Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

 

За Intel®

Intel е световен лидер в проектирането и производството на основни продукти и технологии, които захранват облака в един по-интелигентен, свързан свят. Intel доставя компютърни, мрежови и комуникационни платформи на широк кръг от клиенти, включително производители на оригинално оборудване (OEM), производители на оригинален дизайн (ODM), доставчици на облачни и комуникационни услуги, както и производители на индустриална, комуникационна и автомобилна техника.

Intel разширява границите на технологиите чрез безмилостно следване на закона на Мур и изчисляване на пробиви, които правят невероятните преживявания възможни.

Intel е създаден в Калифорния през 1968г. и реинкорпориран в Далауер през 1989 година.

 

Продукти на Intel

Компютърни системи и устройства от Intel 

  

Компютърните системи и електроника, предоставени от Intel, позволяват на бизнес потребителите, геймърите, създателите на съдържание и ежедневните потребители широка гама от мощни, надеждни и конфигурируеми опции.

 

 

 

Процесори

 

 

Intel разработва усъвършенствани, високопроизводителни процесори за всяко проложение, включително сървъри в големи корпорации, IoT устройства, лаптопи, настолни компютри, работни станции и мобилни устройства. Можете да намерете технологията, от която се нуждаете.

 

 

 

 

Intel® дъна и комплекти

 

Набор от инструменти за разработка предназначени за улеснение на професионалистите и производителите да проектират и изграждат изчислителни устройства, интерактивни среди, вградени системи и да захранват вашите нужди за иновации и прототипи.

 

 

  • За да купите Intel® NUC Boards and Kits

 

Памет и Съхранение

Intel осигурява технически иновативни продукти, които поддържат всяко ниво на изчисления - от натоварванията на центровете за данни до използването им от ентусиасти. Паметта Intel® Optane ™ създава ускорен мост между памет и съхранение. Intel® SSD дисковете осигуряват гъвкавост, стабилност и ефективност при съхранение.

 

 

 

 

Сървърни продукти


Доверие, надеждност, доказана производителност. Има причини Intel да е световен лидер и предпочитан доставчик на сървърни технологии и продукти. Intel разбира нуждите на модерния център за данни и използва дългогодишния си опит и експертни познания за проектиране, за да предостави широко портфолио от иновативни сървърни продукти, системи и решения, за да помогне на бизнеса да расте и да бъде конкурентоспособен на пазара.

 

 

 

Мрежови Комуникации & I/O

 

Получете резултати от сърцевината на центъра за данни до мрежата с водещи в индустрията продукти и интелигентна, програмируема и мащабируема софтуерна инфраструктура.

 

 

 

 

ASBIS Group е оторизиран дистрибутор на Intel в региона на EMEA.

 

Intel® Technology Provider Програма

ASBIS се присъедини към  Intel® Technology Provider програмата (ITP) и сега регистрираните ITP партньори могат да получат ползи от закупуването на компоненти от Intel или системи на Intel директно от ASBIS.

Регистрираните ITP партньори трупат точки от Intel, купувайки качествени продукти от оторизирани дистрибутори на Intel. Gold и Platinum партньорите могат да преобразуват спечелените точки във ваучери и да получат отстъпка от ASBIS.

Повече информация за ползите и как да се присъедините към ITP програмата можете да намерите тук: https://techpartner.intel.com/

За изплащане на точките от ASBIS http://www.asbis.com/spendpoints

 

Intel Partner Marketing Studio

Широк избор от активи, които да ви помогнат да реализирате вашите решения

 

 

  • Маркетингови кампании
  • Продуктови лога
  • Продуктови снимки
  • Съдържание в социалните мрежи
  • Уеб банери & landing страници

 

 

 

Посете http://marketingstudio.intel.com/

Научете повече за INTEL на нашите НОВИНИ