ще добави едно напълно ново измерение към изживяването в Left 4 Dead 2. Демонстрацията с прототипа на контролера ще се състои в CES, Лас Вегас. Продуктите, ползващи технологията, показана в CES ще бъдат пуснати на пазара в края на 2010.

„С този конторлер, Razer и Sixense създадоха най-увлекателният начин за игране на нашите игри,” каза Чет Фалишек, ръководител на екипа създал бест селъра Left 4 Dead 2. „За нас и за нашите клиенти, тази технология представя следенето на движения в гейминга много по-интуитивно и лесно, отколкото в която и да е друга платформа.”

Разработчиците на игри и независим софтуер, които са заинтересувани от портването на текущите им игри или разработването на бъдещи игри, базирани на новата платформа, предоставена от Razer/Sixense могат да пишат на следният адрес gamedevrelations@razerzone.com. Към момента SDK може да се намери в Steam™ и ще се обновява своевременно.

За Razer Group:

Razer е един от световните първенци в производството на висока класа прецизни игрови продукти и периферия създадени „за геймъри, от геймъри”. С централа в Карлсбад, Калифорния, награждаваната продуктова линия на Razer включва Колони за стационарни компютри, слушалки с микрофон, клавиатури, мишки, софтуер и игрови повърхности. От 1998 насам, Razer работи с водещи професионални геймъри за да разработи, произведе и пусне на пазара, последен писък на техниката игрова периферия, използвайки главно технология, даваща на геймърите конкурентно ниво. Продуктите на Razer предлагат най-доброто по отношение на прецизност, чувствителност, удобство и отличителен дизайн, и имат репутация на най-добрите в сферата на игровата периферия.

За повече информация посете сайта на компанията : www.razerzone.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.