Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Beoplay H95: Bang & Olufsen  с 95 години върхови постижения и нови флагмански слушалки

Август 28, 2020

Bang&Olufsen

Beoplay H95: Bang & Olufsen с 95 години върхови постижения и нови флагмански слушалки

За да отпразнуват 95 години иновации в сферата на звука, дизайна и изработката, Bang & Olufsen създадоха най-фините безжични слушалки, които датските аудио специалисти са произвеждали някога. Bang & Olufsen обявиха новите Beoplay H95: с безкомпромисно качество на звука, дълготраен комфорт, наистина ефективно шумопотискане, красиви форми, материали с отлично качество и най-върховното потребителско изживяване с безжичните слушалки Bang & Olufsen до момента.

BUY ONLINE

Beoplay H95

Check availability with your country manager

 

„Beoplay H95 е съчетание на най-добрите елементи на звука, дизайна и изработката на Bang & Olufsen - още по-високо ниво в категорията слушалки, което поставя нови стандарти в нашата 95-годишна история“, казва Christoffer Poulsen, Bang & Olufsen SVP Product Management 

Отличен комфорт за дълга употреба

Комфортът и удобството са от съществено значение, за да се насладите истински на качеството на звука. Beoplay H95 се предлага с овален дизайн на наушниците, с меки възглавнички от агнешка кожа, които осигуряват луксозен вид и превъзходно прилягане за дълготрайно носене, докато иновативен и интуитивен потребителски интерфейс е осигурен чрез комбинация от сензорен контрол и механични циферблати.

Чрез проучвания и експериментиране инженерите на Bang & Olufsen създадоха дизайн на подложка, която пасва добре на ушите и не е по-голяма от необходимото. Тази форма, запълнена с мека мемори пяна, създава добър контакт с кожата, което е важно за блокиране на шума отвън. Дизайнът на лентата за глава е изцяло преработен за по-изчистен външен вид, с релефна кожа, плетен по поръчка текстил и меко подплатен с мемори пяна за комфорт.

Рамката от полиран алуминий контрастира с текстурата на кожената лента за глава, придавайки минималистичен и изискан външен вид. Магнитно отделящите се възглавнички от агнешка кожа се усещат толкова добре, колкото и изглеждат, а адаптивната вътрешна подплата с мемори пяна, комбинирана с въртящи се и накланящи се слушалки, които осигуряват перфектно прилягане, гарантират максимално удобство при слушане и пасивно отменяне на звука.

„Beoplay H95 е продукт на нашата философия, че полезният дизайн е красив дизайн - естетиката и изпълнението работят заедно“, казва Gavin Ivester, вицепрезидент по дизайна в Bang & Olufsen, и продължава: „Нашият дизайн включва основни форми, подчинени на функционалността и перфектното изпълнени . Това внимание към детайлите и изключителната производителност са в основата на нашия дизайнерски език, експресивния минимализъм, и придават спокойствие и увереност на Beoplay H95"

 

Оптимизирани във виртуалните акустични лаборатории наBang & Olufsen

Beoplay H95 са проектирани на базата на персонализирани 40-милиметрови титаниеви драйвери с неодимови магнити, монтирани в отделящи се корпуси, докато качеството на звука е постигнато с помощта на филтри в устройство за цифрова обработка на сигнала (DSP), разработено от Bang & Olufsen. Слушалките притежават впечатляваща степен на редуциране на пасивен шум с най-съвременното ANC (Active noise cancellation), характерно за всички продукти на Bang & Olufsen. Изпълнението на ANC се основава изцяло на цифрова обработка и използва както микрофон за права, така и за обратна връзка, за да се намали максимално шума. Настройката и тестването на ANC са направени в реални условия, както и във виртуалната акустична лаборатория на Bang & Olufsen (VR Lab) в Struer, където инженерите са в състояние да емулират различни условия на шум, произведен например от самолети, влакове, офис площи и уличен шум. 

Прецизни рингове за управление на звука, ANC и прозрачността

Bang & Olufsen са пионери в областта на в сензорните интерфейси върху алуминиеви повърхности. Днес датската аудио компания прави крачка напред, като добавя прецизен алуминиеви въртящи се пръстени от всяка страна на Beoplay H95. Вдъхновени от фокусните пръстени на обективите на камерите от висок клас, ринговете се движат с точност и точното количество плавно съпротивление. Всеки ринг има фина, линейна текстура. Това е елемент с отлична чувствителност, който се усеща естествено и прави управлението на звука бързо и достъпно. Пръстенът отдясно контролира силата на звука, докато този отляво регулира ANC и прозрачността.

В съвременния свят тишината може да бъде важна част от възстановяването и спокойствието на хората. Новите слушалки Beoplay H95 са с впечатляващо ниво на шумопотискане с най-модерното ANC на всички модели BANG & OLUFSEN, които са адаптивни и настройващи се. 

“Домът, работното място и пътуването са динамични среи, които изискват бързи реакции - настройване към нивата на шум или промяна на фокуса в рамките на монута, за да отговориш на нечие повикване. Ринговете улесняват бързата комуникация, за да направите каквото е необходимо. Усещате ги като прецизен инструмент, защото те са точно това!”, казва Gavin Ivester. 

Отлично качество на звука и дълъг живот на батерията

Beoplay H95 се характеризира с до 38 часа работа с едно зареждане - дори и при включен ANC. Четири звукови микрофона гарантират чистота на звука при обаждания. Beoplay H95 използва технология за потискане на активния шум, за да изолира и предаде звука максимално точно, намалявайки влиянието на фоновия шум. В допълнение, Beoplay H95 позволява на потребителя да чува и околния шум, без да се налага да сваля слушалките.

Възможност за сгъване и пренасяне в компактно алуминиево калъфче

Можете лесно и удобно да пренасяте Beoplay H95 навсякъде, където пътувате. Калъфчето е класическо Bang & Olufsen – издръжливо, устойчиво и направено от качествени материали.

Аксесоари от алуминий, кожа и текстил

Истинският знак за качество се открива в детайлите. Дори аксесоарите - адаптер, кабел за зареждане и аудио кабел - са идеално завършени с подходящ алуминиев корпус и тъкана текстилна корда с кожена каишка, за да се избегне заплитане на кабелите. 

ACC и aptXTM Adaptive

За да подобри още повече потребителското изживяване, Beoplay H95 се предлага с ACC and aptXTM Adaptive – динамичен настройващ се аудио кодек от следващо поколение, проектиран да осигури висококачествено безжично аудио, докато Bluetooth 5.1 гарантира оптимална свързаност.

Наличност

Beoplay H95 (RRP 800 EUR, 700 GBP, 800 USD, 900 CHF, 6000 DKK) се предлага в класически черен и Grey Mist цвят и от септември ще е наличен в портфолиото на ASBIS.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.