Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

 

За Intel®

Intel е световен лидер в проектирането и производството на основни продукти и технологии, които захранват облака в един по-интелигентен, свързан свят. Intel доставя компютърни, мрежови и комуникационни платформи на широк кръг от клиенти, включително производители на оригинално оборудване (OEM), производители на оригинален дизайн (ODM), доставчици на облачни и комуникационни услуги, както и производители на индустриална, комуникационна и автомобилна техника.

Intel разширява границите на технологиите чрез безмилостно следване на закона на Мур и изчисляване на пробиви, които правят невероятните преживявания възможни.

Intel е създаден в Калифорния през 1968г. и реинкорпориран в Далауер през 1989 година.

 

Продукти на Intel

Компютърни системи и устройства от Intel 

  

Компютърните системи и електроника, предоставени от Intel, позволяват на бизнес потребителите, геймърите, създателите на съдържание и ежедневните потребители широка гама от мощни, надеждни и конфигурируеми опции.

 

 

 

Процесори

 

 

Intel разработва усъвършенствани, високопроизводителни процесори за всяко проложение, включително сървъри в големи корпорации, IoT устройства, лаптопи, настолни компютри, работни станции и мобилни устройства. Можете да намерете технологията, от която се нуждаете.

 

 

 

 

Intel® дъна и комплекти

 

Набор от инструменти за разработка предназначени за улеснение на професионалистите и производителите да проектират и изграждат изчислителни устройства, интерактивни среди, вградени системи и да захранват вашите нужди за иновации и прототипи.

 

 

  • За да купите Intel® NUC Boards and Kits

 

Памет и Съхранение

Intel осигурява технически иновативни продукти, които поддържат всяко ниво на изчисления - от натоварванията на центровете за данни до използването им от ентусиасти. Паметта Intel® Optane ™ създава ускорен мост между памет и съхранение. Intel® SSD дисковете осигуряват гъвкавост, стабилност и ефективност при съхранение.

 

 

 

 

Сървърни продукти


Доверие, надеждност, доказана производителност. Има причини Intel да е световен лидер и предпочитан доставчик на сървърни технологии и продукти. Intel разбира нуждите на модерния център за данни и използва дългогодишния си опит и експертни познания за проектиране, за да предостави широко портфолио от иновативни сървърни продукти, системи и решения, за да помогне на бизнеса да расте и да бъде конкурентоспособен на пазара.

 

 

 

Мрежови Комуникации & I/O

 

Получете резултати от сърцевината на центъра за данни до мрежата с водещи в индустрията продукти и интелигентна, програмируема и мащабируема софтуерна инфраструктура.

 

 

 

 

Intel Partner Marketing Studio

Широк избор от активи, които да ви помогнат да реализирате вашите решения

 

 

  • Маркетингови кампании
  • Продуктови лога
  • Продуктови снимки
  • Съдържание в социалните мрежи
  • Уеб банери & landing страници

 

 

 

Посете http://marketingstudio.intel.com/

Научете повече за INTEL на нашите НОВИНИ