Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Декември 28, 2020
Intel трансформира изчислителните технологии от години, предоставяйки стойност ...
Декември 24, 2020
Intel обяви шест нови продукта за памет и съхранение, за да помогне на ...
Декември 10, 2020
ASBIS разширява партньорството си със Seagate и започва да разпространява ...
Ноември 30, 2020
През първото тримесечие на 2021 г., 11-то поколение Intel Core S-серия настолни ...
Ноември 25, 2020
Глобалната екосистема от сървъри и партньори за съхранение предлага системи с ...
Ноември 24, 2020
Партньорството е създадено, за да отговори на нуждите на сигурността, ...
Ноември 20, 2020
Проектиран със и за професионалисти на esports, Logitech G PRO X Superlight се ...
АСБИС стартира дистрибуция на CORSAIR

Май 22, 2020

АСБИС стартира дистрибуция на CORSAIR

АСБИС България става официален дистрибутор на продуктите на CORSAIR  

 

На склад са вече и първите доставки – памети за настолни компютри: от 8 GB мейнстрийм CORSAIR Vengeance до 4000MHz Dominator Platinum RGB. Налични са и памети за мобилни компютри, както и SSD устройства, в това число и топ продукти като CORSAIR Force MP600 2TB.

Очакваме скоро да попълним продуктовото портфолио и с широка гама периферия за геймъри и стриймъри, за да предложим на феновете на CORSAIR възможността да имат всичко, от което се нуждаят за своето PC.”, заяви Александър Захариев, Търговски Директор на дивизия „Ритейл бизнес“ в АСБИС България. „Добавяйки CORSAIR, АСБИС затвърждава лидерската си позиция на дистрибутор на най-добрите и качествени продукти за геймъри на българския пазар.“.

 

АСБИС България: един от най-големите дистрибутори на IT компоненти и решения на българския пазар. Надежден, стабилен и иновативен партньор с повече от 20 години опит в дистрибуцията. Част от международен холдинг с офиси в 28 страни и 30000 активни клиента. Сред доставчиците на АСБИС са едни от най-иновативните компании, като Intel, AMD, DELL, Microsoft, WD, Seagate, Kingston, Supermicro иоще много други.

Повече информация на: www.asbis.bg

CORSAIR: Основана през 1994, CORSAIR се превърна от производител на памети в един от световните лидери в доставките на висококачествени продукти за игри и стрийминг. CORSAIR предлага пълната гама от продукти за геймъри и ентусиасти, в това число механични клавиатури, мишки, безжични слушалки, премиум РС компоненти, както и напълно интегрираното РС CORSAIR ONE. Продуктите на CORSAIR са извоювали множество награди благодарение на иновативния си дизайн, отличното представяне и високото качество.

Повече информация на: www.corsair.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.