Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Май 19, 2022
Силни резултати и взаимно сътрудничество са в основата на съвместната работа
Май 16, 2022
Процесорът Habana Gaudi2 показа два пъти по-голяма пропускателна способност ...
Май 16, 2022
AENO – брандът за интелигентни домашни уреди влезе официално в България.
Май 16, 2022
Отлично представяне във всеки клас. В основата на успеха е архитектурата AMD ...
Май 12, 2022
Ubiquiti Dream Machine Special Edition (UDM-SE) е наличен в АСБИС България. ...
Април 21, 2022
Canyon старитра 2022 година с портфолио от над 200 продукта представено в три ...
Април 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc graphics включва нова микроархитектура, новаторска медия ...
Април 06, 2022
Ниво PREFERRED е достигнато за страните в Европа и Ниво ELITE за офисите на ...
Canyon представя пролетния си каталог 2022

Април 21, 2022

Canyon представя пролетния си каталог 2022

Canyon старитра 2022 година с портфолио от над 200 продукта представено в три отделни тематични каталога – Мобилни аксесоари, Компютърни аксесоари и Аксесоари за Apple.

Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя продуктовото си портфолио за 2022 година в три тематични каталога – Мобилни аксесоари, Компютърни аксесоари и Аксесоари за Apple.

Мобилни аксесоари

Откроява се цяла нова серия от адаптери за зареждане – H-20C, H-20W03, H-12, H-20 и H-24. Наблюдава се тенденцията за въвеждане на технология за запазване на компактността на устройството, но повишаване на мощността и скоростта на зареждане, включително и възможност за зареждане на няколко устройства едновременно с един адаптер. Всички адаптери са с повишена скорост на зареждане между 2 и 3 пъти от обикновеното, притежават 4 типа защита и всички необходими протоколи за бърза зареждане.

Тази пролет Canyon представя и три нови външни батерии – PB-1001, PB-2001, PB-108. Основното на което са наблегнали от компанията са: възможността за комбинирано зареждане – с кабел и безжично, повишаване на капацитета и скоростта на зареждане на батериите.

Запазва се и тенденцията и за разширяване на продуктовата гама за автомобили, като в каталога са представени два нови аксесоара – адаптер за кола - С-20B03, който може да зарежда две устройства едновременно и магнитна поставка за кола с безжично зареждане - CA-15.
Целият каталог с мобилни аксесори можете да разгледате на приложения линк: RS17185_Catalog_2022_Mob_EN_LowRes.pdf (canyon.bg)

Компютърни и Apple аксесоари

През 2022 година Canyon попълва портфолиото си от компютърни аксесоари с 4 нови хъба. 8 портовият DS-15, с уникалната функционалност да разчита 4 вида карти - SD, SDHC, SDXC и TF, 8 портовият DS-14, ‘чийто USB-A 3.0 портовете ви позволяват да вържете три периферни аксесоара наведнъж, 13 портовият DS-12, с който можете да свържете два HDMI монитора и един VGA и 9 портовия DS-11 с два USB-A 3.0 порта и един USB-A 2.0. Всеки един от новите хъбове осигурява и директна интернет връзка. В каталога ще откриете и новите слушалки CHSU-1 с USB конектор, създадени специално за хора, които работят дълго време на компютър.  

Целият каталог с компютърни аксесори можете да разгледате на приложения линк: RS17186_Catalog_2022_PC_EN_LowRes.pdf (canyon.bg)

Аксесоари за Apple Новата серия хъбова  - DS-11, 12, 14, 15 са напълно съвместими и с устройствата на Apple и поради тази причина са основен акцент и в каталога с Apple аксесоари.  

Нови попълнения в този каталог са и адаптерът за бързо зареждане H-100, който има предимството да зарежда четири устройства едновременно и безжичното зарядно за кола CM-15, създаден специално за iPhone 12,13.

Целият каталог с Apple аксесори можете да разгледате на приложения линк: RS17187_Apple_2022_preview.pdf (canyon.eu)

За Canyon
Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Хърватия, Кипър, Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва, Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка Латинска Америка: Коста Рика Близкия изток: Кувейт

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.