Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

ИТ новини

Декември 19, 2006
Prestigio NET Drive, елегантно и компактно устройство за персонално Интернет и Интранет съхранение на информация с капацитет до 750GB получи отличието "Препоръка на редактора" на словашкото списание PC Revue. Портативният сторидж предлага функционалност за изграждане на автономен FTP сървър, разполага с удобен интерфейс за управление в стил уеб-браузър, поддържа множество протоколи TCP/IP, HTTP, FTP, както и DHCP/фиксиран IP адрес. Предвиден е USB 2.0 интерфейс.
Декември 14, 2006
Prestigio Technologies Ltd. пуска нов широкоекранен 20-инчов монитор Prestigio P5200W. Стилният дисплей разполага с бърз Glare Type панел с WSXGA+ резолюция и разширен ъгъл на гледане. LCD мониторът от най-ново поколение е идеален за сложна графика и изображения с висока резолюция, както и за ежедневни задачи и развлечение. Той също дава възможност на потребителите да се възползват от новите интересни характеристики на Windows Vista™ .
Декември 13, 2006
Canyon обнови гамата мултимедийни тонколонки, които се използват с най-различни устройства като MP3 плейъри, DVD плейъри, CD плейъри, уокмени, ноутбуци и настолни РС. Всички модели са с качествен звук и отлична цена, за желаната от вас звукова картина.
Ноември 30, 2006
Новото устройство с елегантен дизайн предлага висок капацитет, допълнителна защита и лекота за използване. Prestigio Data Safe II е вече на пазара и е наличен в офисите на АСБИС в Централна и Източна Европа.
Ноември 21, 2006
Prestigio Notebook Pack е комплект от осем устройства, който може да направи работата ви с ноутбука максимално удобна и наистина да разшири комуникационните възможности на вашия преносим компютър.
Октомври 27, 2006
Canyon добави нов член на Platinum Series — мини-уебкамера за ноутбук. Камерата има 1,3 мегапиксела, а работното тяло може да се завърта на 360 градуса. С това си качество уебкамерата (CN-WCAMN1) е уникална в своя сегмент.
Октомври 25, 2006
Hitachi GST съобщава, че започва да предлага в глобален план своите три нови настолни дискове. Моделите Deskstar® T7K500, Deskstar 7K160 и CinemaStar™ са с висок капацитет и производителност, като последния е специално насочен към мултимедийни аудио-видео приложения.
Септември 26, 2006
Kingston® DataTraveler® Mini Fun е последното попълнение на линията DataTraveler USB флаш памети. С минималистични размери (43 х 19 мм) и разнообразни цветове, тези продукти са насочени към младото поколение. Капацитетът достига 1 GB, като различните "вместимости" са цветово кодирани. Освен това на тях са заредени пълни варианти на игрите Atlantis и Magic Vines на Big Fish Games. Ценово не се различават от "класическите" модели.
http://www.asbis.bg/info/suppliers.xhtml
Избери година първо
всички месеци