Помогнете за предпазването на информацията и намалете сложността на защитата с устройства с Windows 11

 • Защитете данните и достъпа от всяко място с готова за Zero Trust операционна система
 • Вземете мощна вградена защита, базирана на хардуер изолация, шифроване и защита от злонамерен софтуер
 • Прилагайте лесно защита без пароли с подобрената версия на Windows Hello за бизнеса33
 • Защитата Zero Trust съчетава сигурни атрибути на устройството с многофакторно удостоверяване, за да предпази корпоративните самоличности и данни
 • Конфигурацията в облака защитава по прост начин едно устройство с Windows 11 за управлявани приложения и достъп

Осигурете възможност на екипа си да си сътрудничи и да бъде продуктивен от всяко място


 • Вземете прост, мощен дизайн, който ви помага да подобрите продуктивността

 • Оптимизирайте пространството на екрана в Snap

 • Създавайте персонализирани работни плотове за всеки проект

 • Изключвайте и включвайте звука от лентата със задачи

 • Работете естествено, като използвате писалка, глас и докосване4

    Помогнете за бързото и лесно присъединяване на дистанционни служители с Windows 11

 • Улеснете възприемането със съвместимост на приложенията и управление в облака

 • Управлявайте актуализациите безпроблемно чрез облака

 • Работете лесно с виртуални и локални приложения едновременно

 • Опростете дистанционното управление с автоматично разполагане

Претворете начина, по който работите, и инвестирайте в модерна продуктивност

Оборудвайте новите си устройства с най-актуалните инструменти за защитено сътрудничество, включително приложения за продуктивност, споделяне на файлове от бизнес клас, чат, обаждания и видеоконферентни разговори. Сега е времето да помислите за правилните инструменти за продуктивност, които пасват най-добре на следващото обновяване на компютрите ви, независимо дали става дума за еднократна покупка (Office Home & Business 2021), или базиран на абонамент Microsoft 365 за вашата фирма.

 

Microsoft 365 Business Standard ви помага да управлявате и развивате бизнеса си с мощни приложения и услуги за продуктивност. Първокласната версия на Microsoft Teams, съдържаща се в Microsoft 365 Business Standard, включва записи на събрания, телефонни обаждания, аудиоконферентни разговори, 1TB/потребител място за съхранение на файлове и още много. Използвайте един лиценз, обхващащ напълно инсталирани приложения на Office на пет устройства: мобилни телефони, таблети и компютри на потребител. На разположение за Mac, iOS и Android с помощ по всяко време от денонощната телефонна и уеб поддръжка от Microsoft. Вашият Office, но модернизиран. Office Home & Business 2021 ви помага да управлявате бизнеса си с познатите инструменти за продуктивност. Той включва класическите версии на Outlook, Word, Excel, PowerPoint и OneNote за Windows 11. Еднократна покупка, инсталирана на 1 компютър PC или Mac, за употреба у дома или в работата. Безплатната версия на Microsoft Teams разполага с възможности като безплатен чат и приложение за търсене, планиране на събрания, 2GB/потребител място за съхранение на файлове и достъп на гости.

*Само на PC. Научете повече (включително съвместимите мобилни устройства) на office.com/information
1Функциите на OneNote се различават според платформата. https://aka.ms/onenote-office2019-faq
2Наличността на приложенията се различава според устройството/езика. Отидете на office.com/systemrequirements за съвместимите версии на Windows 11 и MacOS, както и за други изисквания за функциите. 
**Приложението е налично и отделно без заплащане

1 1Планът за разпространяване на надстройката се финализира и е насрочен да започне в края на 2021 г. и да продължи през 2022 г. Конкретният момент ще зависи от устройството. Търговските клиенти трябва да се консултират с ИТ отдела си относно плана им за разпространяване. Някои функции изискват специфичен хардуер, вижте https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications.

2Продава се отделно.

3Windows Hello със специализиран биометричен хардуер изисква четец на пръстови отпечатъци, осветен ИЧ сензор или друг биометричен сензор. Базираната на хардуер защита на идентификационни данни/ключове на Windows Hello изисква TPM 2 или по-нова версия. Ако не съществува или не е конфигуриран TPM, защитата на идентификационни данни/ключове ще бъде базирана на софтуер. Изисква TPM 2 или по-нова версия за базирана на TPM защита на ключове.

4В зависимост от хардуера