Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

ИТ новини

Октомври 31, 2007
След излизането си през юни 2007, 11-тото поколение дискове Barracuda на Seagate получи много позитивни отзиви.
Октомври 25, 2007
Новите радиостанции за любителите на природата са с 3 km обхват и предлагат безплатна комуникация на 8 канала. Сребристо-черните Walkie-Talkie-та са леки, удобни за хващане, разполагат с 5 функционални бутони и LCD дисплей. Имат вградени литиево-йонни батерии и се доставят с гнездо за зареждане - и двете едновременно!
Октомври 17, 2007
Дигиталният портфейл е уникално устройство, което има две основни цели - да служи като стилен кожен портфейл за банкноти и кредитни карти и да съхранява вашите данни. Digital Wallet разполага със 100 GB твърд диск, за да може вашата най-ценна информация да ви бъде винаги на разположение.
Октомври 12, 2007
Нов хай-тек продукт съчетаващ елегантност и стил с голям капацитет за съхранение на данни пусна Prestigio. С кожена опаковка в розово, Prestigio Leather Data Flash Limited Edition ще допълни гамата предпочитани аксесоари на съвременните дами.
http://www.asbis.bg/info/suppliers.xhtml
Избери година първо
всички месеци