Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Избери година първо
Show
lines
Общо
4
lines found

Новини от ASBIS

Декември 20, 2006
АСБИС Ентерпрайзиз вчера премина бариерата от 1 милиард долара оборот за 2006 г. Компанията, която обхваща 36 офиса в 25 страни в Централна и Източна Европа, Южна Африка и Близкия Изток, затвърди позицията си на Доставчик Номер 1 на качествено компютърно оборудване в този географски регион.
Декември 10, 2006
Участвайте в благотворителната инициатива на АСБИС и Lexmark! АСБИС България ще отделя по 1 лев от продажбата на всеки принтер Lexmark за децата в неравностойно положение. С всяка ваша покупка на принтер Lexmark от АСБИС вие допринасяте за една по-добра Коледа за тези деца!
Декември 06, 2006
Направете Вашата първа покупка на продукти Lexmark от АСБИС на стартово ниво 199 лева (или повече), и вземете Вашия супер оригинален и атрактивен подарък! Включете се в промоцията на АСБИС и ще бъдете приятно изненадани!
Декември 04, 2006
Спечелете интересни награди с промоцията на процесори Intel Core 2 Duo! В декемврийската промоция най-добре представителите се фирми ще получат Canon DVD camcorder DC100 и фотоапарати Canon Powershot A640 и А540, а фирмата с най-голям брой закупени процесори Intel Core 2 Duo за цялото 4-то тримесечие ще получи DVD camcorder Canon DC10+ValueUp kit ! Само до Нова Година!
http://www.asbis.bg/info/press.xhtml
Избери година първо
всички месеци