Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 04, 2020
Партньорска програма на DELL
Юни 04, 2020
Партньорска програма на DELL
Юни 01, 2020
Bang & Olufsen представиха второто поколение Beosound A1, портативен Bluetooth ...
Май 20, 2020
Набор от персонализирани опции за управление на киберсигурността и крайните ...
Май 11, 2020
Нов бранд в портфолиото на АСБИС България: Умни кухненски уреди от REDMOND
Май 05, 2020
Intel анонсира процесори за настолни компютри от 10то поколение Intel® Core™ ...
АСБИС стартира дистрибуция на CORSAIR

Май 22, 2020

АСБИС стартира дистрибуция на CORSAIR

АСБИС България става официален дистрибутор на продуктите на CORSAIR  

 

На склад са вече и първите доставки – памети за настолни компютри: от 8 GB мейнстрийм CORSAIR Vengeance до 4000MHz Dominator Platinum RGB. Налични са и памети за мобилни компютри, както и SSD устройства, в това число и топ продукти като CORSAIR Force MP600 2TB.

Очакваме скоро да попълним продуктовото портфолио и с широка гама периферия за геймъри и стриймъри, за да предложим на феновете на CORSAIR възможността да имат всичко, от което се нуждаят за своето PC.”, заяви Александър Захариев, Търговски Директор на дивизия „Ритейл бизнес“ в АСБИС България. „Добавяйки CORSAIR, АСБИС затвърждава лидерската си позиция на дистрибутор на най-добрите и качествени продукти за геймъри на българския пазар.“.

 

АСБИС България: един от най-големите дистрибутори на IT компоненти и решения на българския пазар. Надежден, стабилен и иновативен партньор с повече от 20 години опит в дистрибуцията. Част от международен холдинг с офиси в 28 страни и 30000 активни клиента. Сред доставчиците на АСБИС са едни от най-иновативните компании, като Intel, AMD, DELL, Microsoft, WD, Seagate, Kingston, Supermicro иоще много други.

Повече информация на: www.asbis.bg

CORSAIR: Основана през 1994, CORSAIR се превърна от производител на памети в един от световните лидери в доставките на висококачествени продукти за игри и стрийминг. CORSAIR предлага пълната гама от продукти за геймъри и ентусиасти, в това число механични клавиатури, мишки, безжични слушалки, премиум РС компоненти, както и напълно интегрираното РС CORSAIR ONE. Продуктите на CORSAIR са извоювали множество награди благодарение на иновативния си дизайн, отличното представяне и високото качество.

Повече информация на: www.corsair.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.