Windows Server 2019 - Нов сървър за нова ера!

Разчитайте на Windows Server 2019, за да сте в крак с днешните бързо променящи се бизнес нужди. Увеличете максимално съществуващите си инвестиции в технологии и инфраструктура, като същевременно подсигурите и защитите отдалечената работна на вашите служители. Независимо от размера на вашия бизнес, Windows Server 2019 може да ви помогне да модернизирате своята ИТ, като същевременно се съобразите с бюджета си.

 

 

Направете възможна отдалечената работа - Дайте възможност на служителите да работят ефективно от места, които са удобни и безопасни за тях.

 

Модернизирайте своя сървърна инфраструктура - Отключете нови възможности и развийте бизнеса си според нуждите и с висока производителност и работа в мрежа.

 

Изградете по-добра репутация на сигурността - Защитете данните и приложенията на всяко ниво на вашия бизнес, започвайки с операционната система

 

Нека започнем днес! Открийте как мощната комбинация от Windows Server 2019 и предлаганите от Асбис България хардуерни сървърни решения могат да помогнат на вашия бизнес да расте.

Често задавани въпроси

Какво е новото в Windows Server 2019?

Windows Server 2019 е изграден върху здравата основа на Windows Server 2016 и добавя модерни, иновативни възможности за днешния малък и среден бизнес. Тези функции позволяват предсказуем анализ, подобрено изживяване на работния плот, единно управление, усъвършенствана защита, рационализирано съхранение и др. (Научете повече за новите неща в Windows Server 2019 от нашите експерти)

Как може Windows Server 2019 да е от полза за нашите отдалечени служители?

С Windows Server 2019 вашите отдалечени служители и потребители могат да стартират своите приложения и настолни компютри от почти всяко място чрез Remote Desktop Services (RDS). RDS предоставя подобрени виртуализирани приложения, достъп до отдалечен работен плот и опростено управление за по-добра сигурност и производителност.

Как може да се трансформира сървърната инфраструктура с Windows Server 2019?

С Windows Server 2019 можете да модернизирате съществуващата си сървърна инфраструктура, включително хардуер и софтуер, за да направите бизнеса си по-ефективен и отзивчив. Предимствата включват оптимизирани ИТ операции, безпроблемна миграция на съхранение, подобрен контрол на сигурността и рационализирано управление.

Как може Windows Server 2019 да издигне позицията ни на сигурност?

Windows Server 2019 дава възможност за модерна защита с подобрени функции за откриване, реагиране и защита срещу нови и възникващи заплахи. Възможности като интегрирана Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), защитени виртуални машини, привилегировани самоличности и Windows Defender Exploit Guard помагат на вашия бизнес да остане защитен.

Кои са различните издания на Windows Server 2019?

Има три издания на Windows Server 2019: Essentials, Standard и Datacenter. Изберете от тези издания въз основа на размера на вашата организация, както и вашите изисквания за виртуализация и център за данни. (Научете повече за изданията на Windows Server 2019 като се свържете с нас.)

Как се различават ценообразуването и лицензирането на Windows Server 2019 от Windows Server 2016?

За да осигури по-последователно изживяване при лицензиране в мулти-облачни среди, Microsoft премина от лицензиране, базирано на процесор, към лицензиране на базата на ядрото за изданията на Windows Server 2019 Datacenter и Standard.