Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини от ASBIS

Декември 15, 2009
Екипът на Асбис Ви пожелава весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!
Ноември 05, 2009
Бългрия ( София) , Ноември 04, 2009 – Асбис , лидер в дистрибуцията на ИТ продукти на бързо развиващите се пазари в Европа, Близкия Изток и Африка, подписа договор за дистрибуторство с Kaspersky Lab, водеща фирма в разработката на решения за управление и защита на съдържанието.
Юли 29, 2009
tigio анонсира елегантни защитни калъфи за iPhone 3G/S & iPod Touch 2G
Юли 07, 2009
Продуктите на LINKSYS - лидер на пазара на мрежово оборудване за домашния потребител и малкия офис вече могат да бъдат намерени в Асбис.
Юни 17, 2009
Small Form Factor Chassis – идеалното решение за Intel® mini-ITX дъна, комбиниращи ефективност на ниска цена, елегантност и компактен дизайн, както и архитектурна гъвкавост, за да посрещне нуждите за различни конфигурации, включително индустриална автоматизация, мултимедиа, обработка на снимки и много други.
Юни 09, 2009
Асбис България, водещ дистрибутор на информационни технологии и продукти в EMEA, подписа договор с Lenovo за дистрибуторство. Новото споразумение лицензира Асбис България като дистрибутор на Lenovo и добавя още един световен производител в продуктовото портфолио на компанията.
Май 28, 2009
Неттопът има по-малки размери и по-ниска цена от традиционното РС. Той е предназначен за сърфиране в интернет, изтегляне и възпроизвеждане на мултимедийно съдържание, забавления с видео и игри, работа с традиционни офис програми или общуване през VoIP и уебкамера.
Май 13, 2009
Асбис България, водещ дистрибутор на компютърни компоненти и продукти в EMEA, подписа договор с Mайкрософт за OEM дистрибутор. Новото споразумение лицензира Асбис България като дистрибутор на Майкрософт софтуерни продукти на партньорите в България.
Март 23, 2009
Родният дистрибутор сключи договор с производителя на висок клас аксесоари. Споразумението ще направи възможен достъпа на българските РС ентусиасти до принадлежности от „хай-енд” сегмента - мишки, клавиатури, слушалки, подложки и др.
Март 19, 2009
Изградени по оригинален дизайн от SAPPHIRE, новите модели носят предимствата на Vapor-X охлаждането - по-тих и по-ефективен начин за отнемане на топлината от графичните чипове.
Март 17, 2009
Дилърска среща - семинар: "Предизвикателствата пред ИТ сектора в началото на 2009 г." с участието на Acer, AMD, Canyon, Hitachi GST, Kingston Technology, LiteOn, Microsoft, Sapphire, Western Digital и други ключови ИТ производители.18 март 09, 10:00 - 17:30, Илиев Център, Американски Университет в България София, Студентски Град
Февруари 11, 2009
И все пак това е бързо USB2.0 сторидж устройство, с Plug & Play функционалност и съвместимост с Microsoft Windows 98SE / Me / 2000 / XP / Vista, Mac OS 9.x. Достъпните капацитети са 4 и 8 GB - достатъчно за съхранение на разнообразни документи, фотоси, музика и видео.
Февруари 04, 2009
ASBIS Enterprises PLC, водещ доставчик на компютърен хардуер и софтуер за бързорастящите пазари в региона ЕМЕА, допълва своята линия продукти за съхранение на данни с подписването на дистрибуторски договор с Western Digital (WD), един от пионерите и лидерите в сторидж индустрията.
http://www.asbis.bg/info/press.xhtml
Избери година първо
всички месеци