Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

ИТ новини

Септември 28, 2007
Световният лидер в производството на памети ще пусне microSD High-Capacity (SDHC™) флаш-карти, които вдигат границите за скорост и капацитет в най-малкия формат устройства за съхранение на данни. Продуктите стартират от 4GB, и ще посрещнат нарастващите нужди от памет на потребителите на ултра-съвременнин мобилни телефони и дигитални джаджи.
Септември 12, 2007
GeoVision 350 е първото устройство в продуктовата гама GPS навигация на Prestigio. То е преносимо и лесно за ползване. То предлага гъвкава GPS навигация, предназначена главно за ползване в автомобили, но е подходящо и за туристи, рибари, пътници, колоездачи или курортисти.
Септември 05, 2007
Състезанието ще бъде отворено към дизайнери от целия свят, от всякакъв произход, възраст и ниво на опит. Журито на конкурсът ще одобрява само творбите изпълнени на високо артистично и техническо ниво и отнасящи се към тематиката на конкурса “The Charm of High-Tech”.
http://www.asbis.bg/info/suppliers.xhtml
Избери година първо
всички месеци