Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
ASBIS обявява ексклузивно дистрибуционно партньорство с марката Eureka в България

Юли 04, 2024

Eureka

ASBIS обявява ексклузивно дистрибуционно партньорство с марката Eureka в България

ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява началото на ексклузивно дистрибуционно партньорство с марката Eureka в България. Това сътрудничество ще предостави на българските потребители достъп до широка гама от висококачествени уреди за почистване, известни със своята иновативност и надеждност.

Марката Eureka е с дългогодишна история и е известна със своите технологични иновации в областта на почистването. Продуктите на Eureka включват прахосмукачки, роботи за почистване и други решения, които улесняват домакинската работа и осигуряват по-чиста и здравословна домашна среда. Съчетавайки стилен дизайн с мощни функции, Eureka продължава да задава стандарти в индустрията за домакински уреди. 
 
Продуктите на Eureka ще бъдат налични при партньорите на ASBIS от 15 юли. Нашите доверени партньори включват водещите онлайн и физически търговци в България: Ozone.bg, Technopolis.bg и Techmart.bg. С това партньорство ASBIS цели да улесни достъпа на българските потребители до първокласни решения за почистване, като същевременно поддържа високите стандарти на обслужване, с които е известна компанията. 
 
„Радваме се да разширим нашето портфолио с включването на марка като Eureka,“ заяви Димитър Митов - Продуктов мениджър в ASBIS България. „Това партньорство е стъпка напред в нашата мисия да предоставяме на клиентите си най-добрите и най-иновативни продукти на пазара.“ 
 
Очаквайте продуктите на Eureka в партньорските магазини от 15 юли и се уверете сами в качеството и ефективността на тези изключителни уреди. 
 
За повече информация, моля посетете нашия уебсайт или се свържете с нас директно. 
 
За контакти: 
ASBIS България 
Телефон: + 359 2 42 84 112 
Email: sales@asbis.bg 
Уебсайт: www.asbis.bg 
 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.