Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 14, 2019
Minsk, Belarus. 13-ти юни, 2019 Prestigio и Clevetura представиха първата в ...
Май 13, 2019
Infortrend Europe анонсират EonStor GSi - сторидж решение с изкуствен интелект
Май 03, 2019
AMD
AMD проектира, интегрира и развива високопроизводителни изчислителни и графични ...
Април 22, 2019
INFINIDAT анонсира наскоро решението Metro Cluster InfiniBox Always On, ...
Април 12, 2019
Intel и Google Cloud ще разработват Anthos референтен дизайн, който да улесни ...
Април 11, 2019
През април 2019 Intel анонсира Intel Optane memory H10 при SSD устройства. Те ...
Април 04, 2019
С повече от 20 години лидерство с платформата Intel® Xeon®, Intel представя ...
Март 28, 2019
Разгърнете възможностите - нови подобрения в системите за дейта центрове
Март 19, 2019
Seagate осигурява надеждни решения за съхранение на данни. Всяко приложение ...
Март 15, 2019
АСБИС България сключи договор с чешката компания RealQ s.r.o. за дистрибуция на ...
Western Digital Data Center решения - Разгърнете възможностите на вашите системи за съхранение на данни.

Март 28, 2019

Western Digital Data Center решения - Разгърнете възможностите на вашите системи за съхранение на данни.

Разгърнете възможностите - нови подобрения в системите за дейта центрове

“Вероятно не сме компания, за която си мислитe, че сме. Да бъдеш един от най-големите производители на твърди дискове в света с десетилетия на пробиви и иновации все още най-често се свързва с Western Digital, по основателни причини! Но за тези, които са проследили нашата трансформация през последните години, знаят че сме и лидер във флаш-базирани устройства за съхранение, вградени продукти, платформи и системи. Ние сме компания за инфраструктура на данни, която дава възможност да се съхраняват данни навсякъде – от on-prem до облака “, пише Phil Bullinger, Senior Vice President and General Manager, Data Center Systems (DCS) Business Unit, Western Digital Corporation

Наскоро Phil Bullinger писа за развитието на бизнеса на Western Digital Data Center Systems и за  уникалния подход за проектиране на силициеви системи. WD непрестанно подобрява своите решения и споделя някои от най-новите актуализации в cloud object storage ActiveScale и системата за съхранение на IntelliFlash.

IntelliFlash 3.9 - Нека NVMe покаже своите възможности  

Последната версия на IntelliFlash, операционна система версия 3.9, ускорява IntelliFlash N-Series NVMe масив за съхранение (NVMe storage array), осигурявайки подобрена производителност и използваемост, като увеличава възможносттите на клиентите да ползват и съхраняват по най-добър начин своите данни.

NVMe се радва на добър прием от пазара, защото не само осигурява по-добра производителност, но и променя начина на използване на сториджа. NVMe може да се възползва от множество паралелни заявки с невероятни параметри на опашката за подобрена пропускателна способност на системата (за разлика от традиционните SAS и SATA интерфейси, които имат ограничена свързаност). Можете да научите повече за NVMe в книгата NVMe for Dummies.

IntelliFlash системите се възползват от  дизайнa на WD за силициеви системи, така че технологичните иновации и опит на NVMe се споделят между компоненти, устройства, платформи и системи за високоефективно решение за днешните повишени изисквания към данните. 

ActiveScale OS 5.4.1 - Улесняване на управлението на данни при намаляване на разходите 

Предлаганият от Western Digital Object Storage ActiveScale също получи актуализация в OS 5.4.1. Това включва подобрения в унифицирания достъп до данни (UDA), поддържащ поемане на файлове, което позволява на „студените“ файлове да се възползват от високо мащабируемите и ценово изгодни атрибути на Object Storage.

Помислете за това като за начин да вземете „студени“ файлове и да ги подложите на по-рентабилно и мащабируемо съхранение от традиционните NAS системи. Това все още запазва данните онлайн и използваеми, но на много по-ниска цена от традиционните NAS, с мащаб, който може да се справи с петабайтните изисквания. Въпреки, че файлът се съхранява като обект, когато той е необходим, ActiveScale предоставя данните като файл на приложението за безпроблемноа работа.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.