Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 06, 2021
За геймъри, създатели на съдържание и обичайните потребители, които се нуждаят ...
Април 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор на IT и CE продукти в развиващите се ...
Април 20, 2021
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ -20 април 2021; Лимасол, Кипър и Варшава, Полша
Април 14, 2021
Многофункционалността и широчината на Ultra, Twin, SuperBlade®, Storage, GPU ...
Април 14, 2021
GIGABYTE Technology (TWSE: 2376), лидер в индустрията на високопроизводителни ...
Април 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), лидер в индустрията за високопроизводителни ...
Април 12, 2021
Prestigio постепенно разширява своята линия външни батерии, произведени с ...
Април 07, 2021
Intel представя новото 3-то поколение Intel Xeon Scalable - единствените ...
Битка за лицензи

Март 12, 2021

Битка за лицензи

В битката за лицензи, от SonicWall се свързват с “Tolly Enterprises” за изработване на анализ на база две сходни решения:

- защитна стена на SonicWall модел NSa 2700

- защитна стена на FortiNet модел FG 100F.

Вече години наред всички водещи производители на защитни стени (NGFW) се борят да покажат кой е по-добър, кой с каква функционалност ще надцака другия и ще спечели сделката. В момента на пазара има десетки варианти на технологични решения, които с малко се различават едно от друго от гледна точка на функционалност (ефективност) и същевременно могат да бъдат на светлинни години едно от друго по отношение на обема данни, които могат да инспектират за единица време, отнесено към „TCO“ (Total Cost of Ownership).

  

               

През 2018 АСБИС България избра и се довери на SonicWall като марка с доказано ефективно техническо решение за защита на мрежовият трафик. SonicWall продължава да се развива и надгражда. Така в 2021 цялото портфолио на вендора е преобразено. Увеличени са капацитетите на най-малките модели защитни стени (от 30 на 300 Mbit/s анализ на криптиран трафик, за SOHO/TZ270) а по-големите устройства предлагат възможност за гигабитова инспекция на Threat Prevention, Application Inspection, IPS throughput, IPSecVPN, .. трафици.

Актуалното портфолио на SonicWall продължава да мисли, както за технологичната обезпеченост на своите клиенти, така и за лицензионната. За това и SonicWall продължава да предлага лицензиране само на едното устройство (пример, клъстер от 2 защитни стени в Active-Active / Active-Passive). Докато при повечето водещи производители на Next Generation Firewalls задължително се лицензират и двете устройства, без значение, че второто може и никога да не влезе в употреба.

Повече информация и самият репорт можете да изтеглите от <тук>

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.