Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Logitech представи новите си решения за видеоконферентни разговори подходящи за различните сценарии на хибридни офиси

Януари 19, 2021

Logitech представи новите си решения за видеоконферентни разговори подходящи за различните сценарии на хибридни офиси

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) вдига летвата на индустрията за видеоконферентни продукти със следващо поколение решения, базирани на услуги и компютри, работещи с водещите видеоконферентни платформи днес: Microsoft Teams и Zoom. Новите Logitech Rally Bar, специално създаден за средно големи стаи, и Logitech Rally Bar Mini за малки стаи, преобразяват срещите предлагайки видео с високо качество и отчетлив и чист звук в дизайн "всичко в едно".

Новото устройство Logitech RoomMate е подходящ за големи заседателни зали като позволява на клиентите да стартират услуги за видеоконферентна връзка с конферентни камери на Logitech като Rally Plus без компютър или Mac. Благодарение на новите продукти имате възможност за по-лесна настройката, управление и използване на оборудването за видеоконференции, като се радвате на по-добри срещи в днешната хибридна и бързо развиваща се работна среда.

„Винаги методично сме се фокусирали върху това, което клиентите искат, а това са продукти с първокласно качество на разумна цена“, каза Скот Уортън, генерален мениджър и вицепрезидент на Logitech Video Collaboration. „От лекотата на използване и управляемост до въвеждането им в по-мащабен бизнес, ние искаме да направим продуктите по-добри, като същевременно намалим сложността. Нашата цел е да поставим камери на всяко място за срещи по света. За да го направим, трябва да го направим лесно, опростено и рентабилно, което вярваме, че постигнахме с това ново портфолио от продукти."

Rally Bar и Rally Bar Mini включват следните функции:

● Брилянтна оптика при разделителни способности до 4K: Потребителското изживяване е като на лична среща, благодарение на плавното моторизирано панорамиране и накланяне на камерата и острата оптика до 4K. Rally Bar може да се похвали с качество на изображението без загуби до 5X оптично увеличение, което ще бъде подобрено цифрово до 15X общо увеличение.

● Всеки глас се чува ясно: Благодарение на усъвършенстваното аудио и от това, че двете камери разполагат с високоговорители с ултра ниско изкривяване, доставящи кристално чист, изпълващ помещението звук до всеки ъгъл на стаята. Адаптивният микрофон с форма на лъч улавя гласове от всяко място с изключителна яснота за разговор, като се фокусира върху активния говорител и автоматично нивелира по-силни и меки гласове, като същевременно потиска нежелания шум. Плюс това, патентованата антивибрационна система за окачване минимизира вибрациите на високоговорителите, които могат да преминават през стени, стойки и маси, така че да можете да чувате и да бъдете чути с изключителна яснота.

● Изключителен дизайн: Rally Bar и Rally Bar Mini се отличават с елегантно заоблени ръбове и минималистичен външен вид. Двете камери се предлагат в графитен или бял цвят, за да допълнят естетиката в съвременните конферентни зали.

● Супер интелигентен с вграден AI: И двете камери са оборудвани с технологията Logitech RightSense и AI Viewfinder, втора камера, която открива човешки фигури и процеси в реално време, подобрявайки прецизността на автоматичното рамкиране и управлението на камерата Logitech RightSight, така че участниците в срещата винаги са на фокус, независимо дали по-късно са се включили в срещата или са в движение.

● Невероятно лесни за настройка, управление и наблюдение: Освен гъвкавия дизайн, всичко в едно, Rally Bar и Rally Bar Mini се предлагат с лесна подредба на кабелите и опции за монтаж, които осигуряват лесно, уверено инсталиране. Настройката отнема минути извън кутията и лесно можете да наблюдавате и управлявате камерите от една единствена платформа, като използвате Logitech Sync или предпочитаното от вас табло за управление на устройства. Освен това получете представа за това как се използват вашите конферентни зали с показатели като броя на хората, особено важно за ограниченията за заетост на стаите на хибридното работно място.

Logitech Rally Bar ще бъде широко достъпен в края на това тримесечие. Rally Bar се предлага и с вградена поддръжка за Microsoft Teams Rooms на Android и Zoom Rooms Appliances, като Zoom се предлага веднага. Очаквайте анонс за бъдещите доставки.

За допълнителни въпроси: bmanov@asbis.bg

За Logitech

Logitech проектира продукти, които имат ежедневие в живота на хората, свързвайки ги с дигиталните преживявания, от които се интересуват. Преди повече от 35 години Logitech започна да свързва хората чрез компютри, а понастоящем е мулти-бранд компания, която проектира продукти, свързващи хората чрез видео, музика, игри и компютри. Целта на Video Collaboration на Logitech е да направи видео срещите достъпни за всеки бизнес и всеки отделен човек, без да се жертва качеството. Искаме да създадем видео решения подходящи за всяка стая за срещи, всяко работно пространство и всеки дом. Можете да намерете повече информация за Logitech и продуктите за видео конферентни разговори на www.logitech.com/vc, в корпоративния блог или @LogitechVC.

Logitech и останалите марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички други търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и нейните продукти, посетете корпоративния уебсайт на адрес www.logitech.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.