Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 17, 2021
НОВИ-те 400Gbps комутатори са базирани на новата мрежова платформа и предлагат ...
Ноември 16, 2021
Micron Technology обяви своя нов модел Micron 7400 SSD с NVMe интерфейс, който ...
Ноември 15, 2021
Новите защитни стени от сериите NSsp и NSa учетворят производителноста за ...
Октомври 28, 2021
Семейството процесори от 12-о поколение ще включва 60 процесора и повече от 500 ...
Октомври 27, 2021
Следвайте турнира и спечелете една от 26-те страхотни награди предоставени от ...
Октомври 20, 2021
Pure Storage® отново е лидер в наскоро публикувания Gartner® Magic Quadrant ™ ...
Октомври 19, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, ...
Октомври 19, 2021
Една от най-чаканите конференции за разработчици на изкуствен интелект, ...
Октомври 15, 2021
Network Performance Monitoring анализ на наличните решения на пазара
Октомври 14, 2021
CRUCIAL празнува 25 години на иновации, технологии и милиони доволни ...
Битка за лицензи

Март 12, 2021

Битка за лицензи

В битката за лицензи, от SonicWall се свързват с “Tolly Enterprises” за изработване на анализ на база две сходни решения:

- защитна стена на SonicWall модел NSa 2700

- защитна стена на FortiNet модел FG 100F.

Вече години наред всички водещи производители на защитни стени (NGFW) се борят да покажат кой е по-добър, кой с каква функционалност ще надцака другия и ще спечели сделката. В момента на пазара има десетки варианти на технологични решения, които с малко се различават едно от друго от гледна точка на функционалност (ефективност) и същевременно могат да бъдат на светлинни години едно от друго по отношение на обема данни, които могат да инспектират за единица време, отнесено към „TCO“ (Total Cost of Ownership).

  

               

През 2018 АСБИС България избра и се довери на SonicWall като марка с доказано ефективно техническо решение за защита на мрежовият трафик. SonicWall продължава да се развива и надгражда. Така в 2021 цялото портфолио на вендора е преобразено. Увеличени са капацитетите на най-малките модели защитни стени (от 30 на 300 Mbit/s анализ на криптиран трафик, за SOHO/TZ270) а по-големите устройства предлагат възможност за гигабитова инспекция на Threat Prevention, Application Inspection, IPS throughput, IPSecVPN, .. трафици.

Актуалното портфолио на SonicWall продължава да мисли, както за технологичната обезпеченост на своите клиенти, така и за лицензионната. За това и SonicWall продължава да предлага лицензиране само на едното устройство (пример, клъстер от 2 защитни стени в Active-Active / Active-Passive). Докато при повечето водещи производители на Next Generation Firewalls задължително се лицензират и двете устройства, без значение, че второто може и никога да не влезе в употреба.

Повече информация и самият репорт можете да изтеглите от <тук>

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.