Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 03, 2022
Новата мишка MX Master 3S и безжичните клавиатури MX Mechanical и MX Mechanical ...
Май 31, 2022
Европейската асоциация по хардуер (EHA) обяви устройствата и компонентите, ...
Май 19, 2022
Силни резултати и взаимно сътрудничество са в основата на съвместната работа
Май 16, 2022
Процесорът Habana Gaudi2 показа два пъти по-голяма пропускателна способност ...
Май 16, 2022
Отлично представяне във всеки клас. В основата на успеха е архитектурата AMD ...
Май 12, 2022
Ubiquiti Dream Machine Special Edition (UDM-SE) е наличен в АСБИС България. ...
Април 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics включва нова микроархитектура, новаторска медия ...
Април 06, 2022
Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на ...
Prestigio с нова линия линия неттопи - стилни, евтини и зелени

Май 21, 2009

Prestigio с нова линия линия неттопи - стилни, евтини и зелени

Prestigio обяви своите 2 нови продукта, предлагащи ниска консумация на енергия, достъпна цена и стилен дизайн. Неттопите Officer 330 и Visconte 330 са създадени за малкия и среден бизнес и дома и са екологични и ефективни компютри. Новите неттопи се предлагат в Европа, Близкия Изток и Африка.

 

Prestigio обяви своите 2 нови продукта, предлагащи ниска консумация на енергия, достъпна цена и стилен дизайн. Неттопите Officer 330 и Visconte 330 са създадени за малкия и среден бизнес и дома и са екологични и ефективни компютри. Новите неттопи се предлагат в Европа, Близкия Изток и Африка.

Неттопите са част от новото поколение прости, достъпни и екологични настолни компютри. „Сравнени с обикновените настолни компютри, неттопите са по-малки, по-леки, по-безшумни, по-евтини и с по-ниска консумация на енергия. Ние вярваме, че тази категория персонални компютри ще има силно влияние върху живота на хората” каза Йозеф Храбан Продуктов мениджър на Prestigio Сърбия „Неттопите са изключително интересни с цена между 400 и 700 лева, в зависимост от характеристиките.”

Неттопите са  предназначени за основни компютърни задачи, като например сърфиране в Интернет, обработка на документи, аудио & видео възпроизвеждане, фото редактиране, както и достъп до приложения, като IP телефония и съобщения.

"Неттопи като тези, които сега се предлагат от Prestigio, са достъпен избор за първи компютър в развиващите се страни, както и „зелен” втори компютър за домакинството. Той е идеален за студентите  - текстообработка и сърфиране в Интернет, за семействата, които вече споделят компютъра, и като нискотарифна алтернатива за  децата ", обясни г-н Храбан.

Prestigio се ангажира да предлага качествени продукти, напреднала технология и стилен дизайн, а новите неттопи Officer 330 и Visconte 330 не са изключение от нашите високи стандарти.


Officer 330
Достъпен, пести енергия и е идеално компютърно решение. Officer 330 е решението за малки и средни фирми, които искат да подобрят рентабилността. Разполага с Intel Atom, един от най-модерните процесори, специално разработен за неттопи, с цел да се отговори на нуждите и изискванията на ежедневната работа в офис. Officer 330 също така предлага професионална визия със своите лъскави линии и тънък, черен корпус. Неговият компактен размер е много практичен, тъй като не заема много място на бюрото. Този неттоп се предлага с Prestigio LCD монитор, мишка и клавиатура.

Основни характеристики:
• Тънък и компактен дизайн - размери 225 х 315 х 75 mm (Д х Ш х В)
• Инсталиран Windows XP – готов за употреба
• Потребление - по-малко от 150W
• Dual Core процесор Intel Atom 330
• 1GB RAM
• HDD 160GB SATA II
• DVD RW слим
• I / O: 2 х USB 2.0, HD аудио, Микрофон
• Пакетът включва: компютър, LCD екран, клавиатура и мишкаVisconte 330
Visconte 330 определено се отличава с уникалната си кубична форма. Неговият дизайн, съчетан с удобството за потребителя, сигурността и интересни спецификации, прави този неттоп идеален за първи компютър. Той е страхотен избор за образование, социални мрежи, електронна поща, Интернет сърфиране и други дейности, както и за основни приложения. Точно като Officer 330,  Visconte 330 предлага голяма ефективност и мощност на достъпна цена. Той също идва стандартно с Prestigio LCD монитор, мишка и клавиатура.

Основни характеристики:
• Размери 303 х 200 х 166 mm (Д х Ш х В)
• Инсталиран Windows XP  - готов за упторбеа
• Потребление - по-малко от 150W
• Dual Core процесор Intel Atom 330
• 1GB RAM
• HDD 160GB SATA II
• DVD RW
• TV и Аудио Видео Out
• I / O: 2 х USB 2.0, HD аудио, Микрофон гнездо
• Пакетът включва: компютър, LCD екран, клавиатура и мишка


Officer 330 и Visconte 330, са част отновата серия на Prestigio.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.