Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Canyon представя два нови модела на детски смарт часовници

Септември 15, 2021

Canyon представя два нови модела на детски смарт часовници

Tony KW-31 – оригиналният детски телефон във формата на часовник и Sandy KW-34 – осигуряващ постоянна безопасност за децата.

Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя два нови модела на детски смарт часовници Tony KW-31 и Sandy KW-34.

 

Tony KW-31 е детски телефон във формата на часовник, предназначен за връзка с детето по време на училище и извънкласни дейност. Подходящ е за деца над петгодишна възраст, като за правилното му функциониране не се изисква връзка със смартфон. Моделът разполага със слот за 2G SIM карта, което позволява на малките потребители да получават и изпращат обаждания и SMS съобщения по всяко време. Камерата и диктофонът дават възможност за запазване на снимки и гласови съобщения, а слотът за microSD карта позволява съхранението на музика или аудио книги, както и тяхното възпроизвеждане чрез вградения високоговорител. 

Моделът предлага и специални допълнения – седем образователни игри, калкулатор, будилник, календар и хронометър.

Tony KW-31 разполага с ясенLCD дисплей с резолюция 240x240 пиксела, а оригиналният интерфейс и стилен дизайн ще отговорят и на най-високите очаквания. Висококачествената 380 mAh литиево-полимерна батерия поддържа устройството в работно състояние до четири дни в режим на готовност и до два дни в процес на активна употреба. Телефонът е устойчив на механични повреди и трудно може да бъде загубен, като устройството се продава с 24 месеца гаранция. Предлага се в три цвята: розово, черно и жълто-сиво и е отличен подарък както за деца в началните класове, така и за тийнейджъри. Препоръчителната му цена е: 49,90 лв.

Детският смарт часовник Sandy KW-34 е оборудван с всички функции за проследяване на местоположението на детето и аварийна комуникация с него.Той отговаря на търсенето на все повече родители да осигурят безопасността на детето си и да могат да се свържат с него при всякакви обстоятелства. Чрез поставяне на 2G SIM карта в Sandy KW-34 може да бъде проследено точното местоположение на детето чрез смартфона на родителя, с помощта на приложението Canyon Life. Благодарение на GPS модула, местоположението на детето се определя с точност до 5 метра. Смарт часовникът е снабден и с бутон за бърза комуникация с родител или настойник.

Разполага с функционалност за определяне на безопасна зона за движение на детето от родителя, и изпращане на специално известие, когато детето напусне установената безопасна зона.Уникалното на Sandy KW-34 е неговият сензорен дисплей с диагонал от 1.44 инча и резолюция от 128×128 пиксела. Часовникът е малък и лек, с тегло само 42 грама, и е снабден с приятна на допир и модерен дизайн силиконова каишка.Освен това часовникът е оборудван с такива важни функции като приемане и осъществяване на повиквания, будилник, крачкомер, камера и игра. Вградената в него технология удължава живота на батерията до четири дни с едно зареждане. Смарт часовникът се предлага на пазара в синьо-сиво и розово-сиво и гаранция от 24 месеца. Препоръчителната му цена е: 65,90 лв.

Двата нови часовника допълват портфолиото от висококачествени съвременни аксесоари за деца на Canyon. През пролетта марката пусна и друг иновативен продукт за деца – смарт часовника MyDino KW-33, предназначен специално за деца в начална училищна възраст. Симпатичният динозавър Дино - виртуален приятел в света на здравето и спорта,който „живее“ в устойството, вече радва своите малки притежатели и ги стимулира към физическа активност по интересен за тях начин.За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.

Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.

За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,България, Чехия, Хърватия, Кипър,Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия,Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка
Латинска Америка: Коста Рика
Близкия изток: Кувейт   

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.