Юни 03, 2022
Новата мишка MX Master 3S и безжичните клавиатури MX Mechanical и MX Mechanical ...
Май 31, 2022
Европейската асоциация по хардуер (EHA) обяви устройствата и компонентите, ...
Май 19, 2022
Силни резултати и взаимно сътрудничество са в основата на съвместната работа
Май 16, 2022
Процесорът Habana Gaudi2 показа два пъти по-голяма пропускателна способност ...
Май 16, 2022
Отлично представяне във всеки клас. В основата на успеха е архитектурата AMD ...
Май 12, 2022
Ubiquiti Dream Machine Special Edition (UDM-SE) е наличен в АСБИС България. ...
Април 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics включва нова микроархитектура, новаторска медия ...
Април 06, 2022
Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на ...
Весели Празници!

Декември 15, 2009

Весели Празници!

Екипът на Асбис Ви пожелава весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

Seasons Greetings

Уважаеми партньори,

За нас беше изключително удоволствие да работим с Вас през изминалата 2009 година. За това свидетелства големия напредък в работата на Asbis Group. Това стана възможно благодарение на Вашата подкрепа и лоялност.

Оценявайки високо успешното ни сътрудничество, нашата мултинационална компания се обедини за да Ви благодари още веднъж. Изпращаме най-добри пожелания за весело посрещане на празниците на Вас, Вашето семейство и Вашата организация!

Искрено се надяваме, че 2010 ще бъде година с още по-добри резултати от съвместната ни работа. Нека новата година Ви донесе крепко здраве, щастие и просперитет!

От екипа на Асбис