Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 17, 2021
НОВИ-те 400Gbps комутатори са базирани на новата мрежова платформа и предлагат ...
Ноември 16, 2021
Micron Technology обяви своя нов модел Micron 7400 SSD с NVMe интерфейс, който ...
Ноември 15, 2021
Новите защитни стени от сериите NSsp и NSa учетворят производителноста за ...
Октомври 28, 2021
Семейството процесори от 12-о поколение ще включва 60 процесора и повече от 500 ...
Октомври 27, 2021
Следвайте турнира и спечелете една от 26-те страхотни награди предоставени от ...
Октомври 20, 2021
Pure Storage® отново е лидер в наскоро публикувания Gartner® Magic Quadrant ™ ...
Октомври 19, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, ...
Октомври 19, 2021
Една от най-чаканите конференции за разработчици на изкуствен интелект, ...
Октомври 15, 2021
Network Performance Monitoring анализ на наличните решения на пазара
Октомври 14, 2021
CRUCIAL празнува 25 години на иновации, технологии и милиони доволни ...
CANYON ПРЕДСТАВЯ НОВА ФИТНЕС ГРИВНА С ЕКГ И ПЕРСОНАЛЕН ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР

Март 05, 2021

CANYON ПРЕДСТАВЯ НОВА ФИТНЕС ГРИВНА С ЕКГ И ПЕРСОНАЛЕН ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР

София, март, 2021г. Canyon, един от водещите производители на мобилни и компютърни аксесоари, представя нов модел фитнес гривна Smart Coach SB75. За нейното създаване Canyon използва последни технологии за измерване и проследяване на спортни тренировки и постижения. Новият продукт на марката предлага безупречно ниво на качество както за любители - активни в ежедневието си хора, така и за професионални спортисти. Този модел ви позволява да получавате ЕКГ изображения с висока разделителна способност, а сензорите за мониторинг проследяват всяка активност с възможно най-голяма точност.

Фитнес гривната Smart Coach е перфектения инструмент за хора, практикуващите фитнес. Използвайки нейните прецизни сензори и специално приложение, те ще могат да проследяват и анализират набор от здравни показатели, да наблюдават възстановяването си след физическо натоварване и да получават известия от смартфона си, докато тренират.

Смарт гривната е създаден съвместно с приложението Gorocketbody. Потребителите ще имат уникален шанс да използват алгоритмите на Gorocketbody за Android и iOS, без да се налага да плащат абонамент за приложението, както и значително да спестят от закупуването на по-скъпи смарт часовници. Всички необходими функции вече са предоставени за Canyon Smart Coach.

Друга отличаваща характеристика на SB75 е функцията Smart Trainer (персонален смарт треньор). Базираната на изкуствен интелект система събира и анализира всички данни за физиологичното и психо-емоционално състояние на човек и на тази база формира индивидуална програма за него. През първия етап (от шест месеца до една година), съветите на ‚смарт треньора‘ ще бъдат изпращани на базата на опит и данни, които вече натрупани от Gorocketbody. През втория етап, след като бъдат натрупани достатъчно данни за потребителя на гривната, съветите ще стават все по-индивидуални и конкретно насочени към собственика на устройството. На третия етап изкуственият интелект изцяло преминава към индивидуални съвети и се превръща в истински персонален треньор.

„Нарекохме тaзи гривна Canyon Smart Coach, защото благодарение на нея потребитeлите ще могат да разчитат на надежден асистент за постигане на целите си, независимо колко амбициозни са те. Този персонален треньор се грижи физическата активност да бъде възможно най-ефективна и най-важното - безопасна за здравето “, казва Павел Данилко, мениджър бизнес развитие на категория „смарт часовници “ в Canyon. "Смарт треньорът следи и съобщава дори текущото ниво на стрес на потребителя, което е важно не само за спорта, но и за неговото здраве."

Подобно на цялата линия смарт часовници и гривни, Smart Coach SB-75 е съвместима с приложението Canyon Life, което може лесно да се инсталира както на iOS, така и на Android. С него потребителя може да проследява ежедневната си физическа активност, консумация и прием на калории. Използването на Smart Coach преди и след тренировка помага за това всеки спорт да се упражнява възможно най-безопасно и ефективно. Персоналният смарт треньор ще ви предупреди преди тренировка кои упражнения не си струва да правите днес и обратно - върху какъв тип е препоръчително да се фокусирате. След тренировка той ще ви посъветва за най-подходящия метод за възстановяване и други съвети, чрез които да увеличите максимално ефекта от физическото натоварване. Освен това потребителите на Smart Coach ще вече могат да споделят резултати от своите тренировки директно в социалните мрежи.

Поддръжката на FOTA позволява автоматична актуализация на фърмуера до най-актуалната версия. Личните данни на собствениците на продукти Canyon са надеждно защитени: приложението Canyon Life е напълно съвместимо с Общия регламент за съхранение, обработка и защита на данните на Европейския съюз (GDPR). Също така потребителите на тези часовници ще имат достъп до възможността да съхраняват данни в облак, което ще им позволи да запазят цялата натрупана статистика, дори в случай на преинсталиране на приложението или смяна на телефона.

Smart Coach SB75 ще бъде на пазара в България от 22 март. Очакваната препоръчителна цена ще бъде 159лв.

 

За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени. Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят. За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ

Европа: Беларус, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Хърватия, Кипър, Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва, Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Испания, Великобритания, Украйна

Азия: Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Узбекистан

Африка: Южна Африка

Латинска Америка: Коста Рика

Близкия изток: Кувейт

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.