Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

ИТ новини

Декември 19, 2006
Prestigio NET Drive, елегантно и компактно устройство за персонално Интернет и Интранет съхранение на информация с капацитет до 750GB получи отличието "Препоръка на редактора" на словашкото списание PC Revue. Портативният сторидж предлага функционалност за изграждане на автономен FTP сървър, разполага с удобен интерфейс за управление в стил уеб-браузър, поддържа множество протоколи TCP/IP, HTTP, FTP, както и DHCP/фиксиран IP адрес. Предвиден е USB 2.0 интерфейс.
Декември 14, 2006
Prestigio Technologies Ltd. пуска нов широкоекранен 20-инчов монитор Prestigio P5200W. Стилният дисплей разполага с бърз Glare Type панел с WSXGA+ резолюция и разширен ъгъл на гледане. LCD мониторът от най-ново поколение е идеален за сложна графика и изображения с висока резолюция, както и за ежедневни задачи и развлечение. Той също дава възможност на потребителите да се възползват от новите интересни характеристики на Windows Vista™ .
Декември 13, 2006
Canyon обнови гамата мултимедийни тонколонки, които се използват с най-различни устройства като MP3 плейъри, DVD плейъри, CD плейъри, уокмени, ноутбуци и настолни РС. Всички модели са с качествен звук и отлична цена, за желаната от вас звукова картина.
http://www.asbis.bg/info/suppliers.xhtml
Избери година първо
всички месеци